Голбриџ погоди дека Шо пак ќе има повреда сезонава и беше во право. По толкав период неиграње,тоа е природно. Само што не очекував толку брзо.
Види го бе ццц, се плачипички и безкичмењаци у клубот останаа. Семора позитивно да им е рози и кокочиња да им се на патот.
Ебати Голдбриџ Исцелителот. Која сезона Шо немал минимум 3 повреди?Голбриџ погоди дека Шо пак ќе има повреда сезонава и беше во право. По толкав период неиграње,тоа е природно. Само што не очекував толку брзо.
Реал го бара за 50м че го продајме.Мене повеќе ми се плачи од тоа што ќе треба уште да го гледам Далот на лев бек.
Можда Маласија ке го игра.Мене повеќе ми се плачи од тоа што ќе треба уште да го гледам Далот на лев бек.
У смисол после толкава пауза, телото веднаш неможе да се адаптира,ама да не е тешко да се предвиди дека ќе има повреди Шо.Ебати Голдбриџ Исцелителот. Која сезона Шо немал минимум 3 повреди?
Ja bi go igral Garnacho lev wing back, i taka trca ko konj samo, eventualno posle moze da se smeni so Maz na taa pozicija a Yoro da igra CB. Isto ne bi go igral megvaer LCB protiv saka. Znaci nesto ovakaМене повеќе ми се плачи од тоа што ќе треба уште да го гледам Далот на лев бек.
Како смееш вакво нешто да кажеш за неговото височество Раши????Ja bi go igral Garnacho lev wing back, i taka trca ko konj samo, eventualno posle moze da se smeni so Maz na taa pozicija a Yoro da igra CB. Isto ne bi go igral megvaer LCB protiv saka. Znaci nesto ovaka
Onana
Maguire De Ligt Maz
Amad Casemiro Ugarte Garna
Bruno Rashford
Hojlund
Rashford out za Mount, Garnacho za Yoro, eventualno Dalot ke mora da vleze za nekoj verojatno..
Rotacija sine, ni treba fit za so forest vo sabotaКако смееш вакво нешто да кажеш за неговото височество Раши????
Он треба та ги игра сите минути од сега до бескрај.
Значи ќе го фураме да биде најдобар сва времена против мид тејбл клубој.Rotacija sine, ni treba fit za so forest vo sabota
Бајо нека се пензионира, вака смо фрламе 20 мил годишно у бунар.Шо никогаш нема да се врати како што е бил пред повредата, ваква скршеница имав и јас и тоа пред 12 години и уште ме боли ненормално, добро јас имам и реуматоиден артритис па мојата болка е по интензивна.
Ретко кој се враќа од ваква повреда.
Прегледај го приврзокот 437396