- Член од
- 3 ноември 2009
- Мислења
- 6.750
- Поени од реакции
- 39.635
Ај идете изгледајте уште некој филм со Сандра Булок, може и нема да умрете сами.
............nekako mnogu si zemas za pravo da kazvas za koj ..................
Оштетена роба, никој ме нејќе. Речник заводнички, неодолив.Ne ni e pumceto livadarka tuku e ostetena, znaes kako kola ko ke se istumba i posle namesto dve tragi vo snegot pravi cetiri oti e izbegana od shasija, nema centar. Koj ja istumbal do tolku samo taa si znae
Па и напишав во најпрвото мислење оти како ги опишувате, таква сè повеќе сакам да станамБоли не кур нас овде за тебе искрено.
Тема е ливадарке,а ти не си,само мислиш дека е фенси и се престављаш како такфа.
Много си конфузна и незнаеш што збориш на моменти,искрено.
Ти си дефиниција за онј ЈНА мкд Владе муабет "сакаш да се ебиш,без да ти влези".
Немало те пуно време била си преокупирана сс градење иднину и кариеру и сфе ти пропаднало у воду и ск дојде на форум да мељаш 24/7 у теме за мушко/женски проблеми и дилеме.
Ти си женскиот Ванлок.
Спиеш ли ти ск уопште.
Амфетамини ли бре влечеш???
Хахахаха
Автоматски споено мислење:
Не те фемнам ни ја.Ако непримети,ск прф оут улазам у дискују сс тебе.До ск те чита и си викам, пума е у некој феми пмс 24//7.
Па ти целу плату на тампони и улошке бре трошиш хахахаха.
Ne be Zoki, konkretno muabetot ti bese deka ne mozime bez forumot za razlika ete od tebe.
A zashto da ne Vlade? Neli site ova go prajme ovde, sho bi rekol ronce.. u kanalizacijata?
Па така, низ историјата каде народот живеел општо посиромашно значи сите биле себичњаци освен ние родени во модерната ера кога сме многу хумани и паметни. Така испаѓа.Не мораш да се согласуваш.
Ако немаш пари за леб, нема да имаш ни за детето за леб. Како е тоа несебично? Мораш да размислуваш од материјален аспект, со љубов нема да го нахраниш и облечеш.
А за второто, нераѓањето не ме прави себична едноставно. Себично е да го родам и да немам за леб, да го родам и да го малтретирам, да го родам и да се дрекаме со татко му секој ден. Моето нераѓање никому не штети, ама некој некадарен за родител што ќе створи дете, најмалку еден живот уништува.
Едит: јас никому не забранувам ништо, ниту се мешам како некој си го организира животот. Темава е точно за мешање во туѓи животи, кои нас баш никако не нè засегаат.
Јас само еден акаунт имам па се посравте оти ме немало долго. Може требаше нов да направам, па тогаш ќе бев дупли акаунт. Никако човек не е.Ne be Zoki, konkretno muabetot ti bese deka ne mozime bez forumot za razlika ete od tebe.
Mnogu glup muabet od nekoj sto napravil dvaeset dupli akaunti samo za da bidi tuka, ne mislis ti taka ?
Многу голема е разликата меѓу имам па немам, и немам и крпам и знам дека ќе немам, па свесно родам.Па така, низ историјата каде народот живеел општо посиромашно значи сите биле себичњаци освен ние родени во модерната ера кога сме многу хумани и паметни. Така испаѓа.
Нераѓањето не те прави себична, но и раѓањето не те прави себична. Не можеш да ги окарактеризираш луѓето што живеат различно од тебе со негативни карактеристики зошто одбрале да родат деца.
Некои би рекла со самото тоа што крпат крај со крај за нивните деца живеат подвижнички и не треба да се критикуваат, бидејќи во животот не знаеш што те чека. Денес имаш пари, утре немаш. Можеш да го родиш детето додека си милионер, утре да банкротираш, и што понатаму?
Pa ne deka probvam da te zavedam, izvini ako takov vpecatok imas dobieno, ni na kraj na pamet mi padna.Оштетена роба, никој ме нејќе. Речник заводнич
Drugo e rabotata so prolivot, nema vrska edno so drugo samo ne si vo tek.Јас само еден акаунт имам па се посравте оти ме немало долго. Може требаше нов да направам, па тогаш ќе бев дупли акаунт. Никако човек не е.
Да бе, го нејќете чоекот.Pa ne deka probvam da te zavedam, izvini ako takov vpecatok imas dobieno, ni na kraj na pamet mi padna.
I ne rekov deka nikoj te nejki, od kade toa ?
Автоматски споено мислење:
Drugo e rabotata so prolivot, nema vrska edno so drugo samo ne si vo tek.
Vlade nikoj ne mozime bez forumot, mene epten mi treba od vreme na vreme da kazam sho mislam deka ne e mudro vistina da zboram po komshiluk. Komshijata Cika Miroslav, ucen covek, nacitan, penzioner, beshe direktor na golema kompanija, na shetalishte gi prashuva stecajci " Jeli bre, koja si zadnja knjiga procitao? " i nema koj kabli za kolata da mu dade ko ne mu pali... go ucev vicevi da im kazuva....Ne be Zoki, konkretno muabetot ti bese deka ne mozime bez forumot za razlika ete od tebe.
Mnogu glup muabet od nekoj sto napravil dvaeset dupli akaunti samo za da bidi tuka, ne mislis ti taka ?
Па и така и така нема да имаш пари да го прехраниш детето така да, не можеш да ги испланираш тие настани и предизвици. Некои можеби сега немаат на 50 години ќе имаат кога веќе нема да има јајце клетки и квалитетни сперматозоиди.Многу голема е разликата меѓу имам па немам, и немам и крпам и знам дека ќе немам, па свесно родам.
Па не знам сеа, во иднина може со телепортација ќе се раѓаат бебињата, но сега мислам дека апсолутно не постои некоја што се породила во штала пост 1995та, многу драматично е ова и едноставно на општеството му се потребни деца така што никој нема да те остави ко прво да се породиш во штала.Ако баба ми идела пешки лето и зима по 5км до школо, не мора и моето дете. Ако прабаба ми раѓала во штала, не значи дека и јас треба така. Живеам во ова време и во иднината, не во минатото.
Koja razlika vo godini be pumce, najverojatno generacija sme plus minus nekoja godinkaДа бе, го нејќете чоекот.
Не сум во тек и не морам да бидам, не сте ми школски другари, коментирам мислења напишани, а со неговите не секогаш, но во голема мера кај што читам се согласувам. И онаму кај што не се согласувам му ја разбирам поентата. Другото си е ваше и не ме интересира.
Не ни мислев дека ми се пушташ Владе, на таа разлика во години што ја имаме, се чудам како некој постар од татко ми се замара со вакви муабети како твоиве на форумов.
Jas ke te usrekjam edna vecer... pisi mi pp... kolku tolku, da ne si sama..Немам потреба од БИЛО КАКОВ маж, само да не сум сама. Ако тој некој ме унесреќува, наместо усреќува, поарно е да сум сама.
Де бе, на македонски зборам.
На прабаба ми и прадедо ми толку им била свеста, од 12, 4 деца им умреле пред да наполнат 16 години.Па и така и така нема да имаш пари да го прехраниш детето така да, не можеш да ги испланираш тие настани и предизвици. Некои можеби сега немаат на 50 години ќе имаат кога веќе нема да има јајце клетки и квалитетни сперматозоиди.
Ќе намалиш од никотинот а дај Боже и да го откажеш и ќе заштедиш пари за детето и така. Самото родителство го менува човек да си одземе од своите задоволства да им даде на децата.
Па не знам сеа, во иднина може со телепортација ќе се раѓаат бебињата, но сега мислам дека апсолутно не постои некоја што се породила во штала пост 1995та, многу драматично е ова и едноставно на општеството му се потребни деца така што никој нема да те остави ко прво да се породиш во штала.
Што баба ти себична ли била оти немала пари во најблиската болница во Белград да се породи во 45та? И дали мајка и била себична што ја оставила да оди 5км пешки? (Хоророт за скопјани)
Верувам, може и на матура заедно бевме.Koja razlika vo godini be pumce, najverojatno generacija sme plus minus nekoja godinka
Taka de, ti treba i ne mozes bez nego i zatoa pravis dupli trodipli akaunti. Za tebe zboraj si, ne vo imeto na site, ne sme site ko tebe.Vlade nikoj ne mozime bez forumot, mene epten mi treba od vreme na vreme da kazam sho mislam deka ne e mudro vistina da zboram po komshiluk. Komshijata Cika Miroslav, ucen covek, nacitan, penzioner, beshe direktor na golema kompanija, na shetalishte gi prashuva stecajci " Jeli bre, koja si zadnja knjiga procitao? " i nema koj kabli za kolata da mu dade ko ne mu pali... go ucev vicevi da im kazuva....
Cisto se somnevam vo toa, jas vonredno sredno zavrsiv, so trista vrski i prijateli. Ne ni praev maturaВерувам, може и на матура заедно бевме.
За да не гу терамо тему у тфоју перспективу и тфој отчет,само едно ке кажу и киду да се шетам сс сина ми у природу.Оштетена роба, никој ме нејќе. Речник заводнички, неодолив.
Па и напишав во најпрвото мислење оти како ги опишувате, таква сè повеќе сакам да станам
Ме немало пуно време оти сум нејќела да ме има, да не треба отчет да ти дадам оти ме немало? За кариера фала на помисла, никогаш подобро од сега не ми одело. А може подобро, дај Боже.
Не пијам, не се дрогирам. Само никотин