Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

Down

Boozer
Член од
4 мај 2012
Мислења
3.840
Поени од реакции
6.553
Полека сфаќам и сега ми е јасно зошто секогаш има гнев и фрустрации во тебе.
Даун те молам не ги потиснувај твоите чувства и сексуални емоции,
ако имаш нешто да ми кажеш кажи ми директно не се срами и не се криј позади мемиња.
Ok, еве ти кажувам без мемиња.

Саше ти си педер. Таква љубов за Пиоли ни жена му нема така да..... си тежок педер.

Magic Mike

Blessings and Love
Член од
20 септември 2023
Мислења
1.567
Поени од реакции
4.084
Ok, еве ти кажувам без мемиња.

Саше ти си педер. Таква љубов за Пиоли ни жена му нема така да..... си тежок педер.
Мојата љубов кон Пиоли е платонска.
Но сега се повеќе има смисла твојата опседнатост со мене.
Сега се повеќе се јасни твоите фрустрации,гневни чувства и вознемиреноста.
Те молам не ги потиснувај чувствата и извади ги на виделина а ние ќе те прифатиме без разлика на твојата сексуална определба.

Down

Boozer
Член од
4 мај 2012
Мислења
3.840
Поени од реакции
6.553
Мојата љубов кон Пиоли е платонска.
Но сега се повеќе има смисла твојата опседнатост со мене.
Сега се повеќе се јасни твоите фрустрации,гневни чувства и вознемиреноста.
Те молам не ги потиснувај чувствата и извади ги на виделина а ние ќе те прифатиме без разлика на твојата сексуална определба.
Саше можеш да вртиш колку сакаш али факт е дека си педер попален на Пиоли. Затоа повеќе пати ти имам препорачано да побараш стручна помош, не ќе да е само педерлукот, такви постови нормален човек не пишува.

Magic Mike

Blessings and Love
Член од
20 септември 2023
Мислења
1.567
Поени од реакции
4.084
Саше можеш да вртиш колку сакаш али факт е дека си педер попален на Пиоли. Затоа повеќе пати ти имам препорачано да побараш стручна помош, не ќе да е само педерлукот, такви постови нормален човек не пишува.
Ја сфаќам твојата опсесија со мене но ти се извинувам што не можам да ти возвратам на начин на кој што очекуваш,се надевам дека ќе разбереш бидејќи едноставно немам такви чувства и емоции кон тебе.
Те молам не се разочарувај сигурен сум дека ќе се најде некој што ќе го види најдоброто во тебе и ќе те сака таков каков што си,се надевам дека со овие зборови ќе пронајдеш мир и спокој во себе.
Извини уште еднаш и збогум.

Down

Boozer
Член од
4 мај 2012
Мислења
3.840
Поени од реакции
6.553
Ја сфаќам твојата опсесија со мене но ти се извинувам што не можам да ти возвратам на начин на кој што очекуваш,се надевам дека ќе разбереш бидејќи едноставно немам такви чувства и емоции кон тебе.
Те молам не се разочарувај сигурен сум дека ќе се најде некој што ќе го види најдоброто во тебе и ќе те сака таков каков што си,се надевам дека со овие зборови ќе пронајдеш мир и спокој во себе.
Извини уште еднаш и збогум.
Џабе вртиш, хуморов ти е на ниво на дете од трето одделение, факт е дека имаш психички проблеми и се надевам ќе побараш помош.

Down

Boozer
Член од
4 мај 2012
Мислења
3.840
Поени од реакции
6.553
Пиоли во срцево а Викторија во кревет,само се надевам дека Даун нема да ми упадне.
Саше ја ти реков еднаш, на гомнари гомнарски им се враќа.

Ти може користиш од интерашов модератор што не те банира иако си дупли акаунт, па уште да те трпиме тука демек големиот трол?

Magic Mike

Blessings and Love
Член од
20 септември 2023
Мислења
1.567
Поени од реакции
4.084
Се изгуби суштинската смисла и причината за постоењето на форумов.

Down

Boozer
Член од
4 мај 2012
Мислења
3.840
Поени од реакции
6.553
Се изгуби суштинската смисла и причината за постоењето на форумов.
Нормално, од такви членови како тебе што тролаат, сто пати се банирани и пак се логираат со дупли јузери.

Magic Mike

Blessings and Love
Член од
20 септември 2023
Мислења
1.567
Поени од реакции
4.084
Нормално, од такви членови како тебе што тролаат, сто пати се банирани и пак се логираат со дупли јузери.
Побогу Даун кога ќе престане оваа твоја фиксација и опсесија со мене.

Down

Boozer
Член од
4 мај 2012
Мислења
3.840
Поени од реакции
6.553
Симни ми се веќе еднаш од куроф Дауне.
Саше ти реков изгуби се од темава.

Ајде не се нервирај, ѕвони му на психијатарот и слободно жали му се од Даун :icon_lol:

Може и ќе ти даде љубовен совет за Пиоли.

Magic Mike

Blessings and Love
Член од
20 септември 2023
Мислења
1.567
Поени од реакции
4.084
Саше ти реков изгуби се од темава.

Ајде не се нервирај, ѕвони му на психијатарот и слободно жали му се од Даун :icon_lol:

Може и ќе ти даде љубовен совет за Пиоли.
Леле каква некултура и примитивизам,не сум видел волку необразован и непристоен нечовек.
Те замолувам да се откачиш од мене.

Kajgana Shop

На врв Bottom