Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А бе баш најдоја на Дан РЕпублике 29 НоемвриВмровци и сдшмовци се караат на анонимен форум која партија се поголеми шиптapи....
Епа чорба македонче![]()
netpress.com.mk

На гробот да му се посерам и него и на умрената држава.А бе баш најдоја на Дан РЕпублике 29 Ноември
![]()
Во Кочани одбележан „29 Ноември-Денот на Републиката“, на поранешна Југославија | NetPress
Здружението на граѓани „Јосип Броз Тито“ и симпатизери на југословенскиот претседател го одбележаа „29 Ноември - Денот на Републиката“, односно поранешнаnetpress.com.mk
Прегледај го приврзокот 436839
Југославија умре, не постот појче. Не ја сфајчам оваа прослава, доста со таа југоносталгија.А бе баш најдоја на Дан РЕпублике 29 Ноември
![]()
Во Кочани одбележан „29 Ноември-Денот на Републиката“, на поранешна Југославија | NetPress
Здружението на граѓани „Јосип Броз Тито“ и симпатизери на југословенскиот претседател го одбележаа „29 Ноември - Денот на Републиката“, односно поранешнаnetpress.com.mk
Прегледај го приврзокот 436839
И рим и античка грција македонија умреја па пак гиЈугославија умре, не постот појче. Не ја сфајчам оваа прослава, доста со таа југоносталгија.
“две киле крушке три киле дршке“„...У Врање нема лагање...„...
По изјавата на Штрумпф дека размислува да ја затвори базата БондСтил разбирливо е да се загрижени, или сакаат да зазамета подобра стртана позиција ... но ќе видиме наскоро.
.умре тито умре браство јединствоAbe ovie decistata ic ne znat kako treba. Na vremeto ko ke mi tekni zdurzni i slozni na barikadite ko rusevme rezim, a ne sega edni so drugi si gi palime znaminjata.
Exxx vreminja bea toa za pamtenje
Прегледај го приврзокот 436924