Еј абе и јас сакам анализа, на времето напрајв еден куп анализи не ми текна да побарам :wink:
По можност од Рејзрблејд, ама многу би ми било драго и од некој друг да биди.
Да....може бе зошто да не.:smoke: Да пробаме,одамна не сум анализирала...
Синдикат кога првпат го забележав на форумов помислив дека е уште еден wannabe паметњакович од типовите што пробуваат да држат влага на филозофија и психологија и религија,со симпатични копи пејст гугларштини.Да не речам спамери.Да не речам штетни за нас просечните нели...:nesum:
Кога малиот се прослави со психоанализите,дојде време кога сите сакаа анализа од Синдикат.Зборчиња извадени од лексикон,едноставно,секој си беше третиран подеднакво,тоа им се допаѓа на луѓето,кога некој ја цени нивната интелигенција(било каква)а Синдикат се трудеше да го извади најдоброто од нив.Верувам дека така е и во нефорумџискиот живот.
Шегаџија,главна мета на расправа и иницијатор на смеењето до солзи во друштво.Но Синдикат не покажува емоции.Внатре во него се создава бура,што тешко е да ја откриеш.Исто како што е тешко и да го `скенираш` во една психоанализа да ја речам.Го гледаш неговиот аватар на фудбалер,и сакал ти или не,веќе си ја создал сликата на празноглаво човеченце.Браво Синдикат,успеа да ја срушиш онаа дифолт анализа-`паметен` аватар,паметен форумџија.Ставајте сите глитер аватарчиња,бидете предизвик на другите.Да ја срушиме аватар (психо)анализата.
Држи се до тоа што го проповедаш ,на моменти си пристрасен,а тоа може да уништи се.
Синдикат за претседател.Не бре! Кисела вода и жабица 4 лајф! Остани така бунтовнички расположен,ни треба некој како тебе да не акне со тенџере по глава.