Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
19 декември 2018
Мислења
61
Поени од реакции
190
M3u-Mac liste 4.12.2024
Автоматски споено мислење:

Neznam čemu neke pobune-nek ljudi skeniraju.Važna je volja,a alata ima,za početak dosta.

Attachments

Последно уредено:
Член од
16 јули 2024
Мислења
157
Поени од реакции
187
PoZzzz svima a Bahrija je imace legenda i sa drugog foruma
Bio, bio vise nije izgleda ste vi sa balkan 1 i 2 foruma poceli selit ovdje.
Sta to znaci legenda daj mi molim te objasni.
Po tvome onda ko ima net skriptu je legenda.
Danonocno ste na balkan forumu unistavali.
I to vam vas gazda nazivao fikcija.
I stvarno vam se dogodila fikcija nestali ste u trenu.Raspali ste se na komadice.
Pun kufer imas legendi na telegramu,a od kako uskok evropski iz raznih drzava usao na telegram nestali sve ih manje.Masovno se zatvaraju grupe.Reseleri se vise uopste ne reklamiraju tamo.Usrali se svi doslovce.
Jos jedino bosanci aktivno sudjeluju.

Член од
5 декември 2024
Мислења
6
Поени од реакции
7
I stvarno vam se dogodila fikcija nestali ste u trenu.Raspali ste se na komadice.
Pun kufer imas legendi na telegramu,a od kako uskok evropski iz raznih drzava usao na telegram nestali sve ih manje.Masovno se zatvaraju grupe.Reseleri se vise uopste ne reklamiraju tamo.Usrali se svi doslovce.
Ti nisi dobre glave

Член од
19 декември 2018
Мислења
61
Поени од реакции
190
Ti nisi dobre glave
Skeniram sa svime i svačime.Inače s Elmom sam rat vodio.. itd..... Na par sam foruma,al tam bio najaktivniji.Vidim smeta ti da ljudi badave gledaju--ili si i ti reseller :kezec::kezec::kezec:

Attachments

Член од
19 декември 2018
Мислења
61
Поени од реакции
190
Mac liste 5.12.2024

Aktivne m3u liste 5.12.2024

Attachments

Последно уредено:
Член од
16 јули 2024
Мислења
157
Поени од реакции
187
Skeniram sa svime i svačime.Inače s Elmom sam rat vodio.. itd..... Na par sam foruma,al tam bio najaktivniji.Vidim smeta ti da ljudi badave gledaju--ili si i ti reseller :kezec::kezec::kezec:
Nisam nikad nista ja prodavao,samo ti stavljaj nemam nista ja protiv tebe mozes i milijon listi stavit odjednom sta da se mucis svaki dan.Ja bih tako fino sve zapakiraj u jednu mapu i pici nek narod gleda. Jos bolje pici im cijele panele van e onda ces bit i legenda hahaaa.Videces sta ce poskakati ovdje mnogi.

Ti nisi dobre glave
Mozda a ti nisi zanimljiv jer si niko i nista imas jedan post ko si iza nicka to samo ti znas,kroz kajganu su projurili mnogi nickovi da vidis koliko ih banirano svih ovih godina iznenadio bih se.Neda mi se tvoj zatvorit sutra ces otvorit novi tako da uzivaj

Последно уредено:
Член од
17 ноември 2024
Мислења
32
Поени од реакции
24
Nisam nikad nista ja prodavao,samo ti stavljaj nemam nista ja protiv tebe mozes i milijon listi stavit odjednom sta da se mucis svaki dan.Ja bih tako fino sve zapakiraj u jednu mapu i pici nek narod gleda. Jos bolje pici im cijele panele van e onda ces bit i legenda hahaaa.Videces sta ce poskakati ovdje mnogi.
Ma ne se nerviraj polako sedi kod kuce pred TV i samo ukljuci vecerno shou mo ze i neko pice da uzmes .

Kajgana Shop

На врв Bottom