AceCaleb
Деспот на Адот
- Член од
- 31 декември 2007
- Мислења
- 5.899
- Поени од реакции
- 11.229
Onaa Viktorija e be, ko i stalno fatila dobar agol da ne se gleda deka e debelaНе туку ми пеј, давај име и презиме
Onaa Viktorija e be, ko i stalno fatila dobar agol da ne se gleda deka e debelaНе туку ми пеј, давај име и презиме
Аголот е стварно добар да не се види бурекџилницата исто така.Onaa Viktorija e be, ko i stalno fatila dobar agol da ne se gleda deka e debela
Ја брат се што сакам е да ја легнам у кревет и да и го акнам у уста стоечки, да ме боцка со носот у јајца додека да свршам, да ги испразнам мудава кај нејзе на цицки, да и дадам 50 евра, да ја бацам у чело и да и кажам чао позз.Прегледај го приврзокот 436156
За тебе Cонцето ме грее,
за тебе душата ми пее,
од тебе не сакам ништо,
само еден бакнеж врел.
Oд бирача нема јебача. Кога Сашко ке ја фати на кардио има да ја направи слим фит за месец дена, ни родената мајка нема да ја препознае.Onaa Viktorija e be, ko i stalno fatila dobar agol da ne se gleda deka e debela
Имаше некој пишано за тој прес тука дека сликата смрди на сардина конзервиДанела секогаш околу неа држела ергела расни кобили. Памтам уште пресови кога имаше за партијата.