Терористички напади во светот

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.046
Поени од реакции
5.689
И тоа Саудиска Арабија ги имала предупредено Германците дека докторот се радикализирал...Овие спиеле на уши....

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.217
Поени од реакции
84.129
И тоа Саудиска Арабија ги имала предупредено Германците дека докторот се радикализирал...Овие спиеле на уши....
Сите вие про-западни ќе се чудите вака, све дур не сфатите дека на Западот владее идеологија која го турка ваквото поведение, на општествените субјекти, во јавниот наратив.

Зошто, според тебе, ова било игнорирано?

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.046
Поени од реакции
5.689
Сите вие про-западни ќе се чудите вака, све дур не сфатите дека на Западот владее идеологија која го турка ваквото поведение, на општествените субјекти, во јавниот наратив.

Зошто, според тебе, ова било игнорирано?
Oд каде ти тебе право да ме декларираш прозападен? Тоа што ја критикувам Русија и нејзините потези во Украина, не значи дека го оправдувам западот, и нивната мигрантснка лџибити политика.... Ама таа е таа класична комунистичко сталинистичка мантра ако не мислиш како мене тогаш ме мразиш и си против мене...Тука неможам да ти помогнам....

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.217
Поени од реакции
84.129
Oд каде ти тебе право да ме декларираш прозападен? Тоа што ја критикувам Русија и нејзините потези во Украина, не значи дека го оправдувам западот, и нивната мигрантснка лџибити политика.... Ама таа е таа класична комунистичко сталинистичка мантра ако не мислиш како мене тогаш ме мразиш и си против мене...Тука неможам да ти помогнам....
за кој си у војната у Украина?
за Русија, или за Западот?

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.830
Поени од реакции
10.225
Брејјј се декларирал како екс-муслиман и поддржувач на АФД. :pos: :pos:

Се надевам следниот ќе влезе во Билд со автомати, како тој во Чарли Ебдо.:kuracc:
Анти исламист од Саудиска Арабија, ги сакал АфД ги мразел муслиманите ама му текнало Божиќен маркет да вози да убива христијани од што многу ги сакал, а не на пример еден од илјадниците козоебачки собири за Палестина полни со муслимани што ги мразел. Да почекаме уште малку, до после сигурно ќе излезе и дека Ерика му свирела во кола додека газел народ вчера.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.382
Поени од реакции
38.792
приказнава дека бил АФД смрди опасно.
Кога живеев Германија буквално на секој собир од ваков или сличен тип сите пристапи до толпата беа блокирани од 5 тони бетонски блокови.

Чудно како имале дојава за овој од афд, и решиле да не ги постават баш на вајнахт маркетот.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.883
Поени од реакции
42.564
Чудни ставови онлајн застапувал екимов по тоа што читам.
Еве повеќе, екс муслим, ционист. Делува на некоја дијагноза. Башка бил баран од СА да го затворат но Германците одбиле да им го испорачаат.

Последно уредено:

The xx

Russia state-affiliated bot. ☑️
Член од
8 април 2013
Мислења
7.050
Поени од реакции
13.330
Хард кор левичар бил, какви Афд какви пичке си материне.
Чуствувал огромна омраза кон Германците. Јас би рекол тоа во него секташкото било посилно од се.

Инаку доктор, една од најхуматите дејности што постои во општеството.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.046
Поени од реакции
5.689
за кој си у војната у Украина?
за Русија, или за Западот?
Прашањево ти е како на к-15: За кој си ти, за Американците или за Русите?

Во конфликтот Русија - Украина, сум на ставот дека Русија згреши што ја нападна Украина, и сметам дека она што ќе го постигни со воената операција, ќе го постигнеше со повеќе трпение и во мирнодопски услови, и сметам дека Русија направи грешки што резултираше со Мајдан и прозападна структура на власт во Украина. Тоа не ме прави автоматски прозападен, и антируски, ама вие така си го толкувате оти сте научени дека некој МОРА да е за/против...Во конфликтот во Сирија, сум поточно бев про-Асад, а тоа значи дека Русите таму беа во право заедно со Асад, но тоа автоматски не ме прави антизападен. Животот на Западот и условите што ги нуди за тој истиот сметам дека во моментов се далеку подобри од тие на истокот, а тоа не значи дека се согласувам со експанзијата на елџибити мантрата и мигрантс фри политиката..Реалноста е таа, колку сакаш мантрај овде лгбт, мигранти ова она, ако не живееш веќе на Запад, утре ако би сакал да живееш некаде со фамилијата твоја, сигурно ќе го одбериш Цирих побрзо од Новосибирск...Си признал ли тоа или не и сам знаеш дека е така....

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.830
Поени од реакции
10.225
Има добиено азил врз основа на тоа дека бил атеист од исламска земја. Имаш и муслимани што се конвертираат во христијани и гејеви за да добијат азил и право на престој. Во исламот тоа се вика taqiyya и лажењето итн во не-муслимански земји е оправдано и дури и се препорачува доколку крајната цел е во служба на исламот (убивање неверници на пример). Кога ќе ги тргнеш сите шпекулации, социјални мрежи итн настрана и се водиш според фактите и завршниот чин, имаш јасна ситуација: азилант од Саудиска Арабија убива и гази христијани на Божиќен маркет.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.815
Поени од реакции
49.988
Еве повеќе, екс муслим, ционист. Делува на некоја дијагноза. Башка бил баран од СА да го затворат но Германците одбиле да им го испорачаат.

@Tyler Durden . Да си ја пуштиме ли пак ? :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom