Спасивте гз со измислен пенал.Атлетико ли е Леверкузен ли е, по којзнае кој пат гол после 80 минута.
Чоло џуниор машина, не знај за изгубена топка, трча како будала
Заслужена победа, Алавес беа мртви во второ полувремеСпасивте гз со измислен пенал.
Ја за пеналот праам муабет, иначе голот на Сорлот вреди пута 2.Заслужена победа, Алавес беа мртви во второ полувреме
Не можам да најдам видео, од она што го видов топката го удри во горниот дел на раката, го смена правецот на движење на топката.Ја за пеналот праам муабет, иначе голот на Сорлот вреди пута 2.
Конечно го скрши мразот, феноменална партија.Миовски 2 гола и асистенција, браво.
Мене ми одговараше да е пеанал за на клаџа, али све си мислев ВАР ќе го поништи. Ниту имаше намера и беше многу од мало растијание, се помалку се судат такви пенали.Не можам да најдам видео, од она што го видов топката го удри во горниот дел на раката, го смена правецот на движење на топката.
На прва и мене не ми личеше на пенал
И пенал направи ама јбг судијата не му се свири ништо, ќе го сменат сега на полувреме.Клемпото Мартин требаше црвен да јаде со стартот над Аспас.
Венгер нема ниедна Европска титулаЈош девет живота да живи Симеоне и цело време да е на клупу на Атлетико Мадрид,нема да има титуле како Венгера,а камоли Фергита.
Сфе тој океј сфака час,ама титула си е титула,европска неевропска тај е тај реалност.Башка од тија 413 победе,300 су му сигурно по 1:0Венгер нема ниедна Европска титула
Статистиката е за победи во првите 700 натпревари не за титули
Победа си е победа како велиш тиСфе тој океј сфака час,ама титула си е титула,европска неевропска тај е тај реалност.Башка од тија 413 победе,300 су му сигурно по 1:0