Џабе провоцираш нема кој да ти врати на воа. Еден беше за сити на форумов и тој се врати за челзи да си навиваСити пропаѓа, тоа ми се допаѓа.
Додека не ја врати кај шо треба ќе губат...бтв на Сити и фали здрав КДБ повеќе од Родри.Родри е еден од ретките играчи што за да докаже дека ја заслужува Златна топката не треба да игра.
Svesen e i Pep za odredena smena na generacii ama babanite si ja cekaat kaznata vo PL, pa posle ke vidat na sto se, dabogda gi izbrkaat zasto ako toa ne se desi i slucajot konecno da zavrsi, ima razulaveno ko da nema utre da pravat tim, so Pep ko trener, pola fudbalski svet ke go kupat od inat picka im mater.Очекувано беше ова да им се деси кога тогаш. Волкер е веќе во години, Гундоган исто, Де Брујн исто башка е стаклен. Еве Ковачич месец дена во аут. Рубен Диаш исто повреден беше. Грилиш е веќе поранешен играч, игра чисто рекреативно сега за да му се разреди алкохолот колку толку. Фоден и тој често се повредува. Родри е во аут. Јбг толку е силата. Мора реконструкција на лето
Што би се рекло, да потрчаме да го извадиме алкохолот од викендот.Грилиш е веќе поранешен играч, игра чисто рекреативно сега за да му се разреди алкохолот колку толку.
Штурм Грац беше шампион лани во австриската бундеслига.Salzburg, ovde ocekuvam konecno da tepaat lesno zasto ovie sezonava klokotat vo dnoto i posle dolgi godini najverojatno i prvenstvoto domasno nema da go osvojat
znaci podolgo vreme sepak capkale vo dnoto, znam dominiraa ovie ko baern u germanija, mislev pod difolt i lani bile prvaci cim igraat LS bemliga.Штурм Грац беше шампион лани во австриската бундеслига.
ПСЖ ќе се провлечат некако. Ама секако не се сериозна екипа и ќе добијат шлакање од појаките екипи. Салцбург инаку ни лани не освои, Штурм беа прваци мислам. Сезонава нема ни топ 4 да фатат со магот Пеп Лијндерс. Малкумина знаат дека токму тој имаше голема улога во водењето на Ливерпул последните 2 сезони. Премногу слобода и одговорност му дал Клоп, затоа и се случи тоа што се случи.PSG imaat kakvi takvi sansi i da ne se vo top 24, sto ke bide blam na blamovite ako se sluci, sledni 3 im se Salzburg, ovde ocekuvam konecno da tepaat lesno zasto ovie sezonava klokotat vo dnoto i posle dolgi godini najverojatno i prvenstvoto domasno nema da go osvojat, ali posle toa igraat so Siti i Stutgard, tuka nisto ne im e sigurno vakvi kakvi sto se. Mada so 4 boda u sledni 3 bi trebalo da se u taa top 24ka ali pak smesno e sto vakov tim e u vakva situacija momentalno.
Автоматски споено мислење:
Svesen e i Pep za odredena smena na generacii ama babanite si ja cekaat kaznata vo PL, pa posle ke vidat na sto se, dabogda gi izbrkaat zasto ako toa ne se desi i slucajot konecno da zavrsi, ima razulaveno ko da nema utre da pravat tim, so Pep ko trener, pola fudbalski svet ke go kupat od inat picka im mater.
A spored site propisi treba da go jadat debelo i toa, i tituli da im zemat, ako ima pravda, zasto tie tituli sto gi zimaa, gi zimaa so transferi i milioni potroseni na nelegalen nacin, vklucitelno i visokite plati sto gi davaat.