Сите вие про-западни ќе се чудите вака, све дур не сфатите дека на Западот владее идеологија која го турка ваквото поведение, на општествените субјекти, во јавниот наратив.И тоа Саудиска Арабија ги имала предупредено Германците дека докторот се радикализирал...Овие спиеле на уши....
Oд каде ти тебе право да ме декларираш прозападен? Тоа што ја критикувам Русија и нејзините потези во Украина, не значи дека го оправдувам западот, и нивната мигрантснка лџибити политика.... Ама таа е таа класична комунистичко сталинистичка мантра ако не мислиш како мене тогаш ме мразиш и си против мене...Тука неможам да ти помогнам....Сите вие про-западни ќе се чудите вака, све дур не сфатите дека на Западот владее идеологија која го турка ваквото поведение, на општествените субјекти, во јавниот наратив.
Зошто, според тебе, ова било игнорирано?
за кој си у војната у Украина?Oд каде ти тебе право да ме декларираш прозападен? Тоа што ја критикувам Русија и нејзините потези во Украина, не значи дека го оправдувам западот, и нивната мигрантснка лџибити политика.... Ама таа е таа класична комунистичко сталинистичка мантра ако не мислиш како мене тогаш ме мразиш и си против мене...Тука неможам да ти помогнам....
Анти исламист од Саудиска Арабија, ги сакал АфД ги мразел муслиманите ама му текнало Божиќен маркет да вози да убива христијани од што многу ги сакал, а не на пример еден од илјадниците козоебачки собири за Палестина полни со муслимани што ги мразел. Да почекаме уште малку, до после сигурно ќе излезе и дека Ерика му свирела во кола додека газел народ вчера.Брејјј се декларирал како екс-муслиман и поддржувач на АФД.
Се надевам следниот ќе влезе во Билд со автомати, како тој во Чарли Ебдо.
Чудни ставови онлајн застапувал екимов по тоа што читам.приказнава дека бил АФД смрди опасно.
Кога живеев Германија буквално на секој собир од ваков или сличен тип сите пристапи до толпата беа блокирани од 5 тони бетонски блокови.приказнава дека бил АФД смрди опасно.
Еве повеќе, екс муслим, ционист. Делува на некоја дијагноза. Башка бил баран од СА да го затворат но Германците одбиле да им го испорачаат.Чудни ставови онлајн застапувал екимов по тоа што читам.
Прашањево ти е како на к-15: За кој си ти, за Американците или за Русите?за кој си у војната у Украина?
за Русија, или за Западот?
@Tyler Durden . Да си ја пуштиме ли пак ?Еве повеќе, екс муслим, ционист. Делува на некоја дијагноза. Башка бил баран од СА да го затворат но Германците одбиле да им го испорачаат.