Солзи ми речат додека читам, какви времиња беа тоа...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Не изгубивме титула ради Зомимак. Таму беше нерешено, ама тоа ништо не влијаеше на крај дека им земавме бод на Металург во Автокоманда и ги решивме на легендарната утакмица во Кале![]()
Ja, Džambo: Odbio sam Barsu, Zvezdu, danski i katarski pasoš, dogurao do 290 kilograma | Mozzart Sport
Bio je čudo od deteta, talenat koji se retko viđa na našim prostorima, predodređen za skidanje zvezda, za neslućene visine, za blistavu karijeru, trof...www.mozzartsport.com
Jumbo intervju na Strahinja Jumbo Milic. Legenda na nasiot klub, koj radi Vardar ja odbi i Barca. Mnogu pikanterii, najsocnata kako izgubivme titula od Metalurg radi utakmicata so Zomimak Strumica. Kako stanavme toa sto bevme itn.
Apsoluten sampion od covek vo sekoj pogled. Kapa dole, ziva legenda.

Страшно интервју.
![]()
Ja, Džambo: Odbio sam Barsu, Zvezdu, danski i katarski pasoš, dogurao do 290 kilograma | Mozzart Sport
Bio je čudo od deteta, talenat koji se retko viđa na našim prostorima, predodređen za skidanje zvezda, za neslućene visine, za blistavu karijeru, trof...www.mozzartsport.com
За Македонскиот ракомет во тој период треба да се сними филм. Легендарни луѓе,случки, утакмици,успеси,тажни и среќни моменти...
Не изгубивме титула ради Зомимак. Таму беше нерешено, ама тоа ништо не влијаеше на крај дека им земавме бод на Металург во Автокоманда и ги решивме на легендарната утакмица во Кале![]()
За Македонскиот ракомет во тој период треба да се сними филм. Легендарни луѓе,случки, утакмици,успеси,тажни и среќни моменти...
Saigrač iz Vardara Stoilov mi je tada rekao: ‘Šta je p****, ne smeš do 300 da ideš’?![]()

Интересно кои четири играчи Џамбо ги издвојува - Столе, Тимур, Кара и Чупиќ.
За нив четворица, како најголеми вардарови икони, треба мурал во Скопје.
И тоа е најмалку што заслужуваат.
Апсолутно! Еден фраерски, главите на четворицата добро нацртани и испод или изнад нив golden years!

Да, системот веќе некое време е глупичок.
Сега ги гледам пропозицииве за натпреварување. @kano излезе во право за префрлување по 0-3 бода.
Епска глупост, играш 22 утакмици и на крај немаш бодовна разлика ни колку две победи споредено со шестиот што ќе влезе. Само 1 бод повеќе од третиот.
Комотоно може се' да изгубиме до крај, плејофот е најбитен.