Искрено или не за сопственото минато

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.330
Поени од реакции
4.127
Најди си жена што сама си печали.
There, I solved it for you.

*Знам дека има жени кои очекуваат од мажот живеалиште. Ама се малку. Не биди со таква и немаш гајле.
*Лично не би сакала во имот од свекорите да живеам.
А мене од мечка ремен, од змија путка и пари од жена не ми требаат.
Автоматски споено мислење:

Odnesija vo Dojran na odmor, ako dojdi iskreno te saka. Na Maldivi sekoja ke dojdi :D
Може ке дојди на гага и во Дојран, ама сигурно нема да стави слики од одморот на инста и ФБ...

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.733
Поени од реакции
8.744
А мене од мечка ремен, од змија путка и пари од жена не ми требаат.
Па не да и' ги земеш ти парите, сама за себе да си има, значи нема да и' е гајле за твоите пари ;)

Еј Лазе, едно питањце. Хипотетичко.

Ти живееш со родители.
Таа има свој стан.
Каде ќе живеете?

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.330
Поени од реакции
4.127
Па не да и' ги земеш ти парите, сама за себе да си има, значи нема да и' е гајле за твоите пари ;)

Ти живееш со родители.
Таа има свој стан.
Каде ќе живеете?
Со се родителите мои у нејзиниот стан, ако ме сака ке ги почитува и нив :cool:

Член од
17 септември 2022
Мислења
1.035
Поени од реакции
2.464
Kje i ostavam stan na kjerkata, ushte sega ja ucam da zarabotuva sama, ushte sega i vikam podaleku od lugje sho nema da mozat da se oddelat od mama i tato. Se odrzuvam u dobro zdravje da ako mi se pogodi takov zet najiskreno mu pomognam u separacijata ili od negovite ili od kjerka mi.

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.330
Поени од реакции
4.127
Kje i ostavam stan na kjerkata, ushte sega ja ucam da zarabotuva sama, ushte sega i vikam podaleku od lugje sho nema da mozat da se oddelat od mama i tato. Se odrzuvam u dobro zdravje da ako mi se pogodi takov zet najiskreno mu pomognam u separacijata ili od negovite ili od kjerka mi.
Гледај да не се зацапа у таков, нит имот нит давање памет помага...

Ти живееш со родители.
Таа има свој стан.
Каде ќе живеете?
Види, кога сме заедно нит можам нит можеш да ми ги земеш парите, тие се наши пари. Нема мои и твои пари, има само наши. Заеби врска или брак у кои има мои и твои пари, тоа ниту е врска ниту е брак.

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.330
Поени од реакции
4.127
Rabotam na toa kako plan A.. plan B mi e novi fizicki veshtini i odrzuvanje.
Не си играј играчки, си решил и ќотек да јадеш... ако веќе сакаш да бидеш тепан, подобро да те тепа синот, оти си му татко па нема да мава со сета сила, на зетот не си му ништо, ке те скрши од мавање, ке те згази како пијан лајно... батали тоа борачки вештини, вежбај спринт :D

Член од
17 септември 2022
Мислења
1.035
Поени од реакции
2.464
Не си играј играчки, си решил и ќотек да јадеш... ако веќе сакаш да бидеш тепан, подобро да те тепа синот, оти си му татко па нема да мава со сета сила, на зетот не си му ништо, ке те скрши од мавање, ке те згази како пијан лајно... батали тоа борачки вештини, вежбај спринт :D
Plan A e da se plashi od mojata psiha.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.733
Поени од реакции
8.744
Со среќа бракот :toe: Ако и она си ги земе нејзините, посреќни од вас ќе нема :love:

Гледај да не се зацапа у таков, нит имот нит давање памет помага...

Види, кога сме заедно нит можам нит можеш да ми ги земеш парите, тие се наши пари. Нема мои и твои пари, има само наши. Заеби врска или брак у кои има мои и твои пари, тоа ниту е врска ниту е брак.
Епа нели пари од жена не ти требаат?
Како тогаш се заеднички?

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.330
Поени од реакции
4.127
Со среќа бракот :toe: Ако и она си ги земе нејзините, посреќни од вас ќе нема :love:

Епа нели пари од жена не ти требаат?
Како тогаш се заеднички?
Нејзините правец у старачки дом, нема шо да ми го реметат раатот, неќум да ги трпам под мој покрив.

Член од
17 септември 2022
Мислења
1.035
Поени од реакции
2.464
Колку и ти што се плашиш од таткото на твојата сопруга. Од страв може и импотенција да те удри...
Ja bev pameten, zemav zena so umren tatko.

Tuku dobivam vpecatok deka tebe ne ti e gajle za mojata zagrizenost ami povekje ti se muabeti kako nekojaa nesposobna pacavra na cii cicki ne mozete da odoleete saka da ja shetate na Maldivi... oti taka?

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.330
Поени од реакции
4.127
Ja bev pameten, zemav zena so umren tatko.

Tuku dobivam vpecatok deka tebe ne ti e gajle za mojata zagrizenost ami povekje ti se muabeti kako nekojaa nesposobna pacavra na cii cicki ne mozete da odoleete saka da ja shetate na Maldivi... oti taka?
Ма истата грижа ја имам и јас, какви цицки какви Малдиви какви бакрачи... најтешко ми паѓа помислата дека еден ден ке дојде ред да пишувам друго на форумов, да бидам на страната на пума, на очајна.... па тогаш кога ке ми извадат некои мои мислења од сега.... ке се бранам, ти стискај лајкови тогаш :D:cautious:

Не е твој, нејзин е :D
Нели заеднички? Како у брак мој твој?

Kajgana Shop

На врв Bottom