Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.876
Поени од реакции
6.931

Шиткај го во јануари за кеса кикирики.
Ќе ги потрошат сега парите на нов менаџер. Не можеш ни да избркаш играч со оштета пошто немаш пари. Да земи човек една листа да направи колку сме до гуша во лајна, не сме свесни. Физички сме можда 10-11 год од последната успешна година, но реално организациски, финансиски и играчки кадар, мин 20 год уназадени. Се додека не си замини последниот Глејзер од клубов, тешко да не биде.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.714
Поени од реакции
22.675
Erik ten Hag would use extra training as a response to poor results and performances, which many players found counterproductive.

They would feel tired ahead of the next game, lose, and then be given more extra training.

Ооооо жалните се изморувале од тренинзите, арно клоци не јадете бре педери, лигуши, вашите неделни примања ние цели два животи и пак нема да ги земеме , лигли, ако ви дадат гомна и тоа треба да јадете.се изморувале од тренинг боже мој мили со какви играчи си имаме работа.Со вакви створења не гледаме иднина.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.296
Поени од реакции
9.402
Па потроши 150 мил на Онана и Антони. Место да земеа 4-5 други, тој си ги донесе тие на кои им веруваше. Е па изгледа се заеба сам што толку им веруваше. Го изневерија. Вината би рекол е 60% кај играчите, 40 кај ЕТХ, но секако во фудбалот не можеш да смениш 5-6 играчи одма, али тренер може. Ја би ставил и преоден рок и за менаџери. Да го потрпевме барем до полусезона. :D
Али едно треба да им биде јасно на ИНЕОС е дека уште 10-12 нови играчи ни требаат. Од овој состав само 5-6 души би оставил.
Многу се... :D

Член од
6 ноември 2017
Мислења
116
Поени од реакции
225

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.296
Поени од реакции
9.402

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.034
Поени од реакции
1.524
Па потроши 150 мил на Онана и Антони. Место да земеа 4-5 други, тој си ги донесе тие на кои им веруваше. Е па изгледа се заеба сам што толку им веруваше. Го изневерија. Вината би рекол е 60% кај играчите, 40 кај ЕТХ, но секако во фудбалот не можеш да смениш 5-6 играчи одма, али тренер може. Ја би ставил и преоден рок и за менаџери. Да го потрпевме барем до полусезона. :D
Али едно треба да им биде јасно на ИНЕОС е дека уште 10-12 нови играчи ни требаат. Од овој состав само 5-6 души би оставил.
Majstore be pa samo letovo donesovme 5 igraci :D kade se bruno rash garnacho mainoo :D bas me interesira ajde koi se tie sto bi gi ostavil? Za mene edini sto treba/kje si odat se Antony, lindelof, casemiro, shaw, malacia eriksen i evans. Mount mi e znak prasalnik posto uste ne dobil sansa od povredive. Da doneseme ni treba lev bek i sreden red i eventualno uste eden centralen vo odbrana ako igrame so 3 pozadi kako amorim sto saka. Mislam deka napadot ni e dobar vo globala :toe:

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.296
Поени од реакции
9.402
Majstore be pa samo letovo donesovme 5 igraci :D kade se bruno rash garnacho mainoo :D bas me interesira ajde koi se tie sto bi gi ostavil? Za mene edini sto treba/kje si odat se Antony, lindelof, casemiro, shaw, malacia eriksen i evans. Mount mi e znak prasalnik posto uste ne dobil sansa od povredive. Da doneseme ni treba lev bek i sreden red i eventualno uste eden centralen vo odbrana ako igrame so 3 pozadi kako amorim sto saka. Mislam deka napadot ni e dobar vo globala :toe:
Многу ни е добар нападот 85% од шансите утнати. :pos:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.034
Поени од реакции
1.524

Незнам брат. Според УЕФА после холандската е моментално.
Listava e spored performansite vo CL EL i nema blage veze, portugalcite imaat daaleku podobro i potesko prvenstvo za osvojuvanje.
Автоматски споено мислење:

Многу ни е добар нападот 85% од шансите утнати. :pos:
Ajde kje vidime koj bil kriv za toa vo naredenive nekolku meseci :D Amorim ima skor vo ligata od 30 dadeni 2 primeni. Kje bide zabavno.

Член од
6 ноември 2017
Мислења
116
Поени од реакции
225
Ќе ги потрошат сега парите на нов менаџер. Не можеш ни да избркаш играч со оштета пошто немаш пари. Да земи човек една листа да направи колку сме до гуша во лајна, не сме свесни. Физички сме можда 10-11 год од последната успешна година, но реално организациски, финансиски и играчки кадар, мин 20 год уназадени. Се додека не си замини последниот Глејзер од клубов, тешко да не биде.
Yep. Згора на тоа ќе треба да му ги отплатат тие 16 милиони на Тен Хаг шо му преостанаа од договорот баш во време коа почнаа да штедат. Избркаа над 200 вработени и тоа чистачи на вециња, кувари, хаус мајстори, косачи на трева, му го раскинаа амбасадорскиот договор на Ферги само за на крај да му отплатат преку 15 милиони на ќељавица шо збори цело време со "хех" :pos:

Член од
6 ноември 2017
Мислења
116
Поени од реакции
225
Listava e spored performansite vo CL EL i nema blage veze, portugalcite imaat daaleku podobro i potesko prvenstvo za osvojuvanje.
Автоматски споено мислење:

Ajde kje vidime koj bil kriv za toa vo naredenive nekolku meseci :D Amorim ima skor vo ligata od 30 dadeni 2 primeni. Kje bide zabavno.
Забегувате многу со статистикиве за Аморим колку е јак во португалија тоа ќе ви кажам. Дај нека дојде прво па ќе видиме како ќе се покаже. ПЛ е скроз различно животно од португалска лига. Ретко кој се снашол во Англија. Тие играчи шо ги има во Спортинг се скроз различен профил од тие шо ќе ги има во Манчестер, ден и ноќ се. Тука ќе се соочи со некои од најјаките тимови во свет кои го играат најинтезивниот фудбал во Европа. И ако не даде резултати за брзо ќе го јаде стапот како секој друг.

Немам нишо против Аморим и би сакал да успее али не сум оптимист сеа за сеа. Може мислењето ќе ми се смени коа ќе почне за титула да се бори и тогаш ќе речам дека Тен Хаг стварно за кур го бивало. Али да бев на местото на Аморим попрво би останал во Спортинг и би го напраил клуб од светска класа него ли да одам во готов клуб ко Јунајтед само за да ми пропадне кариера. Најдобро би му било во Сити да оди и така имаат стабилна структура и најдобро работат од било кој клуб.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.034
Поени од реакции
1.524
Yep. Згора на тоа ќе треба да му ги отплатат тие 16 милиони на Тен Хаг шо му преостанаа од договорот баш во време коа почнаа да штедат. Избркаа над 200 вработени и тоа чистачи на вециња, кувари, хаус мајстори, косачи на трева, му го раскинаа амбасадорскиот договор на Ферги само за на крај да му отплатат преку 15 милиони на ќељавица шо збори цело време со "хех" :pos:
Pa dobro trebase da go zacuvame do kraj na sezona togas i da ispadneme od liga ako ne samo za da ne go plakame :facepalm:

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.389
Поени од реакции
7.642

Незнам брат. Според УЕФА после холандската е моментално.
Прво статистикана мери успех во Европски натпреварувања

Второ, разликата се прави ради една аутлеер сезона каде Холанѓаниве имаат сериозен успех (резултат на сезоната кога Ајакс птиде до полуфинале).Генерално гледано, Португалците подобри настапи имале во ЛЕ/ЛШ, но мала е разликата.

Трето, не значи ништо ова.

Kajgana Shop

На врв Bottom