Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
16 јули 2024
Мислења
132
Поени од реакции
149
Последно уредено:
Член од
18 февруари 2022
Мислења
29
Поени од реакции
22
A ovo ti se zove u ribolovu kapitalac il u nogometu zlatna lopta.Malo smo zamaskirali da se neko nebi zasladio bez truda hahaaa.Inspiracija za stihove te odmah lovi heheeee
Ova 4 na jednom mjestu vrh.

Nalaziti nešto rijetko na jednom mjestu može biti prava privilegija i poseban doživljaj. To može biti poput pronalaska skrivenog blaga ili otkrića dragocjenog artefakta koji je dugo bio izgubljen. Osjećaj oduševljenja i čuđenja koje takvo otkriće donosi može biti nezaboravan. Rijetke stvari obično imaju visoku vrijednost, bilo materijalnu, emocionalnu ili kulturnu, te ih čini posebnim i jedinstvenim. Nalaziti nešto rijetko na jednom mjestu može potaknuti istraživački duh, znatiželju i divljenje prema svijetu oko nas. To nas podsjeća na čuda koja se kriju u svakodnevnom životu i potiče nas da cijenimo ljepotu i jedinstvenost svakog trenutka.
Opa ovo fino ispalo.
A moze i ovako malo sporije ide sta se vidi po satu na slici ,itd itd.....
sta ti je to?

Член од
12 декември 2024
Мислења
4
Поени од реакции
1
ti meni licis i slicis kao neka francuska sobarica,tu sam ali nisam tu,grcas covjece u svom svijetu i glumis postenjacinu
i prodajes maglu.

Член од
16 јули 2024
Мислења
132
Поени од реакции
149
ti meni licis i slicis kao neka francuska sobarica,tu sam ali nisam tu,grcas covjece u svom svijetu i glumis postenjacinu
i prodajes maglu.
Tvoj pokušaj da mi spustis samo pokazuju tvoju nemoć i nedostatak inteligencije. Možda bi trebao raditi na razvijanju svojih vlastitih kvaliteta umjesto što se trudiš srušiti druge.
Dobrodošao na forum, nadam se da će ti se promijeniti stav jer ovakvi komentari ne doprinose konstruktivnoj raspravi. Sretno u daljnjem sudjelovanju.Napisi koju recenicu sta si ko si,odakle si pobjegao da znamo sa kim imamo posla al ne vjerujem da ces to napravit tako da tvoje riječi su poput prolaznog vjetra - brzo dolaze i odlaze, dok moja snaga ostaje nepokolebljiva. Možda bi trebao raditi na svojoj unutarnjoj praznini umjesto što pokušavaš projektirati svoje frustracije na druge.
Uzivaj ti meni pocastio si me sta si mi se obratio ,cak si se i potrudio nspravit lazni nalog znaci pratis temu al ti fali samopouzdanja da udes sa pravim nalogom ovdje.
Автоматски споено мислење:

To to, francuska sobarica :kuracc:
Nastavi razvijati svoje sposobnosti u vođenju rasprava na inteligentan i duhovit način. Kombinacija znanja, humora i strpljenja uvijek donosi plodne rezultate u komunikaciji. Sretno!

Последно уредено:
Член од
25 март 2017
Мислења
155
Поени од реакции
247
Tvoj pokušaj da mi spustis samo pokazuju tvoju nemoć i nedostatak inteligencije. Možda bi trebao raditi na razvijanju svojih vlastitih kvaliteta umjesto što se trudiš srušiti druge.
Dobrodošao na forum, nadam se da će ti se promijeniti stav jer ovakvi komentari ne doprinose konstruktivnoj raspravi. Sretno u daljnjem sudjelovanju.Napisi koju recenicu sta si ko si,odakle si pobjegao da znamo sa kim imamo posla al ne vjerujem da ces to napravit tako da tvoje riječi su poput prolaznog vjetra - brzo dolaze i odlaze, dok moja snaga ostaje nepokolebljiva. Možda bi trebao raditi na svojoj unutarnjoj praznini umjesto što pokušavaš projektirati svoje frustracije na druge.
Uzivaj ti meni pocastio si me sta si mi se obratio ,cak si se i potrudio nspravit lazni nalog znaci pratis temu al ti fali samopouzdanja da udes sa pravim nalogom ovdje.
Автоматски споено мислење:

Nastavi razvijati svoje sposobnosti u vođenju rasprava na inteligentan i duhovit način. Kombinacija znanja, humora i strpljenja uvijek donosi plodne rezultate u komunikaciji. Sretno!
Dobro jutro omladino.
Vidim da se imenjak raspuco ;). Samo ostro i na prvu :).
LP

Kajgana Shop

На врв Bottom