П
Паган-др
Гостин
Ако ти се прави направи, ама ке кажам уште сега ќе ПРОБАМ да ти склопам пошто не ме бива многу :smir:Нудам анализа до вечер, само на некој на кој мислам дека ќе можам, после барам и за возврат.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако ти се прави направи, ама ке кажам уште сега ќе ПРОБАМ да ти склопам пошто не ме бива многу :smir:Нудам анализа до вечер, само на некој на кој мислам дека ќе можам, после барам и за возврат.
Морам да ти чита мислења, ќе потрае малце...Ако ти се прави направи, ама ке кажам уште сега ќе ПРОБАМ да ти склопам пошто не ме бива многу :smir:

Можам да ти олеснам со тој проблем што те мачи...marsovka напиша:уште еден ден уште еден ден,коа бе ќе умрам
Неќам да се вреѓаме сега :pos2::pos2: подобро не барај анализаБркајте работа бе..

А може ли една психоанализа ко за мене??????Да видам дали ќе погодите![]()

...
И не се најде џовек мене да ме изанализира.![]()
Какава политика другар,јас во тоа не се разбирам.
Точно таква сум,сакам да се гушкам најчесто со пријателките,сите ги сакам,сеам позитивна енергија,привлекувам внимание,центар пажња сум без и да се трудам.
Добар си позна дека сакам провокации,травестит ако не направи шоу не е траваестит.
Какава политика другар,јас во тоа не се разбирам.
Точно таква сум,сакам да се гушкам најчесто со пријателките,сите ги сакам,сеам позитивна енергија,привлекувам внимание,центар пажња сум без и да се трудам.
Добар си позна дека сакам провокации,травестит ако не направи шоу не е траваестит.
.Ова е само еден цитат од многуте кои можат да се извлечат од твоите постови. Добро е што тој кој те чита и препрочитува ќе воочи некоја посебна динамика.Во ситуација кога, рецимо, сте свесни дека во наредниот половина час ќе умрете, баш ме интересира колку "нема" да се плашите.
ПараноиК напиша:...Колку повеќе спијам, толку повеќе ми се спие.
ПараноиК напиша:Најдобра сум у погрешно сфаќање на работите, во толкување на нивната грешна, перверзна страна.![]()
ПараноиК напиша:Aj, може кога ќе пораснеш, ќе ти се смени мислењето. Не го препорачувам тоа на никого, затоа што ми е веќе доведено до степен на зависност..
ПараноиК напиша:Секое сабајле пред да идам у школо
Jaс [на сестра ми]: Симона ајде бе излезии од веце, 6-ипол е, сакам да се спремам на раат.
Сестра ми: ооооооооооооооооооом. [во позадина се слуша Bhajans]
Јас[на сестра ми]: Симона ајде бе излезии од веце, 15 до седум е, не сакам да каснам.
Сестра ми: ооооооооооооооооооом. [во позадина се слуша Bhajans]
Јас[на сестра ми]: Симона ајде бе излезии од веце, седум саат е, имам 18 неоправдани.
Сестра ми: ооооооооооооооооооом. [во позадина СЕУШТЕ! се слуша Bhajans]
Јас [конечно на сестра ми]: Симона ајде бе, 7 и 15 е, излези, можеш во твоето веце да медитираш, остај ме да се спремам.
Сестра ми [искача]: ЕЕЕЕЕ, какви луѓе сте вие, не може човек посабајлечки да медитира.
[Јас, на крај, стигнувам у школо у 15 до осум, среќа живеам блиску, и слушам пола часовно дрвење од било кој професор].
Мајка ми [секој ден после часови]: Леона, до кај си? Ај купи ми [put something here], кога ќе доаѓаш, ме мрзи сеа да излезам.
Мајка ми [петок, сабота навечер]: Леона, не може да излезеш, не си научила. (Јас ќе учам инаку у сабота навечер. Да)
Мајка ми [сабота попладне]: Леона, што да нарачам за јадење? (А да напраеше нешто?)
Majка ми [било кој ден од неделата кога ќе слушне музика од мојата соба]: Што е ова, гаси музиката, ова само наркомани слушаат! [Неписмена една, полна со предрасуди]
Мајка ми [после караница]: Какво дете сум родила јас? подобро да сум абортирала!
Мајка ми [после бесна шутка било каде, откако ќе се вратам дома]: Што е ова ма, изгледаш ко да си се тепала! Ако те видат луѓе на улица, што ќе си помислат? (Ме боли мене цеф што ќе помислат за мене рандом луѓе на улица).
Сестра ми [било кога гледам фудбал]: Глеј ма нешто друго, само фудбал гледаш, едуцирај се малце.
Океј, јас у знак на револт идам да гледам кај мене у соба, она на мене.
Во меѓувреме зачитувам некоја книга.
Сестра ми: види ја, уште малце мувла ќе фатиш со тоа книгите, земи едуцирај се малце.
ПараноиК напиша:Зависи. Сакам да живеам во сегашноста, но за да можам да функционирам правилно, морам да правам планови и за иднината, па и некогаш да се навратам на минатото, за да видам кои грешки од тогаш можат да се исправат, и зошто не.
А инаку, да живеам во минатото, само за да се потсеќам на прекрасните моменти што ми се случиле тогаш, и да се туфкам зошто тоа не може да се повтори, никако.
Eдно. Машко. Не би можела да трпам повеќе, како што сум слаба со нервите.
ПараноиК напиша:Факт е дека ништо не трае вечно.
Лошите работи имаат крај, добрите работи имаат крај. It's all natural.
Ние немаме никакво влијание на работите што се случуваат во нашиот живот. Така функционира се. Се` си има свој век, свое одредено време во коешто треба да се случи, и кога треба да заврши. Посебна причина нема. :smir: