Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
14 април 2012
Мислења
32.643
Поени од реакции
66.571
Да беше некој друг а не Гвардиола веќе ќе беше избркан од клубот, не ми се верува дека зависеа од еден играч, без Родри им се распадна целиот систем.

Ние лани цела сезона бевме кажи речи бес цел прв тим па пак освоивме ФА куп,они се без компас и тоа со еден повреден. Сега играт со Астон Вила ќе бидаат и они тврд орев, а можеби и последната утакмица на Пеп ( искрено сериозно нешто не е во ред со човекот на психички план )
Или е мастер трол, или сериозно е отиден. Почна да збори по прес конференции дека желудникот го боли, не може да спие, само супи јаде. Настрана тоа што самиот се испосекол го главата и лицето...

Реши дебело ја олескал изгледа.

Последно уредено:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.080
Поени од реакции
1.635
Или е мастер трол, или сериозно е отиден. Почна да збори по прес конференции дека желудникот го боли, не може да спие, само супи јаде. Настрана тоа што самиот се испосекол го главата и лицето...

Ili novinarive ko Crackson oporunisticki ja koristat pobedata vcera bez niv i momentalnata situacija da napravat pricha ;) Ne veruvam deka Amorim posle 3 nedeli i 5 utakmici ke donese FINALNA odluka. Ako prodolzi vaka sigurno, i ova e momentalno situacijata, ne mora da znaci deka ke e taka do leto. Se nadevam deka istoto ke vazi i za garnacho i bilo koj drug sto ne igra na potrebno nivo. Kako i da e veruvam na cicko ruben sto saka neka pravi so igracive, odvrzani race da go napravi timov uspesen za kako misli i on i ineos.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.782
Поени од реакции
22.816

Мора да се продаде, и за двете страни вин вин ситуација. Две години се чека да пркне плус и наголемо се збори за неговиот ноќен живот.. Имаше еден не ми текнува збореше за Раши , вика ќе седнеме ќе разговараме прекрасен разговор утредента пак по старо од едното уво влегува од другото излегува. Јануари доаѓа нека му наоѓаат некој друг клуб..Ако и Гарначо продолжи со исто темпо како и Раши сигурно и овој ќе лета во летниот преоден рок..

Инаку за Пеп во една прес конференција по поразот мислам од Тотнем беше изјавил дека намеро сака да се повреди нели целиот беше искасапен .. Не верувам дека трол туку сериозно нешто му фли.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.466
Поени од реакции
7.919
Ili novinarive ko Crackson oporunisticki ja koristat pobedata vcera bez niv i momentalnata situacija da napravat pricha ;) Ne veruvam deka Amorim posle 3 nedeli i 5 utakmici ke donese FINALNA odluka. Ako prodolzi vaka sigurno, i ova e momentalno situacijata, ne mora da znaci deka ke e taka do leto. Se nadevam deka istoto ke vazi i za garnacho i bilo koj drug sto ne igra na potrebno nivo. Kako i da e veruvam na cicko ruben sto saka neka pravi so igracive, odvrzani race da go napravi timov uspesen za kako misli i on i ineos.
Дека користат новинарите, и те како користат. Начекале овца за стрижење. Од една страна имаш пијаници ко Грилиш што нема гол даено година дена, Фоден што е тешко дрво, Луис Диаз што нема дадено гол во лига од Септември, Мартинели што не игра ништо и немаше долго време дадено гол, па и Гарначо што буквално ликнува тимови, они за Рашфорд се фатиле, кој статистички е боље од овие (не викам дека стварно е). Ме иритира моментот што него му се навртени, а има други пред него што заслужиле.

Рашфорд вчера стави стори од натпреварот дека го гледал, Гарначо не. Мукла штама за тоа.

Рашфорд и Касемиро се готова прича од моментот кога дојдоа ИНЕОС. Со тие плати, тешко да преживеат освен ако стварно немаат преголем придонес, што реално го немаат. После сите повреди, очекувам и Маунт да биде додаден на листава, покрај Линделоф, Ериксен и Ентони. Истото важи и за Лук Шо.

Последно уредено:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.080
Поени од реакции
1.635
Дека користат новинарите, и те како користат. Начекале овца за стрижење. Од една страна имаш пијаници ко Грилиш што нема гол даено година дена, Фоден што е тешко дрво, Луис Диаз што нема дадено гол во лига од Септември, Мартинели што не игра ништо и немаше долго време дадено гол, па и Гарначо што буквално ликнува тимови, они за Рашфорд се фатиле, кој статистички е боље од овие (не викам дека стварно е). Ме иритира моментот што него му се навртени, а има други пред него што заслужиле.

Рашфорд вчера стави стори од натпреварот дека го гледал, Гарначо не. Мукла штама за тоа.

Рашфорд и Касемиро се готова прича од моментот кога дојдоа ИНЕОС. Со тие плати, тешко да преживеат освен ако стварно немаат преголем придонес, што реално го немаат. После сите повреди, очекувам и Маунт да биде додаден на листава, покрај Линделоф, Ериксен и Ентони. Истото важи и за Лук Шо.
1000% ova, i toa doagja od usta na legendi nasi ko keano, nev, skols, hargrivs i drugi, toa posebno me nervira dodeka na primer vidi go karager i mika richards kako si gi branat klubovite i igracite namesto da im stavaat sopki. A za nashive fanovi posebna dijagnoza treba, u globala fanovi/navijaci se prlicno glupi lugje ali nashive i tie gi zaebaa, valjda posto postojat mnogu casuals ili sto stanale casuals otkako potona timov posle sir alex i imas likovi sto cini ko edvaj cekaat da zgreshi nekoj samo da imaat koj da remetat i gazat vaka po forumi ili na tviter. Rashy e samo uste eden u niza scapegoats u timov, lanski godini bese mctominay, de gea, fred, megvaer, poodamna ashley young i felaini duri i karik i fletch na vremeto. Edini sto preziveal e megvaer, uste ednas kapa dole sto karpa treba da si da te trgnat od kapiten, na transfer lista da ides, doma da ti prijavuaat bomb threats dur ti e familijata tamu i ti da uspees da se vratis vo gigant kako junajted, sepak da davas 100% za klubov i da se izboris za mesto nazad. Tragicno e sto nema da zastane otkako rashy ke si otide, posle nego tipuvam na bruno ili eventualno zirkzee, sekako ke ima nekoj sto ke im smeta radi so se oblakal ciganski ili sotijaznam.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.554
Поени од реакции
9.818
1000% ova, i toa doagja od usta na legendi nasi ko keano, nev, skols, hargrivs i drugi, toa posebno me nervira dodeka na primer vidi go karager i mika richards kako si gi branat klubovite i igracite namesto da im stavaat sopki. A za nashive fanovi posebna dijagnoza treba, u globala fanovi/navijaci se prlicno glupi lugje ali nashive i tie gi zaebaa, valjda posto postojat mnogu casuals ili sto stanale casuals otkako potona timov posle sir alex i imas likovi sto cini ko edvaj cekaat da zgreshi nekoj samo da imaat koj da remetat i gazat vaka po forumi ili na tviter. Rashy e samo uste eden u niza scapegoats u timov, lanski godini bese mctominay, de gea, fred, megvaer, poodamna ashley young i felaini duri i karik i fletch na vremeto. Edini sto preziveal e megvaer, uste ednas kapa dole sto karpa treba da si da te trgnat od kapiten, na transfer lista da ides, doma da ti prijavuaat bomb threats dur ti e familijata tamu i ti da uspees da se vratis vo gigant kako junajted, sepak da davas 100% za klubov i da se izboris za mesto nazad. Tragicno e sto nema da zastane otkako rashy ke si otide, posle nego tipuvam na bruno ili eventualno zirkzee, sekako ke ima nekoj sto ke im smeta radi so se oblakal ciganski ili sotijaznam.
Ај заврати се и прочитај ги имињата што ги спомна на легендите и спореди им ги успесите. И треба да се критикува било кој во тимот затоа што поголем дел се размазани принцези.
Мурињо убо му го збрца одамна на Карагер, човек што никогаш не освоил лига дава совети што треба да се освои.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.466
Поени од реакции
7.919
Онана е следен, играле разни денсови на снепчет со Амад и Расмус, така да печен е.

Член од
22 ноември 2009
Мислења
1.834
Поени од реакции
2.684
Дека Карагер не ги ругал играчите на Ливерпул на друг тие муабети. Пред некоја недела му се наврте на Салах за некоја ситуација во врска со договорот. На Салах еј. Алфа и омега во Ливерпул, па и во Премиер лига.

И ај излезете од Player FC филмот, ставете го клубот на прво место. Престанете дека треба да подржуваме играчи само ради тоа што играат за клубов или се деца на истиот а реалноста е што ич кур не ги боли и не се залагаат на терен, а и ван него.
Набројавте погоре играчи некои демек фан базата имала нешто против нив, а реалноста е дека скоро ниту еден од нив не бил Јунајтед квалитет освен Де Геа (уште не можам да го прежалам), ни Мектоминеј, ни Фред, ни Фелаини. Демек треба да се правам слеп на нивниот неквалитет, и да ги подржувам само ради тоа што играат за овој клуб? Браќата лапаат кеш кур не ги боли, јас се нервирам на секоја нивна глупост и браво мајсторе само напред играте за Манчестер. Ахам, да...
Керик беше одличен слуга на клубов и страшно потценет играч, Флечер беше исто солиден за клубов.
Вие терајте си Player fc агенди, ради такви ко вас клубот ни стагнира 10 години. Што од просек играчи правите некакви ѕвезди со вашиот хајп а реалноста е дека не заслужуваат. Па цел свет ви се смее на глупостите што ги тресевте со години како Рашфорд е исто добар ко Мбапе,Лукаку најдобар шпиц на свет или на времето Кагава со Азар кога го споредувавте. Овие ми паднаа први на памет. (btw Шинџи ми беше срцка) Е баш ради вакви мислења што ги фурате низ нетов им дававте ветер во грб изминативе години на сите наши усмисленковци што ги имаме.
И за крај, Ниту еден играч не е поголем од клубот, ниту еден!

Последно уредено:

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.554
Поени од реакции
9.818

Види види, Ферги хејтерот од година не им давал повеќе на играчите. Ами како има смелост да го направи то, треба минимум 10 години да ги чека. Па и тоа е можда малку треба да ум даде и институции да не се трудат и да не трчаат. Пу хејтер....

Член од
28 јуни 2015
Мислења
898
Поени од реакции
554
Кин, Сколс, Руни, Фердинанд, Бекам и останатите, со право го прават тоа.

Додека играле (10/15+ години), "крв плукале", и заедно го донеле клубот на висините на кои беше пред десетина години.
Вложиле пот и дел од животот во тој проект (Јунајтед).

И, што треба да прават?
Да очекуваат нивните наследници (играчи) во ист стил да ја продолжат мисијата на успешен клуб, или да бидат рамнодушни на тоа што се случува (лабава игра, без жар во дуелите, лигавење по социјални мрежи...)?

Стави се во нивна кожа.
Како би постапил ти?
Ќе бараш врвни резултати, или ќе гледаш како империјата (која и ти си ја создал) ти се руши пред очи?

Член од
22 ноември 2009
Мислења
1.834
Поени од реакции
2.684
Кин, Сколс, Руни, Фердинанд, Бекам и останатите, со право го прават тоа.

Додека играле (10/15+ години), "крв плукале", и заедно го донеле клубот на висините на кои беше пред десетина години.
Вложиле пот и дел од животот во тој проект (Јунајтед).

И, што треба да прават?
Да очекуваат нивните наследници (играчи) во ист стил да ја продолжат мисијата на успешен клуб, или да бидат рамнодушни на тоа што се случува (лабава игра, без жар во дуелите, лигавење по социјални мрежи...)?

Стави се во нивна кожа.
Како би постапил ти?
Ќе бараш врвни резултати, или ќе гледаш како империјата (која и ти си ја создал) ти се руши пред очи?
Не знам колку се возразни дечкиве овде што пишуваат, но барем јас можам да се сетам како Бекам беше распнат од цела нација, кукли бесеа со негов дрес и на крај капитен стана на репрезентација. Руни исто не беше најсјаен играч надвор од терен го пратеше и него по некој скандал, ама брате на терен беше ротвајлер. Гризе, трча, лупа голови го влече цел тим напред. За Рој Кин излишно е да се кажува кој бил, КАПИТЕНИШТЕ. Сколс беше тивок по природа, ама на терен фудбалски мозок, мотор на цел тим. За мене лично главниот играч низ најуспешните години на клубов. Е ова се менталитети, карпи од луѓе. А не денес, му раскинала женската на некој играч, дечкото 2 години не може да се оправи психички, ко гулаб на терен а лапа ненормален кеш и згора на тоа плачат како фан базата е против нив. Тоа што го заработуваш треба да си го заслужиш и да си го оправдаш, толку едноставно е.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.747
Поени од реакции
21.407
Се повеќе се шпекулира дека Граначо е оној кој правел leak од соблекувалната, а ако се докаже дека е точно ќе заврши надвор од клубот пред Рашфорд.

Член од
22 ноември 2009
Мислења
1.834
Поени од реакции
2.684
Се повеќе се шпекулира дека Граначо е оној кој правел leak од соблекувалната, а ако се докаже дека е точно ќе заврши надвор од клубот пред Рашфорд.
Ај овој ќе се најде некој да го купи, зелен али млад може да се оправи у паметот 20 години има, ама Раши не знам каде ќе го увалат со онаа плата и сума што би ја барале за трансфер.

Btw изгледа не е

The team leaks has NOTHING to do with Alejandro Garnacho not being in the squad against Man City.
@lauriewhitwell

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom