ТИФОМАНИЈА!

Член од
3 јануари 2020
Мислења
119
Поени од реакции
282
Комити доминираат од како улегнаа на стадион,им се мочат на Чкембари на домашен терен..
U shto ja vide taa dominacia real, ckembari se u najdobro istorisko izdanie.. ne me zezaj

Член од
8 октомври 2015
Мислења
931
Поени од реакции
2.888
Iako resiv da otkazam forum i da ne mi se prenesva negativna energija vo realnio zivot, ja klavam ova slika kako eden vid na prikaz za mene mojata generacija i tie so ne krepat. Iskreno ne ocekuvav tolkava brojka i zagreanost od bitolskata mladina, site si ja znaea zadacata. Pozdrav do site iskreni navivaci i onie koi sakat iskreno da razgovarat i prenesvat iskustvo, za drugite nemam so da kazam, osven deka mi e zal. Odjava.
Nov mi e telefonot i ne stignav da klam kirilica. Screenshot_20241103_192107_YouTube.jpg

Член од
3 јануари 2020
Мислења
119
Поени од реакции
282
Iako resiv da otkazam forum i da ne mi se prenesva negativna energija vo realnio zivot, ja klavam ova slika kako eden vid na prikaz za mene mojata generacija i tie so ne krepat. Iskreno ne ocekuvav tolkava brojka i zagreanost od bitolskata mladina, site si ja znaea zadacata. Pozdrav do site iskreni navivaci i onie koi sakat iskreno da razgovarat i prenesvat iskustvo, za drugite nemam so da kazam, osven deka mi e zal. Odjava.
Nov mi e telefonot i ne stignav da klam kirilica.Прегледај го приврзокот 433986
bravo vmro, i pirotehnika i telefoni :P Cestitki..

cold.smooth

секјурити
Член од
28 октомври 2024
Мислења
11
Поени од реакции
12
Комити доминираат од како улегнаа на стадион,им се мочат на Чкембари на домашен терен..
од град со 300 илјади Македонци,со организиран превоз да дојдете во таа бројка и да ги коментирате чкембари е залудноо

Kajgana Shop

На врв Bottom