Фан Клуб: Пелистер

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.395
Поени од реакции
8.516
Нема да испаднете, не паничете без потреба. Ептен ако ја утнат ептен втората полусезона, па со бараж да се спасувате. Околу припремите и не е толку важно дали ќе бидат во Анталија или Кипар или не знам каде. Поважно е средствата да се искористат за да се донесат подобри играчи. Битно е Срле да направи целосна слика и да види со што располага и што недостасува во екипата. А тоа може да се направи и со 2-3 пријателски во Македонија. Не мора да одат некаде ако реално нема финансии.
Abe zaebi ti nema da ispadnete, koj ke otpadni osven Brera ne gledam po slabi od nas ?
Znaci prasanajeto za site na forumot bese a najmnogu za nasta uprava ,neka ne nosat trener, igraci neka nema pripremi se samo da kazat koj ke otpadni a kade ke zvarsime nie na koe mesto odnosno koj ke otpadni
ovaj treba i vo bt kaj so ke go vidime da go plukame kopile skapano
Kolku si zgresi sam ne e svesen sega ete neka si sedi vo stanot so nego da si praj muabet so luge se ovie ne znam isto vazi I za toj macata si gi zatvorija vratite vo klubot za sekogas
Edino Gorgji Hristov sega za sega se snajde od tie so bea zabrkani od kaj nas a drugite site si sedat doma za toa ne treba mnogu skokanje oti vrti trkaloto praj so ke prajs na star bunar ne plukaj

P.S.Vo nedostakot na informacii da ne spekuliram za iminja so koj ne se dogovorija oti vanco ne dava pari ke recam samo deka isto nema info so koj ke igrame vo Ohrid osven sega za sega e sigurno deka ke igrame prijatelska so Fk Zemun koj isto taka ke bidat tamu na pripremi

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Последно уредено:
Член од
24 јуни 2016
Мислења
1.211
Поени од реакции
2.422
ovaj treba i vo bt kaj so ke go vidime da go plukame kopile skapano
Neka odi neka igra sega zaedno so negoviot golem skopski brat Altiparmakovski
Ustvari zaborajv be nigde ne igra :pos:
Kjutuko baral tanceri vo Felicija aj mozi tamu ke poigrat :rolleyes:

Член од
21 јули 2022
Мислења
83
Поени од реакции
86
Не дај боже да дојди момент да отворам социјални мрежи и да видам Брдаровски нов играч на ФК Пелистер. Го бришам клубо од постоење и то ќе биди најголемото разочарување и грешка во историјата на клубо. Сами ќе си пукат в колена со то.

@Fluffy_bunny

Зајко кокорајко
Член од
24 декември 2020
Мислења
1.775
Поени од реакции
2.334
Abe zaebi ti nema da ispadnete, koj ke otpadni osven Brera ne gledam po slabi od nas ?

Тиквеш е многу послаб од вас. Им отидоа Спахиу, Јанков и Тодоров три клучни играчи, а дојдоа многу послаби играчи. Беса и Војска ќе видиме до крајот на зимскиот преоден рок што ќе направат, ама верувам дека ќе изборите опстанокот.

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.349
Поени од реакции
5.405
Имало Бога шо го избркаја Талевски алелуја, послабо суштество ретко се гледа, од неговата себичност и слабост клубот е пократок за неколку бодови, ретко виден анти-талент....
Исто сакав да пишам и за Катаниќ, окапа на клупа (наводно не спремен) не можи 6 месеци да си не спремен и да не изиграш ни 60 минути вкупно за клубот, паметен потег, тука би го клал и Фернандињо, а на слики гледам го нема, се претстави со топка као Роналдињо, а не мрда и без шанса, џабе место за странец држи....
Горе долу се ослободивме од играчи кои немаа никаков продонес како овие 2, а предходно Масевски и Ѓорѓиев.
Најавени се 4-5 засилувања, мора шо поскоро и нека му дадат одврзани раце на Срле да си бира играчи, иначе тешка е борбата....

Член од
2 август 2011
Мислења
1.258
Поени од реакции
1.647
Михаил Талевски и Катанчиќ не се повеќе дел од Пелистер.Не ми е јасно зашто сте го пуштиле Талевски
А што не е јасно убаво пишува сам побарал да замини и покрај инсистирањето на управата да остани, вероватно има добра финансиска понуда од друг клуб.

Член од
2 септември 2016
Мислења
886
Поени од реакции
2.035
Михаил Талевски и Катанчиќ не се повеќе дел од Пелистер.Не ми е јасно зашто сте го пуштиле Талевски
Screenshot_2.png
eve za da e jasno ... uste eden so si ja zatvori vrata vo pelister so negovite braka macata i vladica zenite da mu gi ebam na site

Attachments

@Fluffy_bunny

Зајко кокорајко
Член од
24 декември 2020
Мислења
1.775
Поени од реакции
2.334
Најголемото засилување на Пелистер е шо ојде она копилето шо не знај да подава во Вардар
Уште напишале мега талентот, а братот на 18 меча нема ниту гол ни асистенции.

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.395
Поени од реакции
8.516
Stram da mu e dve i pol godini so sila go prajme igraciste mu se dava sansa iako ednas ne zaeba izbega vo Hrvatska mu se dade vtora sansa se mu dadoja za da go prajme reprezentativec pa I sega posledno ne odam vo vardar iako imase uste pred mesec dena muabet pocna so nas za eve denes da odi vo vardar bog da cuva od vakvi ne blagoadarni kopiljaci ama ne toj kriv nie sme krivi so tolku sansi mu se dadoja na edno dete vaka da se ponasa aj sikter tamu ,samo ne mi e jasno kako zamina ko e bese pod dogovor ova samo kaj nas mozi da go ima go prajs repreznetativec i ti bega vo najgolemiot rival za bez pari plus pod 21 godina kade Miki I Andrej bea sigurna opcija pa uste go ibrisal profilot na fb inszagram jazak da mu e prvo na selanecot posle na upravata !
Za Katanic bese jasno no rabotata e ni begaat ili pustame 4 ri igraci do sega a zedovme samo eden so ke mu prat na parite kaj ke gi trosat so gi zedoja od opstinata i vladata ?

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.349
Поени од реакции
5.405
Џабе врева се крева, ниту е легенда на клубот, ниту имал до сега некој придонес, убо пиши на 18 утакмици 0 гола, 0 асистенции, то е се шо треба да знајте, на крајот на денот мислам ние сме ќар од ова, отколку вардар :D:pos:Ниту во вториот тим на Осјек не доби шанса (се повреди сам надвор од фудбалските терени :pos:
Дете е 20 години, лесно би се прелажал и за 100 евра плус :D без зрели размислувања и за крај збораме за Мики Талевски не за Златан Ибрахимовиќ ко замина од Јуве во Интер.

Подобро да се погодат странците, еве Тарасенко гледам сезонава 7 гола, прошлата 8, за сезона и пол 15 гола и 1 асистенција има во Ерменската лига, мора уште еден напаѓач, средина и штопер, да не се тресиме со синчето на Костов.

Kajgana Shop

На врв Bottom