- Член од
- 21 ноември 2011
- Мислења
- 1.466
- Поени од реакции
- 804
Незнам на што мислиш ама сликата е нормалнаa kvalitetot na slikata dali e okej? nekoj vikaat potemna bila slikata... se prilagoduva toa?
Незнам на што мислиш ама сликата е нормалнаa kvalitetot na slikata dali e okej? nekoj vikaat potemna bila slikata... se prilagoduva toa?
Веројатно може да се оди и на многу подобар квалитет ама во државава во која живееме не може да се очекува засега нешто подобро во квалитет.Незнам на што мислиш ама сликата е нормална
Може ама така ќе им повеќе проблеми. Тие што се на оптика ќе немаат ич проблеми ама тие на адсл...Целта е сите да се задоволни и да нема делбиВеројатно може да се оди и на многу подобар квалитет ама во државава во која живееме не може да се очекува засега нешто подобро во квалитет.
kvalitet vo odnos na boi, svetlina na ekran i sl, opsto na signalot preku resiverotМоже ама така ќе им повеќе проблеми. Тие што се на оптика ќе немаат ич проблеми ама тие на адсл...Целта е сите да се задоволни и да нема делби
Автоматски споено мислење:
Мислев на резолуција и битрејтот со кој се кодирани каналите и се пренесуваатkvalitet vo odnos na boi, svetlina na ekran i sl, opsto na signalot preku resiverot
Да ама 2020 не е мн стар модел,ко кај нас во Македонија просек годиште на Тв да е 2022 хахахаЕпа за постари тв-ја тоа е единствено решение..андроид бокс. Или тоа или купи си нов тв ахахаха
Има канали се со супер квалитет,а некои се со послаб,пример Курир,Пинк Сител,Канал 5,Телма се со супер квалитет,а има и такви со просечен квалитет,ама тоа зависи каков квалитет добиваат,па го пренесуваат...a kvalitetot na slikata dali e okej? nekoj vikaat potemna bila slikata... se prilagoduva toa?
Sporedeno so site koj sum gi imal i isprobal,Да ама 2020 не е мн стар модел,ко кај нас во Македонија просек годиште на Тв да е 2022 хахаха
Иначе ја средија апликацијата за ЛГ,кој имал проблем може да се логира,веќе функционира и е побрза промената на каналите од претходната верзија...
Автоматски споено мислење:
Има канали се со супер квалитет,а некои се со послаб,пример Курир,Пинк Сител,Канал 5,Телма се со супер квалитет,а има и такви со просечен квалитет,ама тоа зависи каков квалитет добиваат,па го пренесуваат...Прегледај го приврзокот 434200
Зошто така би функционирало? Треба стално да е океј не човек и за најмал проблем да се јавува.se javi vo mtel, mu resetiraa, sega slikata staklo... taka da ako imate problem, javuvajte se
verojatno imalo nekakva greska, ne znaci deka kaj drugite ima takov problem ama nie ne prijavuvame... ako e spleskana slikata, gledaat taka, ne se javuvaat da prijavat, da koregiraat... treba da sme poaktivni za da imame bolje uslugi.Зошто така би функционирало? Треба стално да е океј не човек и за најмал проблем да се јавува.
Далеку од стакло е платформава...може многу зависи од интернетот па така и квалитетот на сликата.
Не ми е битно сепак е Триал период.
Ме интересираше што е каде е моветв и во глобала задоволен сум од платформата ама од квалитетот на сликата Не Сум Задоволен.
Sent from my M2101K9G using Tapatalk
moze da si delis so prijateli, no nema da ti dava da uklucis poveke uredi od dozvoleniteNa web stranicata pisuva deka platformata vazi za dva uredi ili paketot Move L e za 4 uredi, dali toa znaci deka moze da se zeme paket i da se deli so prijateli? Dali nekoj probal?
Ова е негативното кај моветв, што си ограничен со уредиве иако не е некој хендикеп ама не можеш пример на 2тв-ја (преку апликација) мора еден со бокс друг тв со апликација.moze da si delis so prijateli, no nema da ti dava da uklucis poveke uredi od dozvolenite
Move L paket, dozvoleni uredi:
1 TV Box
1 TV
2 Mobile / Tablet
plus opcija za uste eden ured (tv box) so doplata 99 den.