Секс со 100 мажи во 24 саати.

• Креатор на темата Креатор на темата Trcajlazi
  • Време на започнување Време на започнување
Затоа што очекуваш барем минимално културен народ околу себе. Едноставно не постои потреба да користиме погрдни зборови кога можеме истото да го кажеме без да бидеме простаци.
Автоматски споено мислење:

Арно викаш дека не знаеш, не знаеш.
Така ами оти многу е просто - некогаш било потребно многу мозгање да се спречи инцест. Бидејќи мајката очигледно била позната, било неопходно да се изнајде начин таткото да биде познат.
Од таму ти е и приказната за невиноста и чесноста и блаблабла дрндупки за жените, еве вака најпросто кажано.

Денес не живееме во тоа време, нема разлика, ниту жените се нешто среќни ако најдат маж без морален компас што рипнал на сè што раширило нозе.
Da da , radi incesot bilo.
I ako e prikazna bla bla, so ne se ispoebis so pola forum, ili ne ti bara dusata seks :cautious:

Не ме интересира дали имала секс со 100 или 500 мажи дотичната. Она што ме интересира е зошто има точка во насловот на темата...

Зошто па да се ебам со пола форум? Демек овде специјално ебачи треба да најдам?
Opsto be onaka, neli prikazni, bla bla bla. Ne mora od forumot, ete opsto odi vo kafic kafana i neka ti se iznaredat. Sojma vrska, muabeti. Samo pari ne zemaj oti togas ke bidis prostitutka. Onaka za kef samo.
Random maz od druga strana, forum kafic bilo kade ne veruvam deka dva pati ke se zamisli dali da te opni osven stvarno, ama stvarno da si fizicki gnoj.

Не знам, мене како женско не ми иде така да се изразувам. А и не сакам да бидам во присуство на мажи кои се изразуваат така. Има исклучителни ситуации можеби, ама генерално не ми е вкусно тоа, не знам зошто.
Така де ти пишав и погоре дека те сфаќам што кажуваш дека не алудирам на недолично однесување.
За тебе ИСИС и УЧК што се борци за права или терористи ?
Ама пази ако кажеш терористи ќе те нападнам дека лошо се изразуваш и дека има исклучителни ситуации што не треба да се генерализираат.

Opsto be onaka, neli prikazni, bla bla bla. Ne mora od forumot, ete opsto odi vo kafic kafana i neka ti se iznaredat. Sojma vrska, muabeti. Samo pari ne zemaj oti togas ke bidis prostitutka. Onaka za kef samo.
Random maz od druga strana, forum kafic bilo kade ne veruvam deka dva pati ke se zamisli dali da te opni osven stvarno, ama stvarno da si fizicki gnoj.
Што повеќе кажува за морален компас на мажите, отколку на жените.
Не би сакала да сум со таков :)

Така де ти пишав и погоре дека те сфаќам што кажуваш дека не алудирам на недолично однесување.
За тебе ИСИС и УЧК што се борци за права или терористи ?
Ама пази ако кажеш терористи ќе те нападнам дека лошо се изразуваш и дека има исклучителни ситуации што не треба да се генерализираат.
Не е исто ова што го пишуваш. Едно е да искажеш став, и мислење, а скроз друго е да си сељак по понашање. И да, во зависност од политички и национален контекст постојат различни гледишта по ова прашање.

Не е исто ова што го пишуваш. Едно е да искажеш став, и мислење, а скроз друго е да си сељак по понашање. И да, во зависност од политички и национален контекст постојат различни гледишта по ова прашање.
Како да не е ова исто ?
Цело време ти викам гомното ослови го со гомно затоа што е гомно. У случајов ИСИС и УЧК се гомното, зошто да измислуваме еуфемизми ?
А секако дека тоа која како сака ќе си ги толкува но овде збориме за реално гледање на работите.

Мозокот женски е многу покварен кога се работи за сексуални фантазии. Сите глумат светици и кога ќе ги фатат со кумот, молерот, у генг бенг со 100 души се повикуваат на траумите од детството.

Ebes nekoja sho 70 ja ebele pred 3 minuti, i toa 99% od kandidatite se arapi, crnci i indijski dzgan.

Ova e nekoja glupa maska gordost, nemam kapacitet da ja razberam. Ne mozam so sila da se pravam prosta za da razberam :vrtioci:
Овде у МК нема да функционира ова, рачунај тоа у некој град на запад од 20 милиони не е тешко да најдеш 100 души.....нема врска со никаква машка гордост.

Не е муабетот за двојни стандарди туку зошто работите не ги викаме по нивното реално име. Зошто мора политички коректно да се изразуваме ?
Temperament druze, temperament, strasti, emocii a ne nekoja tavanot da ti padni na gla od so se ponasa ko poluumrena.

Ebes nekoja sho 70 ja ebele pred 3 minuti, i toa 99% od kandidatite se arapi, crnci i indijski dzgan.

Ova e nekoja glupa maska gordost, nemam kapacitet da ja razberam. Ne mozam so sila da se pravam prosta za da razberam :vrtioci:
Drugo bese poentata. Ne da bides 70 tiot ili pettiot so ceka na red, tuku zosto ne e isto maz i zena koga se raboti za brojot na seksualni partneri. Ete druskite tvoj vikaat muabeti, prikazni radi cesnosta nevinosta bla bla bla so nemaat vrska so denesnicata ali nesto ne im se pravi kefot da se ispoebat so prviot ili nekolku so ke naletaat. Izgleda ne im se ebi nesto vo posledno vreme inaku nema problem, sekako sojma veze, muabeti, prikazni bla bla bla.

Што повеќе кажува за морален компас на мажите, отколку на жените.
Не би сакала да сум со таков :)
Za srekja ogromen broj ako ne i site prvo ke se zaletate vo takov. Drugite se ili frigidni ili statisticka greska.

Не е битно ни да ебе ни да биде ебана. Битно е само мачките да се на број.
Mnogu e bitno da znaes deka toa sto tuka ili generalno pisat, zborat, toa sto go mislat i toa sto go pravat obicno vrska nema edno so drugo.
Znaes ona zeni majki kralici muabetot :sneaky:

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom