Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
19 август 2018
Мислења
157
Поени од реакции
540
To zlocko radi on je sad moderator ovdje i kod Elmu.A bio je i vlasnik kod Elme mijenjao ga kad ovog nije bilo ludnica hahaaa.A kazete da je nepismen a on sef kako pise gore clan jedan.
Kakve veze ima @rapca sa zloćkom čovek nikada nije ulazio u polemike ni sa kim. Ozbiljno pitam , neki nik od moderatora ako neko zna neka mi javi .

Член од
26 октомври 2019
Мислења
675
Поени од реакции
1.593
Kakve veze ima @rapca sa zloćkom čovek nikada nije ulazio u polemike ni sa kim. Ozbiljno pitam , neki nik od moderatora ako neko zna neka mi javi .
Ima ovde mnogo moderatora i supermoderatora ali malo ko se bavi ovom sekcijom.Bilo bi fer da se javi,taj koji je kaznio @rapca,sa nekim obrazlozenjem...

Член од
16 јули 2024
Мислења
157
Поени од реакции
187
Член од
27 октомври 2024
Мислења
4
Поени од реакции
0
Da nema neko mac za palcu?Pozdrav
Автоматски споено мислење:

placu hahaha

Член од
16 јули 2024
Мислења
157
Поени од реакции
187
Член од
26 октомври 2019
Мислења
675
Поени од реакции
1.593
Evo prodje nedelja cela niko od moderatora ne reaguje, zamolio bih nekoga ko zna kako da kontaktiram administratora ili moderatora foruma da mi javi! Mislim da su člana @rapca banovali greškom pa da provere šta je u pitanju ! Unapred hvala !
Vecina moderatora mole da im se posalje neka lista i nemaju vremena za druge stvari :)

Член од
16 јули 2024
Мислења
157
Поени од реакции
187
Ovo e forum za IPTV a ne za moderatore.
Kao prvo ako si nekad citao glavnog iz kajgana sefa da ova tema nije za ilegalni iptv uopste zamisljena.Pojedinci su se tu nastanili nekad davno Sota i kompanija i poceli stavljat ilegalno.Plus kajgana ima ouno tema i sad zamisli da svaka tema treba strazara koji ce pazit na nekolicinu frustrirajucih.Ova tema uopste nije iptv vec je dokazivanje ciji je veci i onda tamo negdje komentiraju .Pogledaj ko sve ulazi svaki dan a ni rijec ne napise.Evo ti primjer Sota gura nos svaki dan ovdje i nda to na serbien forumu prekomentira zbivanja aktualna necemo dalje

Член од
17 ноември 2024
Мислења
32
Поени од реакции
24
Kao prvo ako si nekad citao glavnog iz kajgana sefa da ova tema nije za ilegalni iptv uopste zamisljena.Pojedinci su se tu nastanili nekad davno Sota i kompanija i poceli stavljat ilegalno.Plus kajgana ima ouno tema i sad zamisli da svaka tema treba strazara koji ce pazit na nekolicinu frustrirajucih.Ova tema uopste nije iptv vec je dokazivanje ciji je veci i onda tamo negdje komentiraju .Pogledaj ko sve ulazi svaki dan a ni rijec ne napise.Evo ti primjer Sota gura nos svaki dan ovdje i nda to na serbien forumu prekomentira zbivanja aktualna necemo dalje
Da taj taksista iz Nemacku nije bas uman ali ovakvi ima na svaki forum nema sta toliko da se diskutira nih.

Член од
26 октомври 2019
Мислења
675
Поени од реакции
1.593
Ovo e forum za IPTV a ne za moderatore.
Da,hvala na upozorenju...Samo pokusavamo da saznamo zasto je izbacen sa foruma clan koji nikad nije pravio probleme.
Nisi morao da se logujes sa novi nick,da mi to kazes :) Odrasli smo ljudi i mozemo normalno razgovarat.

Da se vratimo na temu...
Da li je iko imao ili vidio listu na kojoj rade RTL+ i Amazon Prime kad se na njima prenose utakmice? Ili to ,ovi preprodavci ,samo onako ubacuju kanale da bude veca lista:)

Последно уредено:
Член од
2 март 2018
Мислења
279
Поени од реакции
354
Da,hvala na upozorenju...Samo pokusavamo da saznamo zasto je izbacen sa foruma clan koji nikad nije pravio probleme.
Nisi morao da se logujes sa novi nick,da mi to kazes :) Odrasli smo ljudi i mozemo normalno razgovarat.

Da se vratimo na temu...
Da li je iko imao ili vidio listu na kojoj rade RTL+ i Amazon Prime kad se na njima prenose utakmice? Ili to ,ovi preprodavci ,samo onako ubacuju kanale da bude veca lista:)
Radi samo kad je Event

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom