ТИФОМАНИЈА!

Член од
1 јуни 2024
Мислења
23
Поени од реакции
93
А добро, се знае ли вистинската причина за тоа?
Биле малтретирани од србите на граница, слекувани голи и оставени повеќе од 4 часа да чекаат без одговор од полицијата на Хоргош.

Член од
6 октомври 2024
Мислења
11
Поени од реакции
59
Добро стар клип е ова,сменети се времињата не се тоа што беа,други момци беа и на клипов што го имаш ставено, други беа и во Атина на аеродром против БББ.Па во Нови Сад делије се тепани има и клипови и се од Фирма,што да се каже на тоа.
Абе добро група без пораз нема, ќе те стигне кога тогаш. Фирма клиповине што ги ставаа за најави комедија, прв кадар двајца се тепааат со хаубата на кола другиот кадар еден лежи и двајца го мавааат. Нема врска и да е така да ги тепале како што викаш овие групата им ја угасија тука завршува приказната со нив, на гробари им зимааат застава на подгрупа што у тоа време уопште не е некоја копук подгрупа ко сеа овие што им се. Многу се јаки со пари и кога имаш пари имаш многу работи. Денес зашто не бевте 500 луге на стадион него 50 зошто пола се на работа пола се со обврски епа таму работата им е групата од групата егзистирааат и од други бизниси поврзани со групата.

Член од
30 мај 2012
Мислења
1.990
Поени од реакции
2.990
Не бидете искомплексирани говеда со вакви коментари колку само да се напише мислење. Прво промени името па после пишувај како да си шошон и сити се на тоа што моментално му се случува на Вардар и борбата што ја водат Комити. Па пријателе на која група и да припаѓаш вака да те возеа тебе и дружината не би ни оделе на стадион. Комити покажале и сеуште покажуваат каде што треба дали кога се работи за клубот или на улица. Во вакви времиња не само за Вардар туку и кога државата ти се распаѓа и црно ни се пишува ти наместо да изнесеш било каква подршка за Комити и Вардар ти пишуваш глупости колку да ги потпалиш работите кои и те како не се како што треба. Најдругарски совет пријателе остани ми со здравје.

Член од
25 август 2011
Мислења
172
Поени од реакции
1.074
Не бидете искомплексирани говеда со вакви коментари колку само да се напише мислење. Прво промени името па после пишувај како да си шошон и сити се на тоа што моментално му се случува на Вардар и борбата што ја водат Комити. Па пријателе на која група и да припаѓаш вака да те возеа тебе и дружината не би ни оделе на стадион. Комити покажале и сеуште покажуваат каде што треба дали кога се работи за клубот или на улица. Во вакви времиња не само за Вардар туку и кога државата ти се распаѓа и црно ни се пишува ти наместо да изнесеш било каква подршка за Комити и Вардар ти пишуваш глупости колку да ги потпалиш работите кои и те како не се како што треба. Најдругарски совет пријателе остани ми со здравје.
hahhahahaha

Ko ke vi zgusni vas, odma MAKEDONCI SME.
Ko ke ste vo forma: Komiti n1 10 mesta pa site drugi.

Smesni ste…
Klubot na narodot, Makedonija naviva za vardar… AHAM:kuracc:

Член од
30 мај 2012
Мислења
1.990
Поени од реакции
2.990
hahhahahaha

Ko ke vi zgusni vas, odma MAKEDONCI SME.
Ko ke ste vo forma: Komiti n1 10 mesta pa site drugi.

Smesni ste…
Klubot na narodot, Makedonija naviva za vardar… AHAM:kuracc:
Друже мене клубот ми игра во 2ра лига ама толку си писмен. Иди едуцирај се малку излези од тоа шталата од каде и да си.
Еве некој од страна и неутрално не сезонава врати и 5 сезони назад? Па наместо да работите на вашите групи вие се молите Вардар да пропадне. (n) Ете ти го џемо ти лајкува заедно радувајте се на лајкчиња и на тоа што Комити и Вардар пропаѓаат. За вакви копита како тебе и дежурниве од другата страна на Вардар како би ве пеглал..

Член од
25 август 2011
Мислења
172
Поени од реакции
1.074
Друже мене клубот ми игра во 2ра лига ама толку си писмен. Иди едуцирај се малку излези од тоа шталата од каде и да си.
Еве некој од страна и неутрално не сезонава врати и 5 сезони назад? Па наместо да работите на вашите групи вие се молите Вардар да пропадне. (n) Ете ти го џемо ти лајкува заедно радувајте се на лајкчиња и на тоа што Комити и Вардар пропаѓаат. За вакви копита како тебе и дежурниве од другата страна на Вардар како би ве пеглал..
Peglat komiti so kamenja po avtobusi so MAKEDONSKI deca (ckembari)
0 empatija za vas, politicari.

Член од
30 мај 2012
Мислења
1.990
Поени од реакции
2.990
Peglat komiti so kamenja po avtobusi so MAKEDONSKI deca (ckembari)
0 empatija za vas, politicari.
Политика да ти суди копито едно неписмено. Дојди до Ск прошетај малку да те испеглам јас и однесам во џамија кај џемо да те обрезе и онака сте иста сорта.

Член од
25 август 2011
Мислења
172
Поени од реакции
1.074
Политика да ти суди копито едно неписмено. Дојди до Ск прошетај малку да те испеглам јас и однесам во џамија кај џемо да те обрезе и онака сте иста сорта.
Od mnogu peglanje ostanavte bez navivacka grupa U seloto selsko Gjorce. Pa toj mi vika da prosetam…
Bitolskite sela imat pokje zivot od tvojata smrdena naselba.

Ne postoite.

Член од
30 мај 2012
Мислења
1.990
Поени од реакции
2.990
Od mnogu peglanje ostanavte bez navivacka grupa U seloto selsko Gjorce. Pa toj mi vika da prosetam…
Bitolskite sela imat pokje zivot od tvojata smrdena naselba.

Ne postoite.
Не ја терај сега темата во неповрат само ти реков најпријателски да се прибереш и едуцираш малку море шанкуре и не потпалуваш оган каде што го нема. Клубот мој е далеку поуспешен и потрофеен од твојот селски клуб чисто информативно. Ама гледајќи по твоите мислења греота е да ти судам кога веќе си казнет од Господа.
Дојди прошетај навака бе копито да излезеш малку до град да видиш што е живот. За пердашење добро ви се пердашат тоа битолчанките од искуство ти кажувам.. Посебно на Кузмановски сега веќе бившата што мераклика на скопски момци е... :)

Член од
14 април 2022
Мислења
18
Поени од реакции
49
И 2 ца да се поддршка до сите македонски нг, а идиоти ко тебе кои НЕ се појавени на трибина 100 години не треба да коментираат. Гледај што се дешаваше денеска во Тетово и учи, ама немаш капацитет да разбериш.

Kajgana Shop

На врв Bottom