Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
Шведо ќе ти направам анализа во твој стил ама потпиши дека нема љутење.

Ne be lepi , ako e od srce ama ich ne se ljutam glej ti samo da bide realno bas me interesira kako si me razbral

pucaj

Se osecam ko Nikola Kojo koa iskacha od tunelot sea ... Zivot je jedan ona bacila ... O turciiiiiii hahahha

poveli

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Свидн, ќе биде секако иако не сум мајстор за анализи, но не вечерва туку кога ќе имам време ... може утре, ќе видам. Туку можеш ти додека чекаш да ми направиш мене ... и да, нема лутиш, биди строг и кај мене, ќе преболам и ветувам дека нема да те банирам ...:podsmev:

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.051
Поени од реакции
24.874
Палам цигара.

Ти друже или како мал не си бил тепан или си бил многу тепан. Таман помислив дека од Никола нема да се појави по хард-кор дојде ти. Ти друже имаш проблем тежок комплекс на виша вредност. Ако нешто поштувам тоа е твојот директен пристап. Вреѓаш на форум омилена фраза ти е ич кур не ме боли. Си имал тежок живот кај што многу ножеви ти биле заривани во грб. Си тегнел си тегнел дур на крај не си кажал кој ве ебе сите и тие што го заслужуваат тоа ам за жал и другите. Човек што многу време проаѓа кај курви има став на омаловажување на се живо и дека животот е гангстерска пресметка ама донекаде и буквално. Немаш духовен мир а Богами ако продолжиш вака нема ни да го имаш. Имаш голема вредност ама не колку што сам си ја даваш проблемот е што не си налетал на адекватен авторитет да ти го докаже тоа. Знам дека не си толку лош како што се претставуваш ама животот те научил така и дрскоста и ароганцијата ти се штит кој вика не ме дирај ќе ти скршам вилица. Ама ти си дрзок и кога треба и кога не треба. Тој твој став ќе ти донесе многу успех кај нашите жени кои паѓаат на таква машка доминација и некој што не ги тинтра 2 посто. Друже доволно си интелигентен зошто имаш понашање ко вратар? Гарант после тешките удари што си ги имал си кажал море има да видите вие кој сум јас. Ама гарант. Знам дека после ова може ќе ми реплицираш море кој те ебе и тебе и твојата анализа и ако те најдам ќе ти ја пукнам аркадата ама тоа не го негира фактот дека имаш проблем. Научи со кого како треба. Со многу твои мислења се согласувам ама научи се да го завиткаш тоа во убава форма знаеш вистината боли и не сите почитуваат да им плеснеш у фаца се. Луѓето се многу попријатни ако ги подзалажнуваш малку. И да приземји се малку ако сакаш отворени врати и подобар пат. Не сме во Бруклин тука има и асални луѓе. И пази со тоа 38цата можеш да завршиш како Роко Зифреди или Питер Норт или во зоолошка некој питон да се заљуби. А кога питонот ќе те стегне тоа боли, у пичку матер боли.

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
He he sussaro

rece :

Знам дека после ова може ќе ми реплицираш море кој те ебе и тебе и твојата анализа и ако те најдам ќе ти ја пукнам аркадата

Vidish kako ne znaesh ... nema da recam stvarno ke go napravam toa hahahaha se zaebavam be ne se cimaj... ne se ljutam ama ich i nema ti recam koj te ebe ... respect

jes da me naprai kompleksas hahaha u zaviena forma ama sto da pravam jas koa sum stvarno nadcovek slednata faza na razvojot na covestvoto hahhaha pozdrav

PS fala malce utna al dobar si bar ke pomines bez krshena vilica :)

Sussaro

Член од
27 декември 2005
Мислења
6.051
Поени од реакции
24.874
мрно.

Ти друже си истраен до крај машала браво. Твојата стратегија море јас ќе си дудлам нека ми пукаат форумџиите сеир кај една нема кај друга нема кај трета ќе упали се исплати на крај. Уште созреваш од мајмунските аватари и ставаш Ози аватар значи знаеш да цениш добра музика. Затоа ќе бидам и краток. За се друго покажуваш добро размислување и доволна зрелост за твои години. Само не знам како помина од фразата у добра цицка, машала убава си, и стегнато гзе, во фазата те сакам не можам без тебе ти си ми се и сл. лицемерие друже не е убаво или биди фраер до крај или биди француски љубовџија како Скорпио на пример до крај. Освен овие забелешки имаш добра ментална стабилност и продолжи така.

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
AJ dur cekam uste nekoj od listava

da ja izanalizirame divine...

Vaka ova e moma za po doma. Zrela za brak. Tradicionalistka do koska, malce feministka ama u umerena doza sto ne e loso bidejki ne se seljachi i ima takt.

Odmerena precizna takticna, saka da raazbere ama nekogas saka da e centar na vnimanie mislam deka e nekoj vatreni znak ili slicno.

Vaka malce e opteretena so lepota i misli deka e mnogu ubava i ne se zaebava so toa . Ubava e mama taka i rekla uste odamna i tacka... ama pa ne e pufla bidejki so godinite sfatila i taa deka ima nekoi drugi vrednosti koi ja cinat pojaka i se gradi postepeno no sigurno. Ovaa e za mazenej super devojka ako saka nekoj da se smiri i da si vodi harmonicen zivot . Predana i znae iako kolku i da od nekoi postovi se namirisuva feminizam blag , sepak znae kaj ke i bide mestoto so vistinskiot maz . Taa ne saka deca mazi saka maz koj ke ja vodi vo zivotot odnosno ke se nadopolnuva so nego. Ne sak avanturi i poradi toa malce izgleda staromodna al pa jebiga ne moze sekoj da bide cool po novite sfakanja za cool i in .

I ovaa ne se odkazuva tuka na forum ama lesno paga nekogas na provokacii ama pak na vreme i teknuva da se izvlece od niv... bidejki predi se ne e seljanka koja graka ko chavka nego domakinsko dete.

Sex denje pravi samo u misionerska poza bidejki taka pisuva u priracnik za primerni devojki special edition 1980 ama koa ke se ugasat svetla i koga nikoj ne gleda toa e veke nekoja druga pricha. Ako i se pogodi partnerot i ako go saka sto e najvazno.

Sto drugo ? Ima smisol za humor ne deka nema ama najaka strana i e sto e realna osven ako ne i se kaze nesto na smetka na nejzinata ubavina posto mama znae sepak najdobro neli ?

Se na se OK LIK

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
мрно.

Ти друже си истраен до крај машала браво. Твојата стратегија море јас ќе си дудлам нека ми пукаат форумџиите сеир кај една нема кај друга нема кај трета ќе упали се исплати на крај. Уште созреваш од мајмунските аватари и ставаш Ози аватар значи знаеш да цениш добра музика. Затоа ќе бидам и краток. За се друго покажуваш добро размислување и доволна зрелост за твои години. Само не знам како помина од фразата у добра цицка, машала убава си, и стегнато гзе, во фазата те сакам не можам без тебе ти си ми се и сл. лицемерие друже не е убаво или биди фраер до крај или биди француски љубовџија како Скорпио на пример до крај. Освен овие забелешки имаш добра ментална стабилност и продолжи така.

Имаш доста погрешно мислење за мене...сепак фала за анализата

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Сусаро, ај една за мене, те молам? :)

Sussaro

Член од
27 декември 2005
Мислења
6.051
Поени од реакции
24.874
Имаш доста погрешно мислење за мене...сепак фала за анализата
пола беше на зафрканција не паџај у даун дозволи сеир на своја сметка. Се гледаме на наредна собиранка ќе си поприкажеме за рок запамти го само добриот дел знам дека си добродушен и вистински другар на луѓето што им требаш. А таа првата фаза е нормална за секое машко ти па одма на лошо. Ајт ја частам пиво а тек замисли Свиден да ти правеше анализа.:pos2:

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
И да ти кажам право сакам да ми направи анал-иза...само дали ке се нафати?

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
AJ dur cekam uste nekoj od listava

da ja izanalizirame divine...

Vaka ova e moma za po doma. Zrela za brak. Tradicionalistka do koska, malce feministka ama u umerena doza sto ne e loso bidejki ne se seljachi i ima takt.

Odmerena precizna takticna, saka da raazbere ama nekogas saka da e centar na vnimanie mislam deka e nekoj vatreni znak ili slicno.

Vaka malce e opteretena so lepota i misli deka e mnogu ubava i ne se zaebava so toa . Ubava e mama taka i rekla uste odamna i tacka... ama pa ne e pufla bidejki so godinite sfatila i taa deka ima nekoi drugi vrednosti koi ja cinat pojaka i se gradi postepeno no sigurno. Ovaa e za mazenej super devojka ako saka nekoj da se smiri i da si vodi harmonicen zivot . Predana i znae iako kolku i da od nekoi postovi se namirisuva feminizam blag , sepak znae kaj ke i bide mestoto so vistinskiot maz . Taa ne saka deca mazi saka maz koj ke ja vodi vo zivotot odnosno ke se nadopolnuva so nego. Ne sak avanturi i poradi toa malce izgleda staromodna al pa jebiga ne moze sekoj da bide cool po novite sfakanja za cool i in .

I ovaa ne se odkazuva tuka na forum ama lesno paga nekogas na provokacii ama pak na vreme i teknuva da se izvlece od niv... bidejki predi se ne e seljanka koja graka ko chavka nego domakinsko dete.

Sex denje pravi samo u misionerska poza bidejki taka pisuva u priracnik za primerni devojki special edition 1980 ama koa ke se ugasat svetla i koga nikoj ne gleda toa e veke nekoja druga pricha. Ako i se pogodi partnerot i ako go saka sto e najvazno.

Sto drugo ? Ima smisol za humor ne deka nema ama najaka strana i e sto e realna osven ako ne i se kaze nesto na smetka na nejzinata ubavina posto mama znae sepak najdobro neli ?

Se na se OK LIK
Многу работи не се точни, но не си ти крив ако јас така сум ги пркажала тука. Најмногу ми падна во очи тоа што си сфатил дека се потресувам со убавината ... па јас секои две минути сум во депресија кога проаѓа баш убава девојка ... не ми е таа пресудна ни кај мене ни кај другите ... ете, барем научи нешто повеќе за мене, видиш?:pos2:
Како и да е, фала за трудот, па чекај си контра удар ...:podsmev: :smir:

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
Многу работи не се точни, но не си ти крив ако јас така сум ги пркажала тука. Најмногу ми падна во очи тоа што си сфатил дека се потресувам со убавината ... па јас секои две минути сум во депресија кога проаѓа баш убава девојка ... не ми е таа пресудна ни кај мене ни кај другите ... ете, барем научи нешто повеќе за мене, видиш?:pos2:
Како и да е, фала за трудот, па чекај си контра удар ...:podsmev: :smir:
izvini ne si me sfatila ... ne mislev deka mislis deka si super lepotica nedostizna kraljica ljubavi tuku bas deka si malce nesigurna vo sebe pa nekogash istaknuvash i previshe kako si ti licna ... ja od postovi sto sum cital , toa mi se vide

Ako ti e za uteha sto se mene tiche ubava si ke projdes i bez shishe viski :pos2:

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
izvini ne si me sfatila ... ne mislev deka mislis deka si super lepotica nedostizna kraljica ljubavi tuku bas deka si malce nesigurna vo sebe pa nekogash istaknuvash i previshe kako si ti licna ... ja od postovi sto sum cital , toa mi se vide

Ako ti e za uteha sto se mene tiche ubava si ke projdes i bez shishe viski :pos2:
:oftopik:
Знам ... :pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom