- Член од
- 13 септември 2007
- Мислења
- 5.787
- Поени од реакции
- 4.039
Многу мрзам да анализирам луѓе што практично ги знам цел живот,ама ај нека ти биде
One and only…
*drums*
Марсовка
Чоек коа се зачлени на форум не можев да те смислам од причина шо пишуваше за себе во трето лице..Дури и ти спискав дека само пореметените луѓе зборат така..(упс...па шо да праам коиа ме нервира
)
Ама во ред си,се поправи од тогаш..
Коа комуницираш со некој,не пропушташ да вметнеш некои реплики кои се двосмислени и содржат доза на дрти так,секс,чуда...
И ме плашиш...Камшици,врзување,плескање,_било_кој_садо-мазохистички_збор..
...Јас би рекла дека ова е плод на тоа што едноиставно имаш потреба да се одмаздиш, да понижиш некого,да доминираш..Си била повредена низ животот и сеа имаш потреба некако да го канализираш тоа..
Некако да покажеш дека никој не ти може нишо,дека порасна,созреа и си силна личност..
Ја сакаш правдината и не ти е јасно како може да има луѓе што имаат желба да играат прљаво,да повредуваат се со цел да си добијат она што сакаат..
Таков е животот, така што соочи се со тоа,сите се себични..
:/
Хир ви гоу..Зашо не си напиша дека си емо? Полесно е
Многу сте ми интересни луѓето како тебе(под луѓе како тебе подразбирам луѓе што биле повредени низ животот на било кој начин),кам он...гет овер ит..
Зарем не сваќаш дека не би била ваква каква што си ако животот и судбината не те акнале од ѕид ама онака убаво?
Ќе беше сеа некоја лигла и јас ќе требаше да те акнам од ѕид
Зашто побогу си тажна?(анализа на прв збор)
Ако сакаш сочувство,тоа е нешто што тешко дека ќе го добиеш на форумов,зашо да си форумџија значи да си немлосрден..
Ако ти е интересно да се сожалуваш колку тежок живот имаш,само да знаеш дека има луѓе со полоша судбина од твојата..
Ес ај сед,гет овер ит..
Ако си тажна нишо нема да добиеш,биди силна личност,и внатрешно и надворешно.
Прости им на сите кретени со кои си се соочила низ животот,не за друго,за тебе да ти падне товарот од душата..
Теди бер(анализа на другите 2 збора)
Овде јасно си кажуваш дека си мекуш у душа(што не е така лошо)
Се обидуваш,и ти успева, да оставиш впечаток на силна девојка,борбена,со свои ставови.Феминистка која се бори за своите ставови по секоја цена..
Но,вистината е дека многу работи можат да допрат до тебе..
Сакаш да се гушкаш и мазиш,баш како мече..
Мило си,ама имаш оклоп околу себе,се браниш и тоа е посилно од тебе...
Не знам од шо мака си на тој факс кај шо си, ти си требала политика да студираш зашо у тоа си добра, парче праиш и ги нервираш оние на кои им кажуваш дека се глупи...
За љубов:
Ти кажав и тоаш еднаш коа заглавивме до 3
Твојот став за врските е дека или ти треба да доминираш,или треба некој да те доминира тебе..Компромис не е во твојот речник на употребувани зборови...
Коа сме кај компромис,клик тука
Јас ти кажав и тогаш,ќе ти кажам пак..Се додека имаш потреба на доминантност(од билочија страна) нема да ја доживееш љубовта ко шо треба,љубовта значи компромис,а не доминантност..
Имаш потреба да вреѓаш,да омаловажуваш за да се истуриш,нема да навлегувам од каде оваа потреба,ама мислам дека ќе ти биде јасно тебе од муабетот тоаш еднаш
Иначе си вери смарт особа,те почитувам многу..
Ми беше апсолутно интересно коа ми кажуваше за муабетот со јоур екс,како си извлекла од него шо сака и си го сјебала убооо
Ги читаш луѓето лесно,што сакаат од тебе и лесно им плескаш се у фаца,им кажуваш дека не можат лесно да си играат со тебе,зашо играњето со тебе зачи играње со оган..
Ги имаш откриено благодетите од сексот и се ти се врти околу тоа..
Ненаситност бе лелееееее..

Мало напалено чоече шо глеа мажи у гз..И не само глеа ,и си фаќа машала
Ако така треба,уживај си само не чачкај шо е мое :nenene:
Ор елс
Лесно сврзуваш пријателства,збориш ко навиено..
Едноставно имаш шо да си кажеш..
Само уште да не бидеш буквалист и се ќе биде вред..
Ај доста ти е..
Ме смрзе...

One and only…
*drums*
Марсовка
Чоек коа се зачлени на форум не можев да те смислам од причина шо пишуваше за себе во трето лице..Дури и ти спискав дека само пореметените луѓе зборат така..(упс...па шо да праам коиа ме нервира
)Ама во ред си,се поправи од тогаш..
Коа комуницираш со некој,не пропушташ да вметнеш некои реплики кои се двосмислени и содржат доза на дрти так,секс,чуда...
И ме плашиш...Камшици,врзување,плескање,_било_кој_садо-мазохистички_збор..
...Јас би рекла дека ова е плод на тоа што едноиставно имаш потреба да се одмаздиш, да понижиш некого,да доминираш..Си била повредена низ животот и сеа имаш потреба некако да го канализираш тоа..Некако да покажеш дека никој не ти може нишо,дека порасна,созреа и си силна личност..
Ја сакаш правдината и не ти е јасно како може да има луѓе што имаат желба да играат прљаво,да повредуваат се со цел да си добијат она што сакаат..
Таков е животот, така што соочи се со тоа,сите се себични..
:/
Биографија
sad teddy bear
Хир ви гоу..Зашо не си напиша дека си емо? Полесно е

Многу сте ми интересни луѓето како тебе(под луѓе како тебе подразбирам луѓе што биле повредени низ животот на било кој начин),кам он...гет овер ит..
Зарем не сваќаш дека не би била ваква каква што си ако животот и судбината не те акнале од ѕид ама онака убаво?
Ќе беше сеа некоја лигла и јас ќе требаше да те акнам од ѕид

Зашто побогу си тажна?(анализа на прв збор)
Ако сакаш сочувство,тоа е нешто што тешко дека ќе го добиеш на форумов,зашо да си форумџија значи да си немлосрден..

Ако ти е интересно да се сожалуваш колку тежок живот имаш,само да знаеш дека има луѓе со полоша судбина од твојата..
Ес ај сед,гет овер ит..
Ако си тажна нишо нема да добиеш,биди силна личност,и внатрешно и надворешно.
Прости им на сите кретени со кои си се соочила низ животот,не за друго,за тебе да ти падне товарот од душата..
Теди бер(анализа на другите 2 збора)
Овде јасно си кажуваш дека си мекуш у душа(што не е така лошо)
Се обидуваш,и ти успева, да оставиш впечаток на силна девојка,борбена,со свои ставови.Феминистка која се бори за своите ставови по секоја цена..
Но,вистината е дека многу работи можат да допрат до тебе..
Сакаш да се гушкаш и мазиш,баш како мече..
Мило си,ама имаш оклоп околу себе,се браниш и тоа е посилно од тебе...
Не знам од шо мака си на тој факс кај шо си, ти си требала политика да студираш зашо у тоа си добра, парче праиш и ги нервираш оние на кои им кажуваш дека се глупи...
За љубов:
Ти кажав и тоаш еднаш коа заглавивме до 3
Твојот став за врските е дека или ти треба да доминираш,или треба некој да те доминира тебе..Компромис не е во твојот речник на употребувани зборови...
Коа сме кај компромис,клик тука

Јас ти кажав и тогаш,ќе ти кажам пак..Се додека имаш потреба на доминантност(од билочија страна) нема да ја доживееш љубовта ко шо треба,љубовта значи компромис,а не доминантност..
Имаш потреба да вреѓаш,да омаловажуваш за да се истуриш,нема да навлегувам од каде оваа потреба,ама мислам дека ќе ти биде јасно тебе од муабетот тоаш еднаш

Иначе си вери смарт особа,те почитувам многу..
Ми беше апсолутно интересно коа ми кажуваше за муабетот со јоур екс,како си извлекла од него шо сака и си го сјебала убооо

Ги читаш луѓето лесно,што сакаат од тебе и лесно им плескаш се у фаца,им кажуваш дека не можат лесно да си играат со тебе,зашо играњето со тебе зачи играње со оган..
Ги имаш откриено благодетите од сексот и се ти се врти околу тоа..
Ненаситност бе лелееееее..

Мало напалено чоече шо глеа мажи у гз..И не само глеа ,и си фаќа машала

Ако така треба,уживај си само не чачкај шо е мое :nenene:
Ор елс
Лесно сврзуваш пријателства,збориш ко навиено..
Едноставно имаш шо да си кажеш..
Само уште да не бидеш буквалист и се ќе биде вред..
Ај доста ти е..
Ме смрзе...
За крај една слика шо ме потсеќа на тебе