Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
26 октомври 2019
Мислења
676
Поени од реакции
1.596
Znas sta cu ti reci nije ni lose sta se ovo pozatvaralo,jos ce sad sotu u njenackoj hapsit serbian forum je pun slika i listi,i rijese telegram ostalo je sve tako tako i fino mir.
Zbog Sote ce im poglavlje 4_55 zatvorit
Pa mene su otjerali sa tog foruma,kad sam rekao da nije ispravno sto uzimaju ljudima novac za liste i alate koji su svakako dostupni na netu...Tako da mi nije zao ona dva pakasa i da zaglave:) Znam da Dado nije tako zamislio forum !
A jos me interesuje sta kazu sad oni sto su govorili da sam ljubomoran sto kritikujem ono javno objavljivanje svega i svacega:kafence:

Член од
16 јули 2024
Мислења
157
Поени од реакции
187
A koji je to "Robin Hood" zaglavio?
Terminator tako napisao, ok on je i prodavao skripte al stavljao puno javno to su stotine listi.
Sad svi mijenjaju imena mujo je sad jozo,a jozo mujo hahaaa.
Ja sam znao popizdit na t com pa sam jednom prilikom se obrusio na njih i to sefa iz Zagreba sta ne zvao.Pa sam mu rekao pa dobro kako vas nije sramota slagat paketice od nekoliko programa i prodavat nam po 6 eura ,a cijela juga bivsa vas gleda na crno ,a nas pretplatnike hebete i naplacujete za svaki dodatni kanal.Pa mi onda rekao da znaju oni za to .A ja njemu ok sta smo onda mi ovce da nas muzete.
Oni su trebali uhapsit nekog robin huda taj bi im vise rekao o tim sta prodaju nego ce oni sakupit 10 godinia hahaaaa.Pa Robin hud zna i sta jedeju za rucak i veceru.

Последно уредено:
Член од
25 март 2017
Мислења
160
Поени од реакции
254
Terminator tako napisao, ok on je i prodavao skripte al stavljao puno javno to su stotine listi.
Sad svi mijenjaju imena mujo je sad jozo,a jozo mujo hahaaa.
Ja sam znao popizdit na t com pa sam jednom prilikom se obrusio na njih i to sefa iz Zagreba sta ne zvao.Pa sam mu rekao pa dobro kako vas nije sramota slagat paketice od nekoliko programa i prodavat nam po 6 eura ,a cijela juga bivsa vas gleda na crno ,a nas pretplatnike hebete i naplacujete za svaki dodatni kanal.Pa mi onda rekao da znaju oni za to .A ja njemu ok sta smo onda mi ovce da nas muzete.
Oni su trebali uhapsit nekog robin huda taj bi im vise rekao o tim sta prodaju nego ce oni sakupit 10 godinia hahaaaa.Pa Robin hud zna i sta jedeju za rucak i veceru.
@d.suki odakle se pojavi neki "Terminator"?

Член од
27 февруари 2017
Мислења
389
Поени од реакции
285
pozz drugovi ima li ko novi mac od lazar net da mi pošalje ,onaj mac je stao hvala vam unaprijed ako ko ima molim na pp

Kajgana Shop

На врв Bottom