Исчезнати лица

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.899
Поени од реакции
37.014
Јас овде не гледам ,,ебавеше сестри", не знам за другите дали гледаат, ама јас ете не гледам.
Не знам па кој фактор си ти што тебе мора да ти докажувам што сум избришал, наместо да си добиеш и ти казнени за офтопик и што се правиш паметен, ама ете, ми викаат дека сум бил крајно толерантен, па да останам до крај:
Screenshot_20241218_192804_Chrome.jpg
Сега гледаш? :tapp:

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.119
Поени од реакции
7.789
Не знам па кој фактор си ти што тебе мора да ти докажувам што сум избришал, наместо да си добиеш и ти казнени за офтопик и што се правиш паметен, ама ете, ми викаат дека сум бил крајно толерантен, па да останам до крај:
Прегледај го приврзокот 438676
A ti gledash/e zoshto mu pishav???????????????????
posle 20 vakvi kako na slikava podolu navredi, glup, glupson, dibek... Ili sea gi izbrisha pa ajde ce se kurchime so screenshoti

,Ili ako ne vi pasuva muabetot navredite vi se Ok?

Screenshot 2024-12-18 at 21-40-35 Исчезнати лица Страна 473 Кајгана форум.png

DA prijatele jas ne veruvam vo pravosudstvo so 2% doverba. Djabe ne se tie 2%.
Ili sluchkive denovive ne ti kazhuvaat za shto zboruvam.
Ili ajde pochni da gi banirash lujgevo pogore barem 7-8 post koj shto do vcera tvrde Palcho pa Palcho sega odednash, kojznae ushte kolkumi ima pa vaka pa taka.

I nikogo ne branam pa ni toa stokata Palcho. Ama od zhivotot sum nauchil na nikogo da ne veruvam dodeka ne vidam 100% dokazi so svoi ochi.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.703
Поени од реакции
19.008
A ti gledash/e zoshto mu pishav???????????????????
posle 20 vakvi kako na slikava podolu navredi, glup, glupson, dibek... Ili sea gi izbrisha pa ajde ce se kurchime so screenshoti

,Ili ako ne vi pasuva muabetot navredite vi se Ok?

Прегледај го приврзокот 438700

DA prijatele jas ne veruvam vo pravosudstvo so 2% doverba. Djabe ne se tie 2%.
Ili sluchkive denovive ne ti kazhuvaat za shto zboruvam.
Ili ajde pochni da gi banirash lujgevo pogore barem 7-8 post koj shto do vcera tvrde Palcho pa Palcho sega odednash, kojznae ushte kolkumi ima pa vaka pa taka.

I nikogo ne branam pa ni toa stokata Palcho. Ama od zhivotot sum nauchil na nikogo da ne veruvam dodeka ne vidam 100% dokazi so svoi ochi.
Па во овој пост шо си го постирал не те навредија, нема никаков погрден збор колку шо гледам

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.119
Поени од реакции
7.789
Па во овој пост шо си го постирал не те навредија, нема никаков погрден збор колку шо гледам
Psihopatski majndset za tebe ne e navreda?
Ili glupson , idiot...

Автоматски споено мислење:

Каков отров од човек.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Pak pochnuvash?
Nikoj tebe ne ti se obrati

y2k

Член од
4 октомври 2022
Мислења
1.104
Поени од реакции
1.609
Psihopatski majndset za tebe ne e navreda?
Ili glupson , idiot...

Автоматски споено мислење:

Pak pochnuvash?
Nikoj tebe ne ti se obrati
Едно време сам се цитираше, до толку си отиден.

Нели гледаш дека со секое твое појавување тука темата оди у курац, ебате пиперкар.

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.119
Поени од реакции
7.789
Едно време сам се цитираше, до толку си отиден.

Нели гледаш дека со секое твое појавување тука темата оди у курац, ебате пиперкар.

Da be dotamu sum otiden.
i odi praj si muabet so tvoite drugarchina jas ne ti pishuvav tebe.
ebate kromidar

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.955
Поени од реакции
12.565
Прегледај го приврзокот 438676
Сега е очигледно, навистина било така, ене го, јасно си пишува. Претходно не се гледаше. Провери уште еднаш ако не ти се верува.

Член од
28 март 2006
Мислења
17.793
Поени од реакции
12.275

newcastle

Shearer
Член од
23 декември 2014
Мислења
468
Поени од реакции
379
I ovde konkretni dokazi za Palco nema, mozno li e da se tolku nesposobni i policija i sudstvo i sve.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.065
Поени од реакции
45.859
I ovde konkretni dokazi za Palco nema, mozno li e da se tolku nesposobni i policija i sudstvo i sve.
a da se strpese i da pocekase? Ili uste veruvas deka vrz baza na rekla kazala i Palco e opfaten tuka.
Ete od Manev nasle tragi na leplivata lenta sto ja koristele, ke dojde i Palco na red i kako on e direktno povrzan so ova ubistvo.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.051
Поени од реакции
5.692
Колку треба да си мрднат во црпката да пукаш во 11 годишно девојче во главата дури е врзана.. Цел живот во самица на леб и вода, за нив треба да е хотел од 5 ѕвезди....

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.392
Поени од реакции
4.237
Убеден сум дека ова не им се први убиства на гомнарите. Само добар ќотек и ке се разјаснат судбините и на други исчезнати и убиени лица. За овие ниту една казна на овој свет не е доволна.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.703
Поени од реакции
19.008
Ми излезе слика од кутро чупе кај шо клечи и лази по калта врзана во обид да избега, кој страв го има претрпено не можам да замислам, не ми е добро ич поарно да не прочитав :place:
На филм да гледаш дете во ваква ситуација ќе се испотресиш а не во реалноста.
Не смртна казна, така ќе му олеснат, да бидат малтретирани и да молат да ги убијат за да му ги скратат маките.
Какви монструми мајко мила, какви психопати :mad:

Kajgana Shop

На врв Bottom