ТИФОМАНИЈА!

Член од
11 април 2023
Мислења
2.113
Поени од реакции
6.972
За ффм и мвр најубаво е сите мечови од сите кола до крај на сезона да се играат во среда од 13 часот, а вонредни кола може и во сабота.Така помалку работа за нив.
Што пишуваат балисти дека утре ќе биле во Скопје гледам на официјален фб профил на Комити само пишуваат, да не има некој настан пак за арнаутиве?

ZelenoBel

Нова Битола
Член од
30 април 2013
Мислења
1.587
Поени од реакции
8.648
Чкембари соопштение:

УТРЕШНОТО КОЛО Е ОФИЦИЈАЛНО ОДЛОЖЕНО!

Наводно причината се врнежите од снег, НО КОЈ Е БУДАЛА НЕКА ВЕРВА!

Очигледно реакцијата и кревањето глас во својата држава на МАКЕДОНЕЦОТ предизвика немир кај некого.

ЧКЕМБАРИ НЕ СЕ ОТКАЖУВААТ

Утре се гледаме на собир во 15ч. На плоштад "Магнолија"

Од таму да испратиме порака дека ова е НАША ДРЖАВА НАТОПЕНА СО КРВ НА НАШИТЕ ПРЕДЦИ!

Не заборавај знаме Кутлеш и чкембарски шал.

ДОСТА БЕШЕ РАЗБУДИ СЕ, СВЕСТИ СЕ НЕ СПИЈ ТИ.
IMG_8651.jpeg

Член од
3 март 2024
Мислења
17
Поени од реакции
300
Чкембари соопштение:

Очигледно реакцијата и кревањето глас во својата држава на МАКЕДОНЕЦОТ предизвика немир кај некого.

Од таму да испратиме порака дека ова е НАША ДРЖАВА НАТОПЕНА СО КРВ НА НАШИТЕ ПРЕДЦИ!

Прегледај го приврзокот 436898
Браво,само така.

Член од
29 ноември 2024
Мислења
7
Поени од реакции
176
Дежаву од времето на Гордана Бркот Јанкулоска...
Се е исто, само играчите се други!
албанска Држава, албанска Федерација!
И ќе не прает будали ќе речет снег имало, а на градски снегулка една немат, или на Тумбе Кафе!
Се знајт за шо е одложено колото, зш знаеа дека ќе се соберит многу народ, а само ние Македонците во наша држава немаме право на ништо!
Немат друга држава ко нас, кај шо может вака ко овци да не водет!
Срам ми е шо сум дел од ова време...
И да знам дека го читет и форумов и се и полиција и мн структури!
Мајката предавничка да ви ја ебиме на сите!!!

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.639
Поени од реакции
1.229
Циркус од држава, циркус од федерација, циркус од полиција. Неверојатно од која причина дебилите одложуваат цело коло.

Па освен Пелситер-Беса нема ниту една утакмица на македонска против ш.птарска екипа. Да беше подруго па ајде, може и да најдеш некоја логика, мада и тогаш тешко. Него се посраа од реакциите после скандалот од пред два дена.

А не дека со одложувањето ќе се постигне нешто, напротив, сега реакцијата може ќе биде и појака, баш поради ова одложување.

Да ти се посерам у скапаниве инситуции, неспособни.

Член од
9 август 2019
Мислења
65
Поени од реакции
537
Не е битно колку сме, битно е дека тука сме!
Македонија е на Македонците!
Да живее Македонија
Каде и да играш, во било кое време…
Фк Брегалница - Гфк Охрид 0:2

Attachments

Последно уредено:
Член од
11 април 2023
Мислења
2.113
Поени од реакции
6.972
Не е битно колку сме, битно е дека тука сме!
Македонија е на Македонците!
Да живее Македонија
Каде и да играш, во било кое време…
Фк Брегалница - Гфк Охрид 2:0
Што е со теренот позади,зарем на вакви услови се игра???па ова е појана за пасење на добиток далеку е од фудбалски терен.

Член од
16 септември 2023
Мислења
10
Поени од реакции
46
Чкембари соопштение:

Прегледај го приврзокот 436898
Браво вака треба сите, низ улици кортео

Член од
6 февруари 2011
Мислења
826
Поени од реакции
3.578
Незнам од кој причини ама ептен е сиптоматично преќутвањето на цела ситуација од страна на најголемата група во републиката, незнам можи јас сум пропуштил нешто. Искрено не видов низ интернетот соопштение или било каква акција. Не е прововкација , ете и тука од тие профили од комити немаше никаков пост никакво мислење последните неколку дена.

Член од
11 април 2023
Мислења
2.113
Поени од реакции
6.972
Незнам од кој причини ама ептен е сиптоматично преќутвањето на цела ситуација од страна на најголемата група во републиката, незнам можи јас сум пропуштил нешто. Искрено не видов низ интернетот соопштение или било каква акција. Не е прововкација , ете и тука од тие профили од комити немаше никаков пост никакво мислење последните неколку дена.
Има други теми на форумов во кој се пишуваше за случувањата од пред два дена,јас таму го кажав ставот како поединец.Пишував и во темава ама гледам многу постови се избришани.

Член од
30 август 2012
Мислења
3.570
Поени од реакции
6.231
Па се знае зошто ,знат дека ќе има малку одзив , оти тие шо можат не смеат да организираат .
Нека дементираат ако не е така.

Член од
6 февруари 2011
Мислења
826
Поени од реакции
3.578
Има други теми на форумов во кој се пишуваше за случувањата од пред два дена,јас таму го кажав ставот како поединец.Пишував и во темава ама гледам многу постови се избришани.
Зборам за став на групата, се случи то гнасно скандирање за Саздо, се случија тие сквернавења во главниот град. Единствено шо најдов на вашите профили беше прослава Лојал Фанс….

Kajgana Shop

На врв Bottom