- Член од
- 22 ноември 2009
- Мислења
- 1.790
- Поени од реакции
- 2.527
Линкови од стримови за кратко овдеЌе има ли од тие линковите со Напалени 45 годишни жени на 3 километри од мене за утакмицава?
Линкови од стримови за кратко овдеЌе има ли од тие линковите со Напалени 45 годишни жени на 3 километри од мене за утакмицава?
За инат збори ТХ е крив за се. Премногу е залубен во Аморим и има преголеми очекувања. Ќе биде интересно кога ќе изеде притисокот на медиумите и поединци од примадоните.
И јас сакам да успее но Јунајтед е преголем залак.Ќе видиме има време.
На линкови...Ќе има ли вечер пренос негде?
Sent from my SM-G991B using Tapatalk
Sky sport 5 ako imasЌе има ли вечер пренос негде?
Sent from my SM-G991B using Tapatalk
Тоа беше проблемот со Јунајтед со години. На некои играчи им беше дозволено премногу и во клубови со стабилна структура како Сити, Ливерпул и Арсенал, такво нешо е недозволиво. Сега со ЕТХ не беше таков случајот али претходно токсичноста се ширеше како вирус. Кога еден Фергусон можеше да ги шутне Бекам, Ван Нистелрој, Рој Кин и тоа за многу помали проблеми, така ЕТХ ги шутна Роналдо и Санчо ама пошо Јунајтед се во криза 10 години веќе, за ЕТХ поише ќе се збори пошо го изеде од управата. Јунајтед да се наоѓаа во подруги околности, да речеме, да беа успешни како Сити сега, вака немаше да збориш и ќе го бранеше менаџерот против „токсичните“.Муабетот за жртвени јагниња е дека треба “конечно” да го јаде некој играч, доста било тренерите да го јадат. Индиректно се алудира дека играчите праат што сакаат и бркаат тренери.
Кај сум го бранел Санчо? Втор пат да ти се сонува нешто што не сум го рекол.
Едвај чекам да испливаат на површина глупостите од позадина, иако веќе ги има доста. Се испокара со неговите асистенти - Бени и Мекларен, се испокара со еден куп играчи - Роналдо, Варан, Касемиро, Ван Бисака, Санчо (овој е токсик ама пак), Антони, а сигурно има и други во позадина.
Со самово ова шо ги нарекуваш „жртвени јагниња“ ти се гледа намерата колку сакаш да браниш играчи шо во право време си отишле или заслужиле да си одат. Исто од кај Ван Бисака жртвено јагне wtf?? Молимте објасни ми го ова пошо никој не спомнуваше дека им се нарушиле односите.Роналдо, Санчо, Де Геа, Варан, Ван Бисака не ли се пример за жртвени јагниња? На слична листа стојат Касемиро, Антони и Линделоф, ама не успеаја да ги продадат.
Муабетот дека играчите го бојкотирале, во ситуација кога тренерот доби нов договор и поддршка од управата е фарса.
Само со три пати полош прием.Зиркзе потсеќал на Бербатов…
Од таму шутирај колку сакаш, а?Само со три пати полош прием.
Автоматски споено мислење:
Аууу...
Има погоре линкови нема на тв.Кај гледате?