Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.389
Поени од реакции
7.642
За инат збори ТХ е крив за се. Премногу е залубен во Аморим и има преголеми очекувања. Ќе биде интересно кога ќе изеде притисокот на медиумите и поединци од примадоните.

И јас сакам да успее но Јунајтед е преголем залак.Ќе видиме има време.

Да ти го имам паметот да се одморам :ROFLMAO: Од срце ти посакувам ЕТХ да си го гледаш секој ден како се резили и пробива дна, на фрлени 700+ милиони дур на конференција ве дупи у здрав мозок и вика Хех. Здравје можеби од 14то место би се искачил на 13то и во ЕЛ од 21во на 20то, ако Антони му текне фудбал да игра.

ПС: Не знам доволно за Аморим, нит па иам некакви очекувања.

ППС: Кај сум рекол дека ЕТХ. е крив за се ? И ти ко куриров ти се сониле ствари. Инаку да ти одговорам, за едно добри 90% од стварите е крив. На толкава контрола и микроменаџмент, логично е најголем дел од последиците да сносиш.

Последно уредено:
Член од
24 јануари 2015
Мислења
1.806
Поени од реакции
1.272
Ќе има ли вечер пренос негде?

Sent from my SM-G991B using Tapatalk

Член од
6 ноември 2017
Мислења
116
Поени од реакции
225
Муабетот за жртвени јагниња е дека треба “конечно” да го јаде некој играч, доста било тренерите да го јадат. Индиректно се алудира дека играчите праат што сакаат и бркаат тренери.
Тоа беше проблемот со Јунајтед со години. На некои играчи им беше дозволено премногу и во клубови со стабилна структура како Сити, Ливерпул и Арсенал, такво нешо е недозволиво. Сега со ЕТХ не беше таков случајот али претходно токсичноста се ширеше како вирус. Кога еден Фергусон можеше да ги шутне Бекам, Ван Нистелрој, Рој Кин и тоа за многу помали проблеми, така ЕТХ ги шутна Роналдо и Санчо ама пошо Јунајтед се во криза 10 години веќе, за ЕТХ поише ќе се збори пошо го изеде од управата. Јунајтед да се наоѓаа во подруги околности, да речеме, да беа успешни како Сити сега, вака немаше да збориш и ќе го бранеше менаџерот против „токсичните“.

Кај сум го бранел Санчо? Втор пат да ти се сонува нешто што не сум го рекол.
Едвај чекам да испливаат на површина глупостите од позадина, иако веќе ги има доста. Се испокара со неговите асистенти - Бени и Мекларен, се испокара со еден куп играчи - Роналдо, Варан, Касемиро, Ван Бисака, Санчо (овој е токсик ама пак), Антони, а сигурно има и други во позадина.
Роналдо, Санчо, Де Геа, Варан, Ван Бисака не ли се пример за жртвени јагниња? На слична листа стојат Касемиро, Антони и Линделоф, ама не успеаја да ги продадат.

Муабетот дека играчите го бојкотирале, во ситуација кога тренерот доби нов договор и поддршка од управата е фарса.
Со самово ова шо ги нарекуваш „жртвени јагниња“ ти се гледа намерата колку сакаш да браниш играчи шо во право време си отишле или заслужиле да си одат. Исто од кај Ван Бисака жртвено јагне wtf?? Молимте објасни ми го ова пошо никој не спомнуваше дека им се нарушиле односите.
Сфаќам да се критикува ЕТХ. Не е безгрешен, бајги недостатоци си имаше чоекот али твојов хејт кон него е претерано смешен.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.876
Поени од реакции
6.931
Да ви покаже старца како се игра :aplauz:
Автоматски споено мислење:

Само со три пати полош прием. :D
Автоматски споено мислење: