Kanye.brt
Пропо
- Член од
- 29 ноември 2019
- Мислења
- 771
- Поени од реакции
- 1.046
А од каде ми е најдобра опција да земам некој ајфон на пример?
па од продавница, или ако више зимаш половен од човек што го знаеш, дека не му бил сервисиран итн....
А од каде ми е најдобра опција да земам некој ајфон на пример?
немој од Ледиком и Мобеликс,исти газди сесакам да си купам ајфон 13 про експонат од мобеликс и ме интересира дали би била добра одлука доколку од таму купам експонат?
Истите луѓе?немој од Ледиком и Мобеликс,исти газди се
кај нив нема фискална и оди после докажи или жали се во пазарна инспекција
и немој експонати,тие се поправани,ставани им се сериски броеви од други телефони
на ананас има и ваучер од 5000 ден така да можеш да го земеш за 37 500Здраво, сакам да го купим XIAOMI 14 па споредуев цени, сегде различно...
Ананас телефонот и плус ми банд 9 - 42.500
Ледиком и Мобеликс - 45.000
Телеокм 67.000 а1 69.000
Колку е сигурен ананас за телефон да се земе од таму?
Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
Си ебале мамата, важи само на одредени производи ваучерот од 5000 ден...на ананас има и ваучер од 5000 ден така да можеш да го земеш за 37 500
имам нарачано некој редми ноте за друг човек, стигна брзо немаше проблем.
си важи ваучерот. да ти кажам право и јас си нарачав еден ова е џабе, псисајд на апарати.Си ебале мамата, важи само на одредени производи ваучерот од 5000 ден...
Не е проблем ќе го наручам и таке само ме буни што истиот телефон го има два пута...
Едниот Xiaomi 14 + mi band 9. (42.490)
и Xiaomi 14 без сатчето (55.999)
Различни продавачи имаш на Ананас. Имаш Ананас Шоп и 1000 други продавачи. Ти пишува на секое кој го продава под насловот.Си ебале мамата, важи само на одредени производи ваучерот од 5000 ден...
Не е проблем ќе го наручам и таке само ме буни што истиот телефон го има два пута...
Едниот Xiaomi 14 + mi band 9. (42.490)
и Xiaomi 14 без сатчето (55.999)
Реално топ е ценава, best buy ако не ти е важна камерата.си важи ваучерот. да ти кажам право и јас си нарачав еден ова е џабе, псисајд на апарати.
Прегледај го приврзокот 439878
Баш ме интересира пиши тука како ќе помине нарачката дали го плати и доставата,јас имав ситуација пред 40на дена начекав добра цена за ел.четка за заби и после пола ден ми ја откажаа нарачката не беше достапен производот.си важи ваучерот. да ти кажам право и јас си нарачав еден ова е џабе, псисајд на апарати.
Најдов, се снајдов... Наручав и јаси важи ваучерот. да ти кажам право и јас си нарачав еден ова е џабе, псисајд на апарати.
Камерата е топ, 3 камере по 50 мегапикселиРеално топ е ценава, best buy ако не ти е важна камерата.
Нема сомнеж за тоа во совршени услови е топ, меѓутоа ако не се лажам 14-киве имаа хардверски проблем со замаглување на камерата во зимски период. Баш пишите со Kanye ваше искуство околу тоа откако ќе ви стигнат.Најдов, се снајдов... Наручав и ја Камерата е топ, 3 камере по 50 мегапиксели
еве сега проверив спакувана била вчера и тотал пост е доставувач, со плаќање при превземање е, датум за достава уште кога нарачав пишување 21 до 24.1Баш ме интересира пиши тука како ќе помине нарачката дали го плати и доставата,јас имав ситуација пред 40на дена начекав добра цена за ел.четка за заби и после пола ден ми ја откажаа нарачката не беше достапен производот.
Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk