Искрено или не за сопственото минато

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.924
Поени од реакции
12.489
Па сам си кажа море. Јас само имам многу добро памтење :D
Што ме прави скроз неподобна за жена. Значи ќе памтам во лето иЉадодеветстошездесседмо господово како на криво си ме погледал :D
Доста! Готово! Ти верувам :icon_lol:
Памтела таја, неподобната...
хехехе

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.330
Поени од реакции
4.127
Оти според сознанијава од форумов, 13 години си постар.
Не си ти стар, јас сум млада ајде, и така може :D
Шо има веза, нема да ме тркаш..
Автоматски споено мислење:

Е оти 46-33=13
Да беше од ромска националност ќе можеше татко да и бидеш.
А оние миљардери метузалеми, врсници со желките и школски со орлите... како они од по 95 години си земаат жени од по 25 години, и тоа од љубов не за парите... а јас со 46 сум бил стар. Не сум стар Очајна, немам миљарди за да се роди таква голема љубов :D

Последно уредено:
Член од
17 ноември 2014
Мислења
4.973
Поени од реакции
7.623

А оние миљардери метузалеми, врсници со желките и школски со орлите... како они од по 95 години си земаат жени од по 25 години, и тоа од љубов не за парите... а јас со 46 сум бил стар. Не сум стар Очајна, немам миљарди за да се роди таква голема љубов :D
Neka ne lazhi ima 38 godini

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.733
Поени од реакции
8.748

Остај ти таа работа.
Ем женет, ем немал миЉарди, ем продаваш морал овде :cautious:

Член од
17 септември 2022
Мислења
1.037
Поени од реакции
2.468

Da ne planirash da se prezenuvash Lazare? Ako ne daj da mozgame zaedno kako da ne ni se zaebat decata so tacki. Ako da ondak Ocajna ti e tezak kokblok, shiri muabeti deka na nashi godini vekje ne ni se digal... a miljardi nemash.

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.330
Поени од реакции
4.127
А не ми се бара сега по форумов, да пребарам по тоа темите за разлика во години, гарант и пума и очајна имаат пишано дека годините не се битни, ако има љубов не е проблем...

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.733
Поени од реакции
8.748
Немам 38, напишав ако до 38 не најдам маж, ќе почнам постапка ин витро за сама да имам дете.

Дај бе назад во основно, не знаеш ни да читаш :D

А па уште јак, мислиш лична карта ми има :D

А не ми се бара сега по форумов, да пребарам по тоа темите за разлика во години, гарант и пума и очајна имаат пишано дека годините не се битни, ако има љубов не е проблем...
Па како возрасна немам таму пишувано, како девојче од 18 можеби. Не знам тогаш што сум мислела, денес генерално се противам на големи разлики во возраст.

Но, each to their own, не можам да им кажувам на луѓето како да живеат :)

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.330
Поени од реакции
4.127
Не ни знаев дека мене ме молиш, ново инфо ми е ова :cautious:
Те молам ама ти си неумолива, стена, ни воздишки ни солзи допираат до тебе, имаш срце камен... инвитро па инвитро :D

Член од
23 август 2024
Мислења
399
Поени од реакции
770
Ако кренеш два прста.
Кревам. Прашањето ми е следното, дали сметаш дека мажите имаат право на преференци во однос на изборот на партнеркат? Дали имаат право на свои критериуми? На пример, жените сакаат мажот да биде убав, или богат, или на позиција, или паметен, или забавен, или висок или било што друго. Дали мажите имаат право на свој критериуми? Јас на пример воопшто не се лутам ако некоја жена ме одбие затоа што не сум доволно убав за нејзиниот критериум, сметам дека е тоа фер.

Kajgana Shop

На врв Bottom