Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување

cold.smooth

секјурити
Член од
28 октомври 2024
Мислења
11
Поени од реакции
12
Много е још некако расфрљано, около салу много кал и ѓубре, треба да се позачисти и посреди, ентериер убав треба да се доуреди. Имав још 2 недеље рок да биде све готово.
много е избрзано за 2 недеље нема да стигнев,а надвор од салу е гадно кд гу погледнеш никој не води ред да се исчисти

Член од
1 јуни 2008
Мислења
1.218
Поени од реакции
414
Откако е формиран кошаркарски клуб у Куманово па све до Цица бое на клуб су биле црвено-бели (тој се однаса и за фудбалски, ракометаран и одбојкарски клуб) е после све се смени такој да од Цица навамо има 15 године а пред тој су биле црвени 50 године ИАКО МЕНЕ ДА НАГЛАСУ НЕ МИ СМЕТА него фаќамо се за салу жута била црвена била ја кд би се прашуваја нека е и розева само да е како што треба

кажују ви беше улаза прави муабет сс људи ептен изгледа све тај организација лоша све некои мајсторинке нема фирме сериозни, тј отпад га изназав сс тамче мислу мизерно делуе куде мене на куќу побрзо и некако попрофесионално гу мајстори лепесва фасаду него ли овија

Просторие под степенице треба да се направив билетаре и други просторие да се дадев под наем за ресторани кафиќи дуќани за да некако тој место се оддржуе овакој ќе си остане у ѓубре и кондоми до колена

Koce05

Lakers Fan
Член од
4 март 2018
Мислења
1.984
Поени од реакции
1.681
Малце офтопик ама ќе има ли навивање д'нска на рукомет?

Член од
18 ноември 2022
Мислења
10
Поени од реакции
16
Откако е формиран кошаркарски клуб у Куманово па све до Цица бое на клуб су биле црвено-бели (тој се однаса и за фудбалски, ракометаран и одбојкарски клуб) е после све се смени такој да од Цица навамо има 15 године а пред тој су биле црвени 50 године ИАКО МЕНЕ ДА НАГЛАСУ НЕ МИ СМЕТА него фаќамо се за салу жута била црвена била ја кд би се прашуваја нека е и розева само да е како што треба

кажују ви беше улаза прави муабет сс људи ептен изгледа све тај организација лоша све некои мајсторинке нема фирме сериозни, тј отпад га изназав сс тамче мислу мизерно делуе куде мене на куќу побрзо и некако попрофесионално гу мајстори лепесва фасаду него ли овија

Просторие под степенице треба да се направив билетаре и други просторие да се дадев под наем за ресторани кафиќи дуќани за да некако тој место се оддржуе овакој ќе си остане у ѓубре и кондоми до колена
Еве како е изгледаја дрес у 80ти кд су играле под име Искра Куманово такој да заступена е била плава боја и претходно. FB_IMG_1730218777106.jpg FB_IMG_1730308357597.jpg 7444.jpg

Последно уредено:
Член од
1 јуни 2008
Мислења
1.218
Поени од реакции
414
Карте за јутре ќе има ли и ако има куде може да се купив?

Член од
10 јули 2018
Мислења
1.530
Поени од реакции
2.386
Чекајте још радници има у салу, работи се не е готово још. За надвор најмал проблем да се исчисти. И партерно уредување надвор ке има.

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.271
Поени од реакции
5.350
Шутирање за 3 поена и на двете екипе беше очајно не сам одамна видеја две екипе толко лошо да шутирав.

Член од
1 јуни 2008
Мислења
1.218
Поени од реакции
414
Освен Волера ми немамо шутера у екипу, тотално смо ограничени у шут за 3 поена. Овај утакница покажа дека Луковиќ још увек може да е продуктиван ако се одиграв неколко акцие за њега у кои е најдобар на реализацију, Волер одличан у напад још подобар у одбрану дечко искида у одбрану целу утакницу големо Браво надам се ќе продужи и натамо у овуј форму, највише што не ми се свиѓаше е тај несериозност кд у 3 четвртину лагано можеше да гу решимо и да отидемо на 20 разлика они у 3-4 контре изигравав будале пред сви Радукиќ и Тадиќ посебно овј втор много лошу утакницу одигра изеде га тј црнац у одбрану али тој е тј е тим тај е клупа едноставно такој ќе гурамо

има ли најаве кд ќе се пушти сала официјално еве дојде и 11ти месец :(:(

cold.smooth

секјурити
Член од
28 октомври 2024
Мислења
11
Поени од реакции
12
Освен Волера ми немамо шутера у екипу, тотално смо ограничени у шут за 3 поена. Овај утакница покажа дека Луковиќ још увек може да е продуктиван ако се одиграв неколко акцие за њега у кои е најдобар на реализацију, Волер одличан у напад још подобар у одбрану дечко искида у одбрану целу утакницу големо Браво надам се ќе продужи и натамо у овуј форму, највише што не ми се свиѓаше е тај несериозност кд у 3 четвртину лагано можеше да гу решимо и да отидемо на 20 разлика они у 3-4 контре изигравав будале пред сви Радукиќ и Тадиќ посебно овј втор много лошу утакницу одигра изеде га тј црнац у одбрану али тој е тј е тим тај е клупа едноставно такој ќе гурамо

има ли најаве кд ќе се пушти сала официјално еве дојде и 11ти месец :(:(
збореше се као прва утакмица ќе била сс партизана на 11 ти у салу,е сг муабет влече на тој дека е повише рекла казала него тачно,а искрено мислу дека нема некој добитак сс овија уговори сс партизана освен реклама за Куманово

Член од
1 август 2014
Мислења
662
Поени од реакции
1.144
Можеше боље да се изигра, али мислу дека на домашан терен много екипе ќе се мучив да ни ги земев бодови, наредну ни е сас кожув, па феникс дома и шкупи гости било би добро да се добиев сви 3 утак.

Koce05

Lakers Fan
Член од
4 март 2018
Мислења
1.984
Поени од реакции
1.681
Шутирање за 3 поена и на двете екипе беше очајно не сам одамна видеја две екипе толко лошо да шутирав.
Додади и колко пута гу изгубива топку и се испотепасва на паркет. Looney tunes кошарка, ама ваљда проблем е у тој што немамо кој да џогира lol.

Спомна некој на прошлу страницу с'с Тадиќа добро би дошја онј србин Марјановиќ што игра кд бесмо у плеј аут. Види се дека фали клупа. Па ќе повтору: Симоновски, Марковски куде су? С'с Ѓорѓита Вориорси воду може да ни носив :D . Гледам га не игра, повреден ли е?

збореше се као прва утакмица ќе била сс партизана на 11 ти у салу,е сг муабет влече на тој дека е повише рекла казала него тачно,а искрено мислу дека нема некој добитак сс овија уговори сс партизана освен реклама за Куманово
Тој би било јако мада не виду с'с коју екипу ми можемо да играмо против Партизан.

PS: Економска препуна, нема игла куде да падне. Има ли фотка од Кумани од ичера?

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom