Зурла,океј е да си имаш сфое мислење,колко и да е тој погрешно.Ама да спамаш како некоја елџибити нго лезбејка и да вриштиш зшто лева розе веѓа ти е подебела од десну виолетову, е тој мора нешто да не е океј сс тебе.
Орајт, знаемо дека мислиш дека земња е рамна, слнце е локално,месечина е холограм и слично,ама па немора да ни бодеш очи сс преглупи сликичке,демек "еве види,ке ве убеду сс овија слике дека сам управо".
Очајни и досадни обиди.
Е а да те прашам.Мислу дека ти си хороскопски верник,а у исто време и тфрдокоран религиски верник,како е могуќе у исто време да има семоќан бог,врхован и главан а од другу страну хороскопски знаци да влијаеф на нас.Нели "госпо така сакал"?
Чекај нели ти викаше дека планете не постоиф,а од другу страну веруеш у влијание на тија планете според кои се води хороскоп.
Контрадикторан си до бескрај.
И да,знам дека нема да добију разуман и објективан одговор,него па ке биде бла бла,блабла блаа..
Да али не такви какви што ги претставува НАСА. Попрво "планетите" се ѕвезди отколку нешто друго нели wandering stars. А планета ти е PLANE у превод рамнина. Така да астролози се бават со астрологија а јас само ја барам вистината...
Project Blue Beam: PsyOp to create Fear & Distraction to shift Power ✔️ Remember its an Election year….UFO’s being spotted everywhere is either an illusion, hologram, or Government Technology ✅ Latest beefy Awakening Documentary List: https://t.me/followsthewhiterabbit/72749
Project Blue Beam: More CGI / Deep Fake Hologram effects—Fake Space God hologram……Trust nothing you see‼️ ✔️ Remember its an Election year….UFO’s being spotted everywhere is either an illusion, hologram, or Government Technology ❇️ More Rabbit Holes ️ here...
Не сери,планете не су ѕвезде.А planet е од старогрчки и значи луталица или скитник.
Сфи ѕвезде на небо ротираф около едну ѕвезду,Поларис.А планете си имаф други траекторие.Маи у 9 век су знале колко д'на трае една година на Венеру, објаснето е тој сликовито у Дрезденски кодекс.
Што треба да се деси за да почнеш да веруеш у реалност, Зурло низаедна?
Па истото го добиваш и од НАСА кога ќе изгуглаш „слики од глобусот" или кога ќе изгуглаш „сателити во вселената" добиваш уредни колоритни фотошоп слики. Ако тоа ти дава воља за живот тогаш за што ќе дебатираме јас и ти? Да не имаш видено случајно негде рецензиран научен тест како доказ за вртење на земјата?
Така е се согласуваме околу тоа. Тоа значи дека земјата не е вртечка топка туку дека е неподвижна и фиксна. Во спротивно Поларис не би бил секогаш на исто место ниту било кои соѕвездија. Ако ова не го разбираш би било пожелно овде да го завршиме разговорот на оваа тема.
Ај барем еднаш пробај без сликички, јутјуби, хехе мемиња да ми објасниш нешто..
Еве на пример сликава!
Шо не е јасно?!
И како к*рац ова ја побива гравитацијата..?
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.