Ne. Nov clen sum i me interesira. Sho e loso ne sfakam? Vie ovde so ne zborite. Ja prasuvam. Kao sho znam ne e zabraneto.A ti sekretarka na Isus da ne si?
Sogurno e toa. I za da e poubedlivo, i mu izvadija edno belodrobno krilo.Jas mislam deka tie ne ni sakat da go ubijat, tuku sakat samo da se zafrkavat so nego, za da ne seta mirno da znae deka go demnat sekade i segde.
Mozebi sakat da se maci, operaci vremenski period na oporavuvanje i tn se pomizerni odkolku smrt za 1 sekunda.Sogurno e toa. I za da e poubedlivo, i mu izvadija edno belodrobno krilo.
Da, mi izglease toj pukacot ko jason borne. Se mislese samo dali vo bubreg ili bel drob da go pogodi.Mozebi sakat da se maci, operaci vremenski period na oporavuvanje i tn se pomizerni odkolku smrt za 1 sekunda.
Да да,лани намерно го промашија у East GateJas mislam deka tie ne ni sakat da go ubijat, tuku sakat samo da se zafrkavat so nego, za da ne seta mirno da znae deka go demnat sekade i segde.
Da be toa e taka ti kako sho velisJas mislam ova e cista zaebancija kon stekli da sakase nekoj da go ubie za 2 sekundi ke go iscistea
Малечок си, Брус го гаѓаа со зоља во куќата кај што живее. Штом убиле американски претседател, можат секој,ама треба да знаат. Тебе ти е лесно да убиеш секој, ама не си пробал. Не си во тој круг,и затоа ти е лесно. Лесно е се од страна. И железото се кове лесно,ако гледаш од страна.Jas mislam ova e cista zaebancija kon stekli da sakase nekoj da go ubie za 2 sekundi ke go iscistea
Drugar jas ne rekov deka e lesno da ubies nit rekov deka sum od toj krug ima profesionalci vo 1 sekunda od gaki te tresat ovie ili se teski amateri ili majtap si teret so negoМалечок си, Брус го гаѓаа со зоља во куќата кај што живее. Штом убиле американски претседател, можат секој,ама треба да знаат. Тебе ти е лесно да убиеш секој, ама не си пробал. Не си во тој круг,и затоа ти е лесно. Лесно е се од страна. И железото се кове лесно,ако гледаш од страна.