Искрено или не за сопственото минато

YuZe

Sic Semper Tyrannis
Член од
22 септември 2005
Мислења
1.861
Поени од реакции
2.076
Не, не сум била во врска каде што ме прашале. Сме дошле спонтано на темата после Х време и немало проблем никогаш. Како што наведов на почеток на темата, вакви директни прашања ги сметам за навредливи и контролирачки, што ја доведува во прашање и иднината на врската.
Јас го гледам неодоварањето на вакви директни прашања како избегнување сопствена одговорност и нема да има иднина воопшто. Значи твојот одговор е неискреност за своето минато. Got it.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.610
Поени од реакции
42.136
Зависи од возраста на женската бе Ронче :D
Макар прав си, здрава жена сака да има секс, прилично е чудно да апстинира без некоја логична причина.
не и се свиѓа, тоа е причината. Тоа одма се гледа. Многу мажи се глупави па ќе дешифрираат и разбиваат кодови у нејзиното понашање. и ќе решаваат сложувалки А нема што да се гледа. Проблемот на мажите е што бараат комплексни одговори за толку едноставни проблеми.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.733
Поени од реакции
8.748
не и се свиѓа, тоа е причината. Тоа одма се гледа. Многу мажи се глупави па ќе дешифрираат и разбиваат кодови у нејзиното понашање. и ќе решаваат сложувалки А нема што да се гледа. Проблемот на мажите е што бараат комплексни одговори за толку едноставни проблеми.
Може, не би знаела. Може и игра некоја светица игра, што знам. Може мисли поеќе ќе ја сака ако го масира да ја "чека". Може се плаши дека е пропалитет што ќе ја снима скришно и ќе ја става по јавни соби. Еве не знам :toe:
Автоматски споено мислење:

Јас го гледам неодоварањето на вакви директни прашања како избегнување сопствена одговорност и нема да има иднина воопшто. Значи твојот одговор е неискреност за своето минато. Got it.
А јас сметам дека е навредливо, дрско и неосновано да биде "испитуван" било кој на ваков начин, маж или жена.
Не е до искреноста, не знам зошто е толку тешко за сфаќање.
Самото вакво директно преиспитување на "вина" става точка на таа врска за мене. Нит испитувам, нит сакам да бидам испитувана. Симпл.

Последно уредено:

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
1.773
Поени од реакции
2.913
Ја со муж ми имам неколку сликички(y) на кафе седиме у кафич, а за с*кс снимки ич да не збориме :(слики немам, а за видео да не зборуеме не памтам кога последно имавме, беше лето знам:cool:, од бившиве исто слика немам, страшно заостаната сум.:place:

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.330
Поени од реакции
4.127
Ја со муж ми имам неколку сликички(y) на кафе седиме у кафич, а за с*кс снимки ич да не збориме :(слики немам, а за видео да не зборуеме не памтам кога последно имавме, беше лето знам:cool:, од бившиве исто слика немам, страшно заостаната сум.:place:
Кога последен пат имавте видео или кога последен пат имавте секс, не е баш јасно од реченицата...

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
1.773
Поени од реакции
2.913
Кога последен пат имавте видео или кога последен пат имавте секс, не е баш јасно од реченицата...
Абе какво видео, нема материјали за видео то ми беше зборот.:cautious:

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.330
Поени од реакции
4.127
Абе какво видео, нема материјали за видео то ми беше зборот.:cautious:
Беља работа(n).. сеа да да не бев ропак и пештерски човек ке ти помогнев, имам некоја работа по тоа западот... вака, незнам шо да ти кажам, пробај наклукај го со некоја вијагра нешто такво...

Ingvar

MONAD
Член од
28 март 2020
Мислења
4.045
Поени од реакции
9.386
Пума, си гледала такви клипчиња, сум гледал и јас. Јас немам видено ниту едно во кое девојката не е свесна дека се снима. Ако он е нездрав ваљда ти си здрава. Реков, скриени камери и присила е друго. Но ако ти си свесна дека се снима, нема тука оправдување, ако имаш коефициент на интелигенција барем 1 ке ти биде јасно дека тоа може еден ден да излезе во јавност, дали ,,нездравиот,, ке го објави, дали по некоја грешка или случајност, дали мајсторот за телефони ке се погоди манијак, или на друг начин... И новиот партнер не треба да биде информиран за тоа? Да му се каже, чекај дечко, те гледам заинтересиран за мене, си напнал да бидеме заедно... мене ми се случи таква и таква работа, се снимавме и после поради некој куршлус или он ги објави за да ми се освети, ама сакам да знаеш дека тоа видео кружи на интернет... па сега голем си, ти си знаеш, ако можеш да се носиш со тоа и никогаш да не ми го преречиш тогаш ок, ке видеме ке пробаме, ако неможеш да се носиш тогаш не сме еден за друг....
Кај жените постои тенденција кога ќе се заљубат(ќе осетат потреба за парење заради добри гени) да изгубат тотално памет. Даваат и што треба и што не треба...и гомната ќе му ги јадат ако е типот bullseye. Снимање и праќање нудс не е некоја табу тема, од 10 барем 9 ќе се снимаат.

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
1.773
Поени од реакции
2.913
Беља работа(n).. сеа да да не бев ропак и пештерски човек ке ти помогнев, имам некоја работа по тоа западот... вака, незнам шо да ти кажам, пробај наклукај го со некоја вијагра нешто такво...
Абе седи мирен, да барав помош ќе најдев :pos:
Автоматски споено мислење:

Кај жените постои тенденција кога ќе се заљубат(ќе осетат потреба за парење заради добри гени) да изгубат тотално памет. Даваат и што треба и што не треба...и гомната ќе му ги јадат ако е типот bullseye. Снимање и праќање нудс не е некоја табу тема, од 10 барем 9 ќе се снимаат.
Само малоумни праќаат нудс

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.733
Поени од реакции
8.748
Јас и Очајна сме стари да се снимаме, ова Џен Зи би било чудно да не се снимаат, како се опседнати со јавно објавување на што јаделе, пиеле, какале, 24/7 животот им е јавен :D
Од друга страна па, шејмањето им е помало едни кон други.

Мене ми е прејако времево во кое живееме, од една страна имаш воук лик што се идентификува како авокадо, од друга страна клечачи по Полска и Хрватска (вие уште не сте забегале до толку), а од трета страна никад повеќе муџи екстремисти не шетале.

Од искреност, порелевантни прашања се:
- дали ја сликаше мајка ти како се тушира?
- дали имаш некакво екстремистичко убедување?
- дали се идентификуваш како човек?

Дечки, шала на страна, јас две прашања прифаќам за скроз најлегитимни и на прв дејт, пошто се суштина за сè останато понатаму.

Прво и основно - дали сакаме (евентуално) деца. На оваа тема не постои компромис едноставно. Второ, верски убедувања. Ај и трето пошто е релевантно за нас, дали планира/се труди да се исели.

Значи ако сме согласни на овие теми, евентуално со тек на време се отвараат и другите ковчежиња.

Не е до искреноста, до нападноста е. Ниту на вас нема да ви се ок 90% од прашањава ако ви ги постави некоја на која не и' верувате.

Член од
17 ноември 2014
Мислења
4.972
Поени од реакции
7.623
Јас и Очајна сме стари да се снимаме, ова Џен Зи би било чудно да не се снимаат, како се опседнати со јавно објавување на што јаделе, пиеле, какале, 24/7 животот им е јавен :D
Од друга страна па, шејмањето им е помало едни кон други.
Kako be stari, pa ne gledash po forumov kako se barani milfari :D

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.733
Поени од реакции
8.748
Ne glumi lazhna skromnost :pos:
Najdobreo e koga ce si kazhish sto ti lezhi na srceto
Важи, ќе те послушам: подосаден си од пролив. Се плашам да се одлогирам, што ли ќе правиш овде ако ме нема? Да не си наштетиш?
Озбилно, одјеби. Благодарам.

Kajgana Shop

На врв Bottom