Исчезнати лица

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.016
Поени од реакции
7.664
Да сам на тфое место одлгораја би се заувек и лансираја би се како Vouаgеr 3 сонда и да летиш у неповрат по интерстелар.

Како бе не ти е срам магаре старо.Праеше се супериорно битие,солеше памет а ск да се вртиш како усерен сс постови.
Како уопште имаш образ да се појавиш у овуј тему? Кур мој разбираш ти.
Едну кирилилу на тастатуру немоеш да најдеш а не па да мрсиш муда дека изграамо csi kajgana.
Па форум е,дискутирамо сфашта.
Не соли више памет старо тркало.
Гитла.
Ti Mesija pak lajna jadish?

Член од
9 октомври 2022
Мислења
2.318
Поени од реакции
6.292
Незнам дали има поента овој Кешишев кој многу потсеќа на Чарлс Менсон во фацата болна, да го стават на полиграф.

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.016
Поени од реакции
7.664
Понеспособна држава од оваа не постои толку имам да кажам.
Тоа е кога стигна да биди директор и шуто и рогато
Toa doajga zaedno so klientilizmot.
Seti se kolku godini se odi na mitinzi zardi sendvichi, glasa oti nekoj na nekogo neshto mu vetil.
I najstrashnoto nepismenosta

Член од
9 октомври 2022
Мислења
2.318
Поени од реакции
6.292
Адвокатов ја чита Кајгана па го подбуцнал татково као да се изнервира да покаже емоција. Мислам еј, у реду е, се изнервирал што некој за прв пат кажал кој е убиецот, а сите знаеме дека сите таму се умешани, ама не, тригер било дека овој на писмено напишал. Абе иди бркај работа. Па после вика големиот Туфе дека полицијата знаела се од прв ден благодарејќи на Гоце Трајковски кој уште не смогнал сили да дојде да се објасни. Ајде Туфе викни го крунскиот сведок да посведочи и ако не е веќе поткупено обвинителството, да го распрашаат убаво за сите нелогичности и "интуиции".

Член од
28 март 2006
Мислења
17.765
Поени од реакции
12.228
Уште ми е енигма зашто ексминистерот и обвинителот изјавија што изјавија плус категорични беа дека се работи за интерес од 500 евра. Што корист имаа од тоа, ќе ја оплескаа цела истрага.

• Ми се допаѓа
Reactions: A__
Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.016
Поени од реакции
7.664
Адвокатов ја чита Кајгана па го подбуцнал татково као да се изнервира да покаже емоција. Мислам еј, у реду е, се изнервирал што некој за прв пат кажал кој е убиецот, а сите знаеме дека сите таму се умешани, ама не, тригер било дека овој на писмено напишал. Абе иди бркај работа. Па после вика големиот Туфе дека полицијата знаела се од прв ден благодарејќи на Гоце Трајковски кој уште не смогнал сили да дојде да се објасни. Ајде Туфе викни го крунскиот сведок да посведочи и ако не е веќе поткупено обвинителството, да го распрашаат убаво за сите нелогичности и "интуиции".
Zamisli kafekuvarkava preplashena od livchto (shto pokasno go "izela) shto i go dal ubiecot je povlekuva smenetata izjava i drugiot den hrabro i smelo mu se sprotivstavuva i ne mu se plashi povejche i konechno ja kazhuva vistinata!
Shto bi rekle "Jebe lud zbunjenog"

Член од
9 октомври 2022
Мислења
2.318
Поени од реакции
6.292
Zamisli kafekuvarkava preplashena od livchto (shto pokasno go "izela) shto i go dal ubiecot je povlekuva smenetata izjava i drugiot den hrabro i smelo mu se sprotivstavuva i ne mu se plashi povejche i konechno ja kazhuva vistinata!
Shto bi rekle "Jebe lud zbunjenog"
Мене ми се чини дека Кешишев ќе јаде едно јаже околу врат кај и да е. Со опроштално писмо се разбира.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.470
Поени од реакции
18.738
Уште ми е енигма зашто ексминистерот и обвинителот изјавија што изјавија плус категорични беа дека се работи за интерес од 500 евра. Што корист имаа од тоа, ќе ја оплескаа цела истрага.
Оти брзоплети и без мозочни се, едвај чекаа да излезат на прес и да изјават дека успешно заврши истрагата пошто цел народ едвај чекаат тоа да го слушнат, со па уште повеќе ја закашкаа и пред народот излегоа како дебили.
Барем едно нешто погодиа а тоа е дека Палчо е монструм и е тој убиецот.

Член од
13 јуни 2009
Мислења
1.489
Поени од реакции
973
а како била премопредајата na usta ili leva raka desen dzep,i dali gi pretresile na vlez izlez ,i zosto kesisev koaga go imal vraka palco ne go iskoristil pismoto ko dokaz.

Член од
9 октомври 2022
Мислења
2.318
Поени од реакции
6.292
Како може МВР да има сумња за поврзаност за двете возила уште на 27.11, а целиот случај да го разоткриле кумот и мајката путем интуиција? Ако информацијата МВР ја добива од кумот на 27.11, дали е возможно се тоа да се заврши за помалце од 24 часа а ти си еден обичен цивил? Ако МВР не ја добива информацијата на 27.11 од кумот, од каде тоа дека кумот и мајката го разоткриле целиот случај и они да не биле немало никад да ги најдат убијците и телата? Ајде ене го 16.12 каде е, можда ќе се разјаснат некои работи тогаш. Ако не тогаш, на денот на пресуда за Палчо секако.

Член од
13 април 2021
Мислења
3.430
Поени од реакции
11.269
Судењево е

IMG_0050.jpeg

Колку лабилен лик е овој Кешишев. И од затвор го манипулираат, не па ли надвор. Не, во цела оваа работа мислам дека најглупите работи он ги има направено, и не ми се верува дека он раководел со нешто поважно, како на пример киднапирање на девојчето или убиство или whatever. Он ми личи на тип што не би знаел како да го репетира пиштолот, а камо ли па да нишани во девојчето.

Член од
14 август 2018
Мислења
4.788
Поени од реакции
10.601
Он ми личи на тип што не би знаел како да го репетира пиштолот, а камо ли па да нишани во девојчето.
А пази.. според некои "креативни" размислувања тука..
Типовиве дешифрирале антички мапи, решавале загатки како Индијана Џонс, користеле детектори.. па дури и нашле богатство :rolleyes:

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.016
Поени од реакции
7.664
Судењево е

Прегледај го приврзокот 436334

Колку лабилен лик е овој Кешишев. И од затвор го манипулираат, не па ли надвор. Не, во цела оваа работа мислам дека најглупите работи он ги има направено, и не ми се верува дека он раководел со нешто поважно, како на пример киднапирање на девојчето или убиство или whatever. Он ми личи на тип што не би знаел како да го репетира пиштолот, а камо ли па да нишани во девојчето.
Кешишев? Ili toj odrabotuva neshto shto mi e nalozheno!
Tuku aj da pocekame Parva i Cobe da ni objasnat kolku sne nie zabegani vo razmisluvanjava.
Автоматски споено мислење:

Типовиве дешифрирале антички мапи, решавале загатки како Индијана Џонс, користеле детектори.. па дури и нашле богатство :rolleyes:

Koj ti pishal deka "Tipovive" deshifrirale Mapi. Imashe pishuvano ako pamtam dobro deka so Veleshanecot bandava ili podobro receno Palcho odele po zlato nakaj Demir Kapija.

Член од
13 април 2021
Мислења
3.430
Поени од реакции
11.269
Типовиве дешифрирале антички мапи, решавале загатки како Индијана Џонс, користеле детектори.. па дури и нашле богатство
Спилберг си фаќа белешки.

Кешишев? Ili toj odrabotuva neshto shto mi e nalozheno!
Tuku aj da pocekame Parva i Cobe da ni objasnat kolku sne nie zabegani vo razmisluvanjava.
Зошто сум јас забегана?! Speak for yourself :unsure:

Kajgana Shop

На врв Bottom