Останаа, двајца. Сакале ги или не и двајцата копилиња едноставно нажалост не умираат. Ни политички, ни буквално. Едниот му е на север, другиот на југ(о)(запад).Овој Асад сите ги пензионира... Остана ли уште некој, некаде?
Тој на север е тргнат по стапките на Бајден.Останаа, двајца. Сакале ги или не и двајцата копилиња едноставно нажалост не умираат. Ни политички, ни буквално. Едниот му е на север, другиот на југ(о)(запад).
Само уште да има кој да поверува.
Да, да убаво се сеќавам на ова и текот на настаните што следеа после тоа. Путин тогаш му го прифати блефот на Ердоган и го подбра јако, ама и покрај тоа испадна фер и му даде простор да не биде дека сите видоа дека курето му е мало по што Ердоган даде објава дека извршил одмазнички напад при што ја освоил пола Азија, убил 250 милиони припадници на САА и уништил 7.5 миљарди тенкови, авиони и вселенски чинии. Неколку дена после ваквата грандиозна победа на Турција, дали беа и толку се си мислам дека беше ден до два, Саракиб што беше последниот град од автопатот Дамаск-Алепо што не беше под контрола на Асад а е многу битна кртосница и спојна геостратешка точка во Сирија глатко си падна под Асад и од тоа беше последниот голем настани се до ден денешен каде што со исклучок на 3-4 изолирани настани ситуацијата е статус кво. Убави времиња беа тоа, фала Ванчо на потсетувањето.
Не беа ни толку, Путин едноставно му кажа ај сега да не биде дека те исплескав ќе кажеш дека и ти си ме удрил и ете ме заболело многу, а јас ќе си преќутам на таа изјава. А после тоа седни си на столчето и фино лепо да си се потпишеш за гасоводот и за С 300/400 противвоздушните. И фино лепо бркото си потпиша и за противвоздушните и за гасоводот. И затоа меѓу другото ми се свиѓа Владо. Не дозволува некакви си гордости, вицеви на негова сметка, фалби и мерења курови да го попречат во побитните работи и терањето на повисоката агенда и поголемата слика. Тотална спротивност од Елцин.Да да, Турците уште се во тој филм дека масакрирале илјадници Руси. Еве го еден одма коментирал.
Автоматски споено мислење:
Во реалноста:
In response to this attack, the Turkish Armed Forces initiated Operation Spring Shield in the province of Idlib. Fighter aircraft, combat drones and ground fire were used in the retaliation.[11] Turkish combat drones entered Syrian airspace while Turkish Air Force F-16 fighter jets launched long range precision-guided munitions without entering Syrian airspace, according to Turkish sources.[12] According to independent estimates, the retaliatory strikes resulted in the death of approximately 197 to 405 Syrian forces.[13][14] However, the Turkish Defense Ministry had a significantly higher figure, claiming that the Syrian forces' casualties amounted to 3,138.
И затоа меѓу другото ми се свиѓа Владо.