ТИФОМАНИЈА!

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.738
Поени од реакции
39.574
Кумани секоја чест за тоа што се вративте и на начинот како се вративте. Освежување на сценава. Организираност, бројка, присутни секаде. Респектабилна група секоја чест.

Член од
2 февруари 2023
Мислења
123
Поени од реакции
690
Јас не расправам овде затоа што ми е испод чест, меѓутоа се дрзна да штракаат да ми дираат сукња!
Комбат ја оформи Аптека, Комбат го нема тепано никој,НИКОГАШ на овој свет! Групата ја зачував врз база на преднодните искуства и наше болење кур за истите од 2016 -12 пати ве тепавме на различни локациии. Меѓу кој Водовод - Комбат, Кале - ОпетДа ви објаснам како хероите ваши бегаа со ножевитре во рака пред кого опет Комбат ..Ние први ја прифативме играта бодете вие, .... сатари секири. не не ставај во уста стави паста! На крај баба ми леона ве врати позади камени каде и ви е местито или Комбат?
Автоматски споено мислење:

Кумани Перо Чичо..
Свака част дечки.
Прегледај го приврзокот 435498
АКО ЉУДИ ЛАЖУ КАЛЉО НЕ ! ДА ЖИВЕЕЕ

Член од
6 октомври 2024
Мислења
5
Поени од реакции
38
Член од
2 ноември 2022
Мислења
105
Поени од реакции
207
Куче што лае не каса!
Очекував барем 10 души + што е со бројката се собирате за МЗТ?

Член од
22 ноември 2009
Мислења
1.790
Поени од реакции
2.526

Мораш некад и да добијеш батине... Од вас србина цигана никада, би дајемо батине циганима! И тако даље, кужиш?

Некој од постара гарда на Комити да каже дали има вистина во приказната за како Пеца Панкер јадел ќотек 1vs1 во Скопје? Имам слушнато таква приказна, па ако некој знае да ја сподели би било интересно :D

Член од
29 октомври 2024
Мислења
29
Поени од реакции
60

Мораш некад и да добијеш батине... Од вас србина цигана никада, би дајемо батине циганима! И тако даље, кужиш?

Da ne gi branese policija srbite ovde ke bea pregazeni. Rezimski slugi cigani

Член од
9 ноември 2024
Мислења
2
Поени од реакции
8
Кур ги боли нив за Шкупи, постојат против Вардар само. Да им беше клубот приоритет ќе покренеа некоја акција или некаква борба за да го спасат или пак глас против тие што им го прават ова. Вака им останува да палат тоа веспите и да шкртаат графити низ градот... Имаа шанса и на форумов да пишат нешто за оваа ситуација али побитно им е да провоцираат само со глупости. Шверцери и ТИФО, магаре и музика.
Kao prvo greska si nie sami si najdovme nov sponzor i si go spasivme nasiot klub kako i vie isto ste go spasele kraj krajta futballov se igra za navijaci tolku znaete vie zatoa

Член од
13 јануари 2021
Мислења
86
Поени од реакции
72

Kajgana Shop

На врв Bottom