Сигурно. Утре пак уште една ваквс прикаска ке пишеш.Русите штом ќе го исчистат својот двор на ред ќе биде враќање на Косово за Србите и повторување на 2001 кај нас само што овојпат амерот нема да може да го спречи налетот што ќе следи...
Samo shto ne pochnale RusiteРусите штом ќе го исчистат својот двор на ред ќе биде враќање на Косово за Србите и повторување на 2001 кај нас само што овојпат амерот нема да може да го спречи налетот што ќе следи...
Во деведестите кога сме оделе во скопјето на протести, таму реткост беше да видиш припадници од најeволуираната врста на човечанштво и ни продаваа сендвичи по 100 денари (зборвам за 90ти кога реално не требаше да биде повеќе од 60 ден), правеа пари на нас.Мене до некаде ми е мило што ова им се случува таму, се надевам дека што поскоро ќе почнат ќотек да јадат за добро утро.Како е можно да очекувате од скопјаните нешто на ова поле?? Како? Никогаш за ништо не придонеле. И 2001, и векови уназад.
Не може најeволуираната врста на човечанштво - скупски центарец, да се масира со вакви работи. Тој е роден да пие кафе во дебар маало со рандом муабети и после тоа да си легни во еден од становите на прадедо му, комуњарец со тапија.
Се извинувам за погрешниот израз, мислев дали вака нецивилизирано се однесувате во Албанија. Од видето можам да забележам дека нецивилизираното однесување е рамно на статистичка грешка, додека во Македонија е генерална слика и прилика за вашето нецивилизиарно племе.ne slavime, posho ne sme slavi
60K views · 145 reactions | “Prsh JOQ! Çunat në Como, Itali, bëjnë edhe kështu zhurmash ” - shkruan i riu shqiptar. | JOQ Albania
“Prsh JOQ! Çunat në Como, Itali, bëjnë edhe kështu zhurmash ” - shkruan i riu shqiptar..www.facebook.com
Денес овие докажаа и покажаа дека се бугари или срби, и така треба да оди во медиумите, македонец не се замара со шиптараана.Кумановци ни одржаа лекција вечерва, излегоа на улица и се одбранија, ние ко тетки типкавме тастатури.
“Метрополата“ да се засрами посебно, кај беа тие комити,фемили,ситипарк итн...?
(превземено од инста профилот патриотско друштво)
Прегледај го приврзокот 436756
Прегледај го приврзокот 436757Прегледај го приврзокот 436758
Ти стфарно не си добар нешто сс памет.Денес овие докажаа и покажаа дека се бугари или срби, и така треба да оди во медиумите, македонец не се замара со шиптараана.
Панче нека не се занимава со племето туку да фати да ги најде овие од куманово и види која држава ги финансира.
А за србоманијакалност и бугараштво треба и малце затвор.
Кумановче научи на македонски да пишуваш па цитирај ме.Ти стфарно не си добар нешто сс памет.
Имаш видеа куде се дрифта и куде се кида македонско знаме,ќутиш како пичка.
И одма рипаш на овакфи видеа.
Како онија исперени од невладини си ти.
Поморбидан члан на форум од тебе нема.
Мрш.
Боље да пишују на дијалект,него да пишују Македонија или Куманово сс мали букфе.Кумановче научи на македонски да пишуваш па цитирај ме.
Овие што ги браниш работат за служби кои се против македонскиот народ и нација, сите денес наместо да зборуваме за племето поради овие ќе треба да се занимаваме и со овие дегенерици кои ќе бидат изговор за ш иптарите и дома и надвор.
Оди читај го фуркан ги изедначи настаните.
Сите сме такви.
Прости балканци.
Не не сме сите исти, панче да занимава со овие од куманово.
Удба ви направи сценарио и рипнавте, наместо да покажете зрелост и достоинство, јас отиден со паметот а ти се гордееш со палачи на знамиња, секоја чест друже.Боље да пишују на дијалект,него да пишују Македонија или Куманово сс мали букфе.
Јебала те служба.Кумани сфоеволно искочиле да ни одбраниф образ.
А ти биди си едн тастатурски патриот.
Да ти ебу идиота.Дремеш 24/7 на ову тему и тресеш глупости.Сфи приметисмо дека си отиден сс памет и избеган од реалност.
Оди извади си бугарски пасош у знак на патриотизам.
Мрш.
Не збори глупости, тој не може русија да ја спаси за други ќе мисли, верувај ми таа земја е бетер од нас и вакви српски пуштенки само штетат на Македонецот.Русите штом ќе го исчистат својот двор на ред ќе биде враќање на Косово за Србите и повторување на 2001 кај нас само што овојпат амерот нема да може да го спречи налетот што ќе следи...
Тоа е тоаКумановци ни одржаа лекција вечерва, излегоа на улица и се одбранија, ние ко тетки типкавме тастатури.
“Метрополата“ да се засрами посебно, кај беа тие комити,фемили,ситипарк итн...?
(превземено од инста профилот патриотско друштво)
Прегледај го приврзокот 436756
Прегледај го приврзокот 436757Прегледај го приврзокот 436758
Грешиш...Вистината боли, не знам зш го напаѓате @NakedEye , братот само ја кажа вистината, секоја година се повеќе не понижуваат, од веење карти на голема албанија, до палење македонски знамиња и кршење спомен плочи на загинати борци.
Интересно, јас како неСкопјанец, колку шо знам брачата никогаш не славеа ништо од другата страна на камен мост/вардар, сега почнаа и на плоштад Македонија да скандираат голема Албанија, порано за тоа служеше плоштадот Скендер бег.
И на партизанска блокираат сообраќај, па нив ги има ли таму уопште?? Тој дел е чисто македонски колку шо знам.
Грешам?