Технолошко-металуршки факултет

Член од
18 јануари 2016
Мислења
2
Поени од реакции
0
Смерот е катастрофа. Ако сакаш да поминеш 4 години незнаејќи што учиш и со која цел, само тогаш би ти бил вистински избор!
Ауу какво кршење филм... Зошто вака мислиш?

Член од
31 октомври 2015
Мислења
21
Поени од реакции
2
Ако има некој тука што е четврта год нека ми пише ми треба да прашам нешто :)

Член од
13 декември 2015
Мислења
34
Поени од реакции
34
Ауу какво кршење филм... Зошто вака мислиш?
Затоа што знам, барем сега за сега е така. Можеби за некоја година ќе се среди, ама сега се се` сведува на пополнување фонд на часови, без посебно значење за смерот.

Член од
27 октомври 2017
Мислења
4
Поени од реакции
0
Има ли некој запишан на смерот Неорганско инженерство и заштита на животната средина/ инженерство на материјали и нанотехнологии??? ако може повеќе инфо во лп за овие два смера. Благодарам

Член од
2 декември 2024
Мислења
6
Поени од реакции
0
Здраво на сите. Дали може некој кој имал искуство, да ми каже дали ние со запишан празен семестар можеме да ги продолжиме слободните за ЈСП или повеќе не ни следуваат?

Член од
24 април 2008
Мислења
11.054
Поени од реакции
12.595
Здраво на сите. Дали може некој кој имал искуство, да ми каже дали ние со запишан празен семестар можеме да ги продолжиме слободните за ЈСП или повеќе не ни следуваат?
Се` додека имаш статус на редовен студент треба да ти следуваа слободниот билет кој им следува на сите редовни студенти.

Им ги носиш документите кои ти ги барале досега кога си го обновувал(а) билетот и треба билетот повторно да ти го обноват.

Член од
2 декември 2024
Мислења
6
Поени од реакции
0
Се` додека имаш статус на редовен студент треба да ти следуваа слободниот билет кој им следува на сите редовни студенти.

Им ги носиш документите кои ти ги барале досега кога си го обновувал(а) билетот и треба билетот повторно да ти го обноват.
Благодарам многу.

Kajgana Shop

На врв Bottom