- Член од
- 27 јуни 2022
- Мислења
- 162
- Поени од реакции
- 532
Само шо Путин ја има пред себе Украина а овие распадната држава.Ердоган му одржа лекција на Путин како се прави специјална воена операција.
Толку ви сечи и на вас
Само шо Путин ја има пред себе Украина а овие распадната држава.Ердоган му одржа лекција на Путин како се прави специјална воена операција.
Последно инфо е дека сосе фамилија добил азил во Русија.Колку ќе биде смешно ако Асад бил во Иљушинот и русите го бутнале на пат кон базата во friendly fire.
Што да праи друго кутриот.Последно инфо е дека сосе фамилија добил азил во Русија.
Е не ко Гадафи ќе се пика по канализација ебате.Последно инфо е дека сосе фамилија добил азил во Русија.
Sirija nemase podrska od USA i nato, ko sto ima Ukraina seuste podrska (voeno i finansiski)Ердоган му одржа лекција на Путин како се прави специјална воена операција.
Погрешно...Ердоган му одржа лекција на Путин како се прави специјална воена операција.
Samo ti si iznenaden, turchinot sekogas mu bil drugar na evreinot i toa ti go spomnav i porano.Во глобала се случува многу пародична ситуација за подржувачите на хероите од Хамас. До вчера Ердоган беше супер, ги подржуваше хамас и палестина, сега одеднаш не чини и е сплотен со Израел.
Пре би рекол дека е договор меѓу трите страни Русија, Асад и опозицијата. Мирно да ја предаде власта, да добие егзил во Русија, а во замена за тоа руските бази и војска да останат на територија на Сирија.Значи не го клизнале намерно Русите Асад како што викаа форумските експерти тука.