MTEL Македонија {моб. оператор}

Член од
29 август 2008
Мислења
5.769
Поени од реакции
4.190
Se koristi kodot *100#
Izbiras 1 za aktiviranje paket(izbiras 1 za internet paketi,2 za kombiniran paket i 3 za paketite sto se na nekolku meseci)
2 za proverka na kredit
Za proverka na internet momentalno samo preku kontakt centarot mozi
Ok uste nekolku prasajna,dokolku gi znaes
Tolku e tesko ova da go napisat na web,a taa proverka da nee na 15010.?
sto se sliciva posle potrosen net cut off?ili ako imas kredit ti trosi
Cena za sms 3.09??

Член од
22 јули 2015
Мислења
464
Поени од реакции
218
Ok uste nekolku prasajna,dokolku gi znaes
Tolku e tesko ova da go napisat na web,a taa proverka da nee na 15010.?
sto se sliciva posle potrosen net cut off?ili ako imas kredit ti trosi
Cena za sms 3.09??
Neznam zosto go nemaat pisano na web.Za zal duri ne ja pustat aplikacijata edinstven nacin na proverka e toj ili da sledis vo data usage na telefonot.
Posle nadminuvanje ti se naplatuva 3.14 den
Cenata na sms e 3.09 den

Член од
29 август 2008
Мислења
5.769
Поени од реакции
4.190
Neznam zosto go nemaat pisano na web.Za zal duri ne ja pustat aplikacijata edinstven nacin na proverka e toj ili da sledis vo data usage na telefonot.
Posle nadminuvanje ti se naplatuva 3.14 den
Cenata na sms e 3.09 den
Pokraj losiot "lycamobile " ova imalo i beter....dobroe bar ako ima vo najava app, inaku ....

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.920
Поени од реакции
41.888
Ми испадна реклама и гледам имаат на продажба и постари модели како Ајфон 13 про макс, 14 про макс.
Нови им се уредите?

Член од
12 јуни 2022
Мислења
1.189
Поени од реакции
550
Ми испадна реклама и гледам имаат на продажба и постари модели како Ајфон 13 про макс, 14 про макс.
Нови им се уредите?
Novi im se zosto da ne se, vo A1 i Telekom namerno ne gi prodavaat zosto da nema novi

Член од
21 ноември 2011
Мислења
1.537
Поени од реакции
899
Сите ги продаваат..и сетек и нептун и анхоџ, istyle..од ајфон 11 нагоре

Последно уредено:
Член од
9 јануари 2021
Мислења
995
Поени од реакции
1.020
Како сте задоволни во однос на мрежа и стабилност? Имаат намалена претплата првите 5 месеци и 50% попуст на мобилните телефони, па еве луѓе прашуваат и ми текна и јас да прашам.
40GB интернет и неограничени разговори и СМС кон сите мрежи за 999 денари/месечно - на оваа претплата Connect M ги прикажуваат цените на мобилните телефони.
Мобилнава телефонија е само за некој ако зема телефон во готово преку претплата, а да е многу поефтино од други места, иначе во А1 даваат 60GB интернет за иста претплата, во Green mobile 80GB интернет и тоа на 5G. За корисник како што сум јас, премногу ќе му бидат оние GB, оти воглавно сум навикнат на вифи да користам интернет, но што со некој ако патува низ државава скоро секој ден?

Член од
11 април 2018
Мислења
210
Поени од реакции
61
Дали некој купил тел од оваа понуда на мтел -50% на цената? Сакам да купам с22 ултра и да се префрлам од телеком кај нив? Некој совет дали ќе направам грешка или...? Највише ми е за телефонот.
Дали моб мрежа е ок, дали е 5г?

Член од
29 август 2008
Мислења
5.769
Поени од реакции
4.190
Дали некој купил тел од оваа понуда на мтел -50% на цената? Сакам да купам с22 ултра и да се префрлам од телеком кај нив? Некој совет дали ќе направам грешка или...? Највише ми е за телефонот.
Ne si igraj igracki da ne padnes od kojn na krivo magare ....(zboruvam za mreza uslugi itn) 5g nema na mtel
za telefonot ne znam

Последно уредено:
Член од
9 јануари 2021
Мислења
995
Поени од реакции
1.020
Здраво,
Користат мрежа од А1, имаат покривање исто како што има А1, имаат 4G+ интернет, немаат 5G и немаат VoLTE. Ако си во град ќе имаш брзина од околу 40 -150Mbpѕ, надвор од град многу варира брзината и може некогаш да те префрли на 3G.
Телефон ако земаш, подобро земи ѕ23 обичен, да не се зафркниш со Exynos процесорот на ѕ22 ултра оти грее. На ѕ23 имаш Снапдрагон процесор.
Разгледај повеќе телефони, појди и до салон во Скопје ако живееш таму и разгледај ги телефоните и види кој ќе можеш најмногу да го користиш. Или би ти препорачал Xiaomi да земиш телефон, доста батерија држат.
Земи размисли, прва работа разгледај убо што можиш и размисли малце, оти немаат во МТЕЛ апликација за следење на интернетот уште изработено, така да треба уште да работат.

Член од
29 август 2008
Мислења
5.769
Поени од реакции
4.190
Здраво,
Користат мрежа од А1, имаат покривање исто како што има А1, имаат 4G+ интернет, немаат 5G и немаат VoLTE. Ако си во град ќе имаш брзина од околу 40 -150Mbpѕ, надвор од град многу варира брзината и може некогаш да те префрли на 3G.
Телефон ако земаш, подобро земи ѕ23 обичен, да не се зафркниш со Exynos процесорот на ѕ22 ултра оти грее. На ѕ23 имаш Снапдрагон процесор.
Разгледај повеќе телефони, појди и до салон во Скопје ако живееш таму и разгледај ги телефоните и види кој ќе можеш најмногу да го користиш. Или би ти препорачал Xiaomi да земиш телефон, доста батерија држат.
Земи размисли, прва работа разгледај убо што можиш и размисли малце, оти немаат во МТЕЛ апликација за следење на интернетот уште изработено, така да треба уште да работат.
Ke se vmetnam samo na diskusijata za rabotata na mtel, kade site vikame treba uste mn,da rabotat .....no sto praveja 3god.??? Tolku e tesko edna app,da se izraboti.? ako e tesko ussd ima za site opcii ...

Член од
12 јуни 2022
Мислења
1.189
Поени од реакции
550
Da, iskoristiv za iPhone, sega za sega iskustvoto mi e isto kako na A1

Kajgana Shop

На врв Bottom