Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

Член од
24 мај 2007
Мислења
5.124
Поени од реакции
35
после ја добивам опомена ... типот еден пост три пати пратил и 8 поста по ред има напишано ... no coment ...

онн: ќе го замолам Фантом за една анализа ... знам дека се откажа, ама многу сакам да видам што он мисли за мене :)

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Дивајн:

која чест е ова
да добиеш амин
за да му врзеш шамар
на лошиот админ

Дивне има начукано 11 000 постови.Дивне е админ и тоа би било нормално и оправдано оти таа мора да ги разгледа сите теми,да учествува во нив,да брише,заклучува,се качува по дрва и бере ластовици....

Но... Дивне најчесто постира во теми како Жолти Печати,како се чувствувате денес или во теми од Љубов и Секс бедастоќата.Додека јас сум овде во бакалницава,Дивне пишува едноставно,просто и неимагинативно.Едноставно не импресионира.Човек би помислил дека тоа е бидејќи и здодеало по толку време,но тоа неможе да е точно одејќи по фактот дека вокабуларот и авангардното пишување се непроменливи работи,па макар и во темата за "Кољо Дијамантот".Значи Дивне е крајно обична.Тоа е слатко,ама не е одлика на човек на кој светов би му обрнал внимание.Затоа девојко уживај во секоја заклучена тема и секој баниран идиот,оти тоа ти е единствениот допир со божеството.

Дивне верува во луѓето.Се гледа дека е емпат.Тоа е за почит,ама се гледа дека не е баш свесна за човечкиот потенцијал to spit on his benefactor.И не сака да ја гледа грдата страна.Или пак ја гледа оддалеку.Дивне е розова.Најсмешното искуство у живот ми е кога,шетајќи со девојката по тротоар,помина кола и и го попрска розовкото фустанче со кал.Сликата беше неверојатна.Наеднаш малата беше онечистена,нејзината убавина уништена.Ама се соочи со реалноста.Така брзо и величествено,се соочи.Надевај се ,Дивне,дека еден ден,тебе некој ќе ти истури кофа гомна на глава или ќе паднеш во шахта.Големо школо е смрдеата на реалноста.

Дивне одбрала аватар на девојка која шета по плажа.Сигурно сака да биде таа девојка и близу до таа плажа и и' е жал за тоа што во моментов седи и ја чита мојата идиотска анализа,а не е таму и не го мириса песокот и спуштачките галеби и палми кои треперат на благиот,топол ветер:nesvest:Она што е интересно е дека девојката на сликата нема убава конструкција.Има дебел газ,оди смешно и ич не и стои тоа наметката,кошулата или што и да е,а со тоа го руши целиот впечаток за квечерната плажа оти кога ќе ја видам ми текнуе на чварки.Дивне ако се идентификуваш со типкава и ако сакаш да ја замениш,подготви се за двегодишна претплата во фитнес сала и на киропрактичар за да ти ги среди лудите колена.Ц ц ц.Админка,феминистка без осет за естетика.Срамота.

Гола вода настрана,Дивне е супер.Си ја врши работата беспрекорно,одговорна е и навремена и се снаоѓа со глупите луѓе,а со тоа заслужува респект.Незнам што друго да кажам освен Beware for the sting of your friend's sword hurts more than the one of your enemy.The people you love are the ones that can truly destroy you.
Одлично. Баш сакав некој вистински да ме анализира и да ме претстави таква каква што сум пред сите на форумов. Точно е се од тоа што сум обична, проста, неписмена до тоа дека сум грда и дебела и треба да посетувам фитнес ... ах, кога ли ќе се средам, мамата ...:podsmev:
Како и да е, тоа се мои проблеми, а ти златен, фала што се потруди:kiss:

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
163
Свиден, ај и за мене една ...

имам анализирано

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.779
Поени од реакции
8.235
Одлично. Баш сакав некој вистински да ме анализира и да ме претстави таква каква што сум пред сите на форумов. Точно е се од тоа што сум обична, проста, неписмена до тоа дека сум грда и дебела и треба да посетувам фитнес ... ах, кога ли ќе се средам, мамата ...:podsmev:
Како и да е, тоа се мои проблеми, а ти златен, фала што се потруди:kiss:
Дивнето не ме Разбра:(. Ама супер испадна.Вака бар сама си кажа што мисли за себе,и можам да го сметам за мој голем успех и нов метод на темава во кој на субјектот му се пласираат метафори по кои тој сам си влече заклучоци и се издава себеси.I rock :pipi:

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Дивнето не ме Разбра:(. Ама супер испадна.Вака бар сама си кажа што мисли за себе,и можам да го сметам за мој голем успех и нов метод на темава во кој на субјектот му се пласираат метафори по кои тој сам си влече заклучоци и се издава себеси.I rock :pipi:
Мило ми е што ти се најдов во животот!:vozbud:

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Мене ме анализирале луѓе што ме познаваат лично ај ако може некој друг :)

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Свиден, би те замолила за една анализа.:) Благодарам однапред.

ПС: Мар мар, ќе ти направам анализа кога ќе имам инспирација. Стопати се обидов, ама не е тоа тоа.:(

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
Dimitar

Ova dete od sekade mu vristi jas sum Makedonec djoa Aleksandar mu e dedo i go cuvaat mumificiran u podrum .

Normalen decko ama sto mi se dopadna ima muda.

Garant ima muda posto si ja zakacil svojata slika u profil... a u negoviot slucaj golemi muda .
Ko vtoro treba da si lud da se zakachash so mene i da mi pretish deka ke me banirash zaradi tema u futbal i plus da mi go vredjash mojot Zizula i posle da barash od mene analiza , osobeno koga mravki mi vlegoa u Mars cokoladoto i mi go nacnaa.

Ali bas pa za toa go cenam .

Drugo sto sakav da kazam malce melanholik , poetski nastroen so nekoj monti pajton smisol za humor - Demir Hisar .

Ne se mesha kaj znae deka ne e kompetenten i poleka no sigurno gradi virtuelna kariera na forumot. Ke bide od nego dobar administrator eden den .

E jebiga navija za inter tuka si dava oduska za nekoi drugi raboti ama i tuka e fer ne deka ne samo sovesno si vrshi funkcijata profesionalno bi mozel da kazam .

Sto drugo ... za sex ne se mesha , bar ja ne sum primetil ne pishue ja mislam deka nego ljubovta mu e povazna nego da ebe i garant e mnogu romanticen po ushite mu se gleda.

I ovoj enma losha dusha sto pokaza so Nebo slucajot koga go poucuvashe valjda od kolegijalnost bidejki i ovoj e zabegan po naukata i misteriite i znae sto kako .

Fino dete se na se , decko so koj mozete da ja pustite cerka vi da iskoci u grad i ako dade zbor nema ni da ja cepne samo poezija ke i recitira .

ete tolku

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
Vlatko rusin

Ovoj lik pravi guzva samo odrzava tenzija na forumot . Saka da se druzi . Vrska nema od futbal ama ko sto rekov vazno e da se ucestvuva toa e negovoto moto.

Pa dobro bre majku mu kako da te analiziram koa sekoj vtor zbor ti e futbal pa futbakl jebo te futbal 7 strani svrtev i sto da vidam futbal.

Ili luge ke mislat deka si retardiran so toa futbalot ili
stvarno vise i ja sakam futbal ama ti si shampion znaci . Zakljucuem deka spiesh gushnat so biltenot i futbalot .

Dete mlado si brkaj poveke zenski nego li topka. Taka bolje za tebe. Daj sozrej malce .

Utepav 10 min od zivot na tebe da citam futbal futbal i posle se cudis sto nejkat te analiziraat nejakat od kurtoazija posto ke moraa ova ti kazat tapa vana bi futbalerce si.

Ako tolku ti e do futbal idi treniraj igraj negde futbal a ne visi na forum u zlatni godini.

Inaku vlatko rusin ima simpaticen avatar pingvin vindos od koj mozam da zakljucam deka saka FUTBAL

ete ti analiza

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
Skul girl

Свиден, би те замолила за една анализа.:) Благодарам однапред.

ПС: Мар мар, ќе ти направам анализа кога ќе имам инспирација. Стопати се обидов, ама не е тоа тоа.:(
-------------------------------------------------------------------------

Bre sto da kazam a da ne me baniraat u skoro vreme , tesko e da analizirash nekoj koj se sexa so gazdata na forumot ... na muki sum :pos2:

Slusaj vamu ti si devojce kulturna so kulturni ama si prznica nevidena. Plus mnogu si neolabaena i sto se vika bre si posesivna do koska. Garant mora mnogu dobro da se ebesh inace koj bi te trpel tebe poveke od mesec dena :pos2:.

Zenite ova zenite ona ok be ne ripaj ti si ubava i ostaj taa borba da ja vrshat tie koi se nadlezni tetkicite nad 35 godini na primer. Uzivaj vo zivotot.

Sto drugo ne ostavash dlabok pecat so nekoja eptem dlaboka misla sto ce reci ne stimulirash dovolno intelektualno no od druga strana pa zabavna si imas smisol za humor , pa koa ke razmisli coek bolje uste ako imas plava kosa i dobri cicki ne ti ni treba da impresioniras. Doduse ne se ni trudis posto mislis deka si eptem top devojka i znaes deka e taka ....sto ce reci sigurna si u sebe u toj pogled ama te jebe tebe posesivnosta gledam jas . Tuka pokazuvash znaci na slabost. Popravi go toa inace ke si sjebes zlatna vrska.

Inaku znaesh da sakas i se posvetuvash na partnerot maksimalno i za tebe toj e alfa i omega bidejki ti e tebe takva prirodata da se posvetis na nekoj , ne go varash bidejki planirash da go omazish sve veke si isplanirala u glavata .

Plemenita si i se boris za pravdini u stvari ripkash laesh malce ama ne si kuchka ti si isto taka ko pudlica za po doma.

Se na se tipicna srednoskolka koja ponekogash saka da se kurci ama malce... taka da imas potencijali da stanes dama koga togas .

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Sakam analiza no nek bide od nekoj psihicki normalen VE MOLAM.. Ova znaci SWEDEN odpagas :pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom