strumix
Удри ми бе Шведо една анализа, онака хардкор, не се лутам
Не за друго, да видам дал сум си доволно свесен за мрачната страна
------------------------------------
Ova e veke nakaj zrel coek na mesto. U mladite denovi ebel nesto ama ne doebal pa sea se podseca u svoite kolumni koi mozam da recam ne se loshi , ok be dobri se ama sepak ne se ko moite
Ne se kurchi iako ima iskustvo sexualno , ne navreduva i ima vesel duh tipicen strumicanec.
Ne se istaknuva skromen e .
Se gleda ima poznavanja od mnogu raboti i saka da pomogne. Siroko gi gleda rabotite ne samo od eden agol i toa ke go napravi dobar pravnik.
Kolite mu se pasija i eden den ako me slusa mene ke vozi najnov mercedes
E sea ima mani... premnogu e neflexibilen za raboti kako cest drzava i patriotizam . Ke kazam cak nekogash e toa smesno za eden realen i izgraden pravnik ama ok ke dojde se na svoe ke stane apsoluten realist .
Premnogu gordeliv na svoite predci sto i ne e loso ama zabeguva nekogash vo toa. Zivotot ke go nauci deka pravda ne postoi i koa ke go sfati toa ke pocne da mlati pari ko mutav .
Mi se svidja sto znae da zastane i da razmisli ... bidejki storijata sekogas ima poveke strani neli ?
Sovet : nema da ja odbranis Makedonija ma kolku i da se trudis no znam deka i toa i samiot go znaesh i polekase otkazuvas od detskite snista i familijata sto e najbitno ke ti bide vo prv plan sto e na kraju kraeva i najvaznata rabota na svetoto. Pogledni vo svoeto detence i pisi mi ako ne e taka.
pozdrav
sledeci