Исчезнати лица

Член од
5 март 2018
Мислења
16.451
Поени од реакции
18.710
Нема логика девојчето да биде киднапирано за да биде убиено. Нема ни психопатски момент во тоа.
Убиено без умисла е мислам.
Некои работи имаат излезено од контрола, кога ќе ги земиш во предвид кои ликови учествувале во киднапирањето ништо чудно не е тоа. Или имаат испаничено, имаат некоја трага оставено, можеби препознала некој од нив Вања, можеби се имаат искарано меѓусебно ... Некој се испишманил, се ми се врти во глава.
Тоа што била ископана дупка, ваљда организаторот мислел на се, и на такво сценарио, наместо да се маткаат да копаат дупки во случај на смрт одма да ја закопаат.

Член од
9 октомври 2022
Мислења
2.279
Поени од реакции
6.184
Има, за крвна освета или што вика @Inglourious Basterd некакво ритуално убиство.
Крвна освета за кое претходно убиство? Ритуално убиство со киднапирање у сред центар со миљон камери? Неможеле у некое село мечка пошта кај што носи да киднапираат некој?

• Ми се допаѓа
Reactions: A__

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.493
Поени од реакции
27.313
Крвна освета за кое претходно убиство? Ритуално убиство со киднапирање у сред центар со миљон камери? Неможеле у некое село мечка пошта кај што носи да киднапираат некој?
Мене ми оди паметот дека идиотиве правеле револуција и им се светеле на транзиционите богаташи. И затоа си мислам дека има малце поголем плот све ова.

Последно уредено:
Член од
5 март 2018
Мислења
16.451
Поени од реакции
18.710
Им се светеле преку дете ? Па тоа ни најголемите наркобосови ладнокрвни убијци не го практикуваат.

Ако се светеле за нешто ќе се бранеа со молк, немаше од прв распит да испеат како попчиња се до детал.

Не се сеќавам како беше уствари како беа приведени, ги виделе на камери првично или како беше.

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.493
Поени од реакции
27.313
Им се светеле преку дете ? Па тоа ни најголемите наркобосови ладнокрвни убијци не го практикуваат.

Ако се светеле за нешто ќе се бранеа со молк, немаше од прв распит да испеат како попчиња се до детал.

Не се сеќавам како беше уствари како беа приведени, ги виделе на камери првично или како беше.
Затоа од прв ден кажав дека убивството на Вања е чисто зло. Не е убиена од афект или при обид за бегство, врзана со лента преку уста... Не е убиена од ниски педофилски страсти.. Не е убиена од религиозни причини... Убиена е со намера и без никаква причина, чисто зло. Не е она поврзана со ништо што го правел дедо и.

Последно уредено:
Член од
17 август 2011
Мислења
10.253
Поени од реакции
18.201
Друже немам ништо лично против никој, коментирам само тоа што мислам, слушам, гледам, а понекад и мирисам. Да станува збор за некој лик од Велес, Битола, Црвулево…не би можел да имам ни почетна сумња пошто не ги знам приликите таму. За случајов и те како имам сумња пошто не е прв пат дете на моќник од 90тите да биде под заштита. Алал вера на витезштвото ако е вистинита приказната што ја презентираше Трајковска, ама премногу “минат труд” има за да се купи тоа така лесно. Али ако си стварно другар, ќе дојдеш и во судница со јајца на сите у фаца да им плеснеш. Тоа не се случи, а веќе на 20ти следното судење каде ќе мора да се појави ќе има шанса да се искаже.
Ko sto svativ toj ne mu e drugar, staro kumstvo ispraten od majka mu na ispomos.
Автоматски споено мислење:

Или можеби остаре затоа што има грижа на совест за тоа што му се случи на неговото дете ради неговите пороци и хирови.
Se utepa od pisuvanje za porocite, mislis kojznae so se otkrilo. Deka e bivs narkoman se znaese use denot koa iscezna Vanja. Koj mu se momentalnite poroci? Covekot gi cuval decata, spiele kaj nego. Majkata ne e ulava da gi ostava decata kaj nekoj so e zaglaven.

Член од
9 октомври 2022
Мислења
2.279
Поени од реакции
6.184
Ko sto svativ toj ne mu e drugar, staro kumstvo ispraten od majka mu na ispomos.
Ок де, во име на старо кумство тогаш, а и општо приградски мангуплук и витежтво. Еве го 20ти кај е, ќе имаме сите шанса од прва рака да го чуеме истото што го кажа мајката :))
Со таа разлика што ќе биде интересно ако го праша Палчо дали мисли дека он ги можел да го направи тоа, затоа што завчера на ФБ се испостави дека синот има комплетно различно мислење од мајката по тоа прашање.

Член од
17 август 2011
Мислења
10.253
Поени од реакции
18.201
Искрено, страв ме фаќа што лик кој нема никаква полициска обука, успеал да поврзе многу работи, и испаднал поснаодлив од целокупна полиција. За греота, не дај боже да ти снема некој близок, таман никогаш не би се надевал дека ке го најдат лицето од полиција.
Bogami, ako ne izvadat neso korisno na narednive sudenja, bi gi stail site ovie raskrsnici da reguliraat.

Член од
13 април 2021
Мислења
3.424
Поени од реакции
11.247
Прифаќам јас и теории на заговор и све, ама кога ќе прочитам дека може несакајќи го убиле девојчето, вака сум :eek:. Како може несакајќи да убиеш 14 годишно дете кое никако не е дел од твоето секојдневие? Па тоа што киднапирале дете само по себе е доволно за да ги стрпат во затвор доживотно....несакајќи ја убиле.

Член од
17 август 2011
Мислења
10.253
Поени од реакции
18.201
Ок де, во име на старо кумство тогаш, а и општо приградски мангуплук и витежтво. Еве го 20ти кај е, ќе имаме сите шанса од прва рака да го чуеме истото што го кажа мајката :))
Со таа разлика што ќе биде интересно ако го праша Палчо дали мисли дека он ги можел да го направи тоа, затоа што завчера на ФБ се испостави дека синот има комплетно различно мислење од мајката по тоа прашање.
Majkata igra nekoja igra. Vajda ovoj bil terenskiot covek, ona mozgala. Sea so ogled na toa so tatoto e obvinet, vajda go pazi da ne go inkriminira i nego. Imajte u predvid deka u vakov slucaj kaj so javnosta bara rezultati, lesno mozhe da izgori nekoj nevin.
Автоматски споено мислење:

Прифаќам јас и теории на заговор и све, ама кога ќе прочитам дека може несакајќи го убиле девојчето, вака сум :eek:. Како може несакајќи да убиеш 14 годишно дете кое никако не е дел од твоето секојдневие? Па тоа што киднапирале дете само по себе е доволно за да ги стрпат во затвор доживотно....несакајќи ја убиле.
Toa e cisto za motivot, nikoj ne bara da gi oslobodat zaso e nesakajki.

Член од
9 октомври 2022
Мислења
2.279
Поени од реакции
6.184
Киднапираното лице секако требало да биде убиено според доказите. Дали некое од децата, мајката или скроз трето лице.

Член од
9 октомври 2022
Мислења
2.279
Поени од реакции
6.184
Majkata igra nekoja igra. Vajda ovoj bil terenskiot covek, ona mozgala. Sea so ogled na toa so tatoto e obvinet, vajda go pazi da ne go inkriminira i nego. Imajte u predvid deka u vakov slucaj kaj so javnosta bara rezultati, lesno mozhe da izgori nekoj nevin.
Ако Палчо и таткото до крај негираат, обвинителство да не подаде ни еден материјален доказ. Дали само врз база на изјавите на тројцата, Палчо и Александар можат да бидат осудени? Не сум правник, прашувам некој ако знае.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.284
Поени од реакции
26.164
Како на пример?
Интуитивно се зближила со Штерјо. Интуитивно знаеле кои фирми ќе пропаднат, кои ќе успеат. Интуитивно се вклучила во градежен бизнис со Азманов. И слично.

Kajgana Shop

На врв Bottom