Да, оваа пропаганда како и сите други се само за деградирање и деморализација на населението, полесно се владее со офци отколку со волци. Не им требаат нив паметни луѓе, им требаат слуги..
Да, оваа пропаганда како и сите други се само за деградирање и деморализација на населението, полесно се владее со офци отколку со волци. Не им требаат нив паметни луѓе, им требаат слуги..
Кај ме потсети у пм. Еден моја генерација во основно на неговото домашно куче му го дркаше, му ебам тоа дегенот. И кога идеа други деца кај него на гости, овој пред нив му го дркал на кучето за забава на гостите, всушност така и се дозна работата. Скоро иста прикаска ко циганчињава што ги спомнуваш.
Трет братучед коа бев мал тој беше тинејџер и кога одевме за викенд в село ликот земаше ногарка од маса и ја ставаше во вагината на една крава крвнички туркајќи ја и повлекувајќи ја. Уште имам кошмари од звуците кои ги испуштате кравата.
Трет братучед коа бев мал тој беше тинејџер и кога одевме за викенд в село ликот земаше ногарка од маса и ја ставаше во вагината на една крава крвнички туркајќи ја и повлекувајќи ја. Уште имам кошмари од звуците кои ги испуштате кравата.
Неколку пати беше приведен за кражби подоцна, ситна пара нешто па се сеќавам бараа врски за да го извадат некако, не е лик со кој човек би требало да се дружи ама кој да го знае, ми направи траума за цел живот и тоа неколку пати го стори тоа на кравата изгледа вребаше прилика кога возрасните се отсутни.
Некаде 2007-8 се вртеше едно видео со шкиптарче кое дупеше овца, на клипот беше монтирана една чудна музика нешто како диско од 70-ти се имавме распаднато од смеење од целокупниот дојам на видеото, кој трул кавкаски лик беше ебачот хахаха
Мое генерално мислење за феминизмот е дека жените имаат премногу права, и време е да им се скратат. На пример правото на глас. Веројатноста жена да направи правилен и разумен избор е минимална. Потоа правото да учествуваат во политичкиот живот, од тоа ништо добро не може да произлезе. Медлин Албрајт, Тачерка, АнаЛена Беарбок, Камала, Сања Марин, се деструктивни крвопији.
Од спорт би им дозволил да играат одбојка.
Понатаму, абортусот би го забранил под ставка итно. Женскиот пилешки мозок мисли дека одлучува за своето тело, не рабира дека е само носител на друго тело кое го убива.
Инаку, би ги затворил сите мажи кои барем еднаш кренале рака врз жена, да се разбереме.
Кај ме потсети у пм. Еден моја генерација во основно на неговото домашно куче му го дркаше, му ебам тоа дегенот. И кога идеа други деца кај него на гости, овој пред нив му го дркал на кучето за забава на гостите, всушност така и се дозна работата. Скоро иста прикаска ко циганчињава што ги спомнуваш.
Дупло поголем беше од мене ќе ме згрбавеше од ќутек лол. А циганчињава не знам, жално е некако да се тепаат, не знам како е можно да дојде до такво однесување кај деца, од каде знаат воопшто за тоа, каде виделе таво нешто.
Дупло поголем беше од мене ќе ме згрбавеше од ќутек лол. А циганчињава не знам, жално е некако да се тепаат, не знам како е можно да дојде до такво однесување кај деца, од каде знаат воопшто за тоа, каде виделе таво нешто.
лол, жално било. Знаат од нивната чергарска култура, друг пат кога ќе видите кучиња скитници да знаете од кај идат.
Решавање на проблемот со циганите е решение на проблемот со кучиња скитници.
лол, жално било. Знаат од нивната чергарска култура, друг пат кога ќе видите кучиња скитници да знаете од кај идат.
Решавање на проблемот со циганите е решение на проблемот со кучиња скитници.
Па жално е некако, деца, не се тие криви на крају краева.
А за кучињата си во право, еден период се створи глутница од 20-25 пци кои се шетаа по сред улица и знаеа и да се пуштат по некого, за среќа комунално ги среди тоа џукелите ама на секои две години се ствара глутница, еден циган ми кажуваше дека кучката родила 11 пци зошто ги хранат тие створења не ми е јасно.
Типот проба да смува нечија девојка па затоа изеде чопоративен ќутек од кој-стигне до несвест, ова со песот некако му проаѓаше зашто тие кои идеа кај него на гости го користеа, им даваше по малку кеш зашто беше побогато дете од нив па веројатно многу не им сметало. Не сум присуствувал на самиот дегенски чин, едно е кога ќе слушнеш и друго кога ќе видиш таква работа.
Sega samo se nametnuva edno prasanje.
Sto ako zena krvnicki tepa kuce ?
Dali toa e dovolno opravdana pricina da se kreni raka vrz nejze ?
Kako treba da se postapi pri takva situacija, nasoki nesto
Islamic law, like the legal systems of classical antiquity and the ancient Near East, does not contain a true equivalent of the modern concept of rape, which is in turn based on the modern notions of individual autonomy and inviolability of the body, particularly the female body. In modern terms, rape is at its most basic level a violation of another person's sexual autonomy.
Тоа е ради Каменко сфаќањето на човековата историја. Камени смартфони и камени тостери.
Во отоманско време законот за муслиманите бил самиот Шарија, според кој требале четири сведоци кои би потврдиле дека некоја била силована. Во превод, жените биле практично оневозможени да докажат па према тоа кој ги онади. (onadi hehence). При силување би било предизвик да се најде макар еден сведок, што пак морало четири? Чисто за да нема шанса за санкција и силователот да продолжи понатаму. Тоа према Шаријата. За немусилиманите било meh. Во еден куп антички општества жртвата на силување била принудувана да се омажи за силователот кој ја затруднел.
Тука се и други табу теми како инцест, педофилија па чак и зоофилија. Не биле невообичаено за зрели мажи, значи 21+ да земаат за жени девојчиња од 10 години. Обично тоа одело преу т.н. таксање.
Кога сме кај зоофилија пред некоја година ми остана во меморија еден настан. Во комшилук сум на циганско маало па така врвам оттаму често. Еден ден гледам машко детенце и мало девојче, може имаа по 7-8 години како имаа фатено еден шугав пес и наизменично му го мастурбираа пенисот. Кога дојде до климакс децата се смееја пошто им било интересно како тоа нешто излегува од удот на кучиштето.
Јес да беа циганчиња ама знам за многу настани со зоофилска позадина.
Све се тоа табу теми сеуште...
Затоа има причина зошто муслиманските земји се најлошо место за живеење за жените.
Таксањето невести го има и во денешно време и огромни разлики во годините меѓу партнерите. Тоа е нешто што тешко се искоренува за жал, па и инцестот и зоофилијата и не е нешто што некогаш ќе го снема. Тоа е патологија.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.