Технолошко-металуршки факултет

• Креатор на темата Креатор на темата T.Bison
  • Време на започнување Време на започнување
Смерот е катастрофа. Ако сакаш да поминеш 4 години незнаејќи што учиш и со која цел, само тогаш би ти бил вистински избор!
Ауу какво кршење филм... Зошто вака мислиш?

Ако има некој тука што е четврта год нека ми пише ми треба да прашам нешто :)

Ауу какво кршење филм... Зошто вака мислиш?
Затоа што знам, барем сега за сега е така. Можеби за некоја година ќе се среди, ама сега се се` сведува на пополнување фонд на часови, без посебно значење за смерот.

Има ли некој запишан на смерот Неорганско инженерство и заштита на животната средина/ инженерство на материјали и нанотехнологии??? ако може повеќе инфо во лп за овие два смера. Благодарам

Здраво на сите. Дали може некој кој имал искуство, да ми каже дали ние со запишан празен семестар можеме да ги продолжиме слободните за ЈСП или повеќе не ни следуваат?

Здраво на сите. Дали може некој кој имал искуство, да ми каже дали ние со запишан празен семестар можеме да ги продолжиме слободните за ЈСП или повеќе не ни следуваат?

Се` додека имаш статус на редовен студент треба да ти следуваа слободниот билет кој им следува на сите редовни студенти.

Им ги носиш документите кои ти ги барале досега кога си го обновувал(а) билетот и треба билетот повторно да ти го обноват.

Се` додека имаш статус на редовен студент треба да ти следуваа слободниот билет кој им следува на сите редовни студенти.

Им ги носиш документите кои ти ги барале досега кога си го обновувал(а) билетот и треба билетот повторно да ти го обноват.
Благодарам многу.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom