Таму уште 5 базени! Ние ниту еден! СрамотаСе знај и таму мислам, ќе си клај Борко негов некој...
Иначе блиски околу Борко многу разочарани од него, многу му ветувал а сега на телефон не му кревал...
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Еве Цикатич спогодбено му го раскинаа договорот! Мене друго ми падна малку сомнително, дали и Борзаш ќе си оди на полусезона(бидејќи на тренингот кој го работеа играчите кои немаат ангажман него го немаше)
Србија не игра не светско. Покасно ќе се приклучи на екипата. Играше неколку натпревари за Србија.Борзаш како да го видов на списоко за Србија, не сум сигурен ама мислам дека е земен на светско
Борзаш играше за Србија неколку натпревари, беше повикан го гледав со Унгарија.Борзаш како да го видов на списоко за Србија, не сум сигурен ама мислам дека е земен на светско
Заслужва ова слика да оди на некој ѕид со годината на Шампионската титула, би била прав спомен за Ацо.Прегледај го приврзокот 440271
placese ovde pred da gi zapalat baklite … i ja pobara ako odam vo bitola .. neka pociva
vo mir ..
Браво но не само оваа треба слика од Чурлевски,Циле,Моцартот,Мате од Ацо и тоа на салата или внатре во салата а надвор како графити (муриали) ќе биди уште подобро за тоа страмота еден спомен плоча нема за никој никаде ставено пред салата а сто пати е праен муабето и се така останваЗаслужва ова слика да оди на некој ѕид со годината на Шампионската титула, би била прав спомен за Ацо.
Да нема лошо сега за тебе и од пискачот ќе клајме а Мате ваков таков(циркузант, шарлатан,предавник)беше маркантна фигура еден од основачите на навивањето во Битола, [шо не значи дека има врска со Чкембари] тоа дали немаше леб да јади на крајот и никој за жив не го сметаше ,сите го оставија на цедило е друга приказна и е далеку од продадените бугарофили за тоа не мешај баби и жаби ко не ја знајш цела работа не е само да се пиши нешто да бидиш интересен ич не си интересен оти не е исто кур и колено !Mate transfer vo kometal so napraj
Oti od efto da nema so go odrzvase klubot da opstani duri ovie so go sakat go sutkaja ?