Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.408
Поени од реакции
9.632

Види го бе ццц, се плачипички и безкичмењаци у клубот останаа. Семора позитивно да им е рози и кокочиња да им се на патот.

Член од
9 октомври 2022
Мислења
2.418
Поени од реакции
6.718
Мегваја ќе блесне утре. Линделоф и Еванс не сакам да ги видам ни на 200 км радиус од стадион. Ова со Шо ќе се реши до летово гарант. Свети Еразмо ќе го откупат за научна студија.

Член од
29 октомври 2023
Мислења
478
Поени од реакции
673

Види го бе ццц, се плачипички и безкичмењаци у клубот останаа. Семора позитивно да им е рози и кокочиња да им се на патот.
Голбриџ погоди дека Шо пак ќе има повреда сезонава и беше во право. По толкав период неиграње,тоа е природно. Само што не очекував толку брзо.

Член од
17 април 2024
Мислења
608
Поени од реакции
1.452
Очекувам победа утре или некој X со доста голови. Очекувам да започнеме со: Онана, Мегвајер, Де Лихт, Мазрауи или Јоро (ако е целосно фит, иако деби на дерби натпревар ќе биде малку ризично), Рашфорд, Амад, Угарте, Каземиро, Бруно, Гарначо и Хојлунд.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.595
Поени од реакции
66.337
Голбриџ погоди дека Шо пак ќе има повреда сезонава и беше во право. По толкав период неиграње,тоа е природно. Само што не очекував толку брзо.
Ебати Голдбриџ Исцелителот. Која сезона Шо немал минимум 3 повреди? :D

Член од
29 октомври 2023
Мислења
478
Поени од реакции
673
Ебати Голдбриџ Исцелителот. Која сезона Шо немал минимум 3 повреди? :D
У смисол после толкава пауза, телото веднаш неможе да се адаптира,ама да не е тешко да се предвиди дека ќе има повреди Шо.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.061
Поени од реакции
1.604
Мене повеќе ми се плачи од тоа што ќе треба уште да го гледам Далот на лев бек.
Ja bi go igral Garnacho lev wing back, i taka trca ko konj samo, eventualno posle moze da se smeni so Maz na taa pozicija a Yoro da igra CB. Isto ne bi go igral megvaer LCB protiv saka. Znaci nesto ovaka
Onana
Maguire De Ligt Maz
Amad Casemiro Ugarte Garna
Bruno Rashford
Hojlund

Rashford out za Mount, Garnacho za Yoro, eventualno Dalot ke mora da vleze za nekoj verojatno..

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.408
Поени од реакции
9.632
Ja bi go igral Garnacho lev wing back, i taka trca ko konj samo, eventualno posle moze da se smeni so Maz na taa pozicija a Yoro da igra CB. Isto ne bi go igral megvaer LCB protiv saka. Znaci nesto ovaka
Onana
Maguire De Ligt Maz
Amad Casemiro Ugarte Garna
Bruno Rashford
Hojlund

Rashford out za Mount, Garnacho za Yoro, eventualno Dalot ke mora da vleze za nekoj verojatno..
Како смееш вакво нешто да кажеш за неговото височество Раши???? :D

Он треба та ги игра сите минути од сега до бескрај. :D

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.737
Поени од реакции
22.733
Шо никогаш нема да се врати како што е бил пред повредата, ваква скршеница имав и јас и тоа пред 12 години и уште ме боли ненормално, добро јас имам и реуматоиден артритис па мојата болка е по интензивна.

Ретко кој се враќа од ваква повреда.

Messenger_creation_F732AECB-683F-4816-8C65-8415FC9E54CD.jpeg

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.408
Поени од реакции
9.632
Rotacija sine, ni treba fit za so forest vo sabota :D
Значи ќе го фураме да биде најдобар сва времена против мид тејбл клубој.
Автоматски споено мислење:

Шо никогаш нема да се врати како што е бил пред повредата, ваква скршеница имав и јас и тоа пред 12 години и уште ме боли ненормално, добро јас имам и реуматоиден артритис па мојата болка е по интензивна.

Ретко кој се враќа од ваква повреда.

Прегледај го приврзокот 437396
Бајо нека се пензионира, вака смо фрламе 20 мил годишно у бунар.

Kajgana Shop

На врв Bottom