Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување
Член од
11 август 2013
Мислења
251
Поени од реакции
110
Тачно мада ја па ќе кажу волер не ни га треба, не прави разлику голему како за странца..
Автоматски споено мислење:

Исто треба се најдев нови кумановски деца, а не овија антиталенти што играв неколко сезоне у прву лигу, а тресев ги се руке још..
По мене и Луковиќ не ни га треба дечко изгубија тотално осет за кошарку ако не гу закуца друго ништо не може да погоди.

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.271
Поени од реакции
5.350
Немамо целосан ростер за да издржимо до крај. Сс 2 добри играча би могале против сви да играмо лига е много лоша ...

Член од
1 јуни 2008
Мислења
1.218
Поени од реакции
414
По мене и Луковиќ не ни га треба дечко изгубија тотално осет за кошарку ако не гу закуца друго ништо не може да погоди.
Да бидемо реални никад не га е ни имаја, ја барем не памту његови кошеви а да не су на обруч

За волера ви кажа дека ланска сезона му беше иста и дека овој му е за пред пензију оно реално не памту у лигу да е имало толко много амери сс толко сумњив квалитет

Член од
11 август 2013
Мислења
251
Поени од реакции
110
Да бидемо реални никад не га е ни имаја, ја барем не памту његови кошеви а да не су на обруч

За волера ви кажа дека ланска сезона му беше иста и дека овој му е за пред пензију оно реално не памту у лигу да е имало толко много амери сс толко сумњив квалитет
За Волера како дс нема акцие искреирано много малко шутеву зима, он сви поени што ги даде или сам ке си искреира или нешто преко руку ке погоди.

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.271
Поени од реакции
5.350
Според тој што успеа да виду не ми изгледа дека до толко е намален капицетет ако зборимо за капацитет што е бија.
Е сга ми што смо знале да седимо и на степенице на некои дерби утакмице и што е било повише људи од тој што треба тој е друго.
Колко примети и столчиња су извадени од запад или грешка сам?

Последно уредено:
Член од
1 август 2014
Мислења
662
Поени од реакции
1.144
Според тој што успеа да виду не ми изгледа дека до толко е намален капицетет ако зборимо за капацитет што е бија.
Е сга ми што смо знале да седимо и на степенице на некои дерби утакмице и што е било повише људи од тој што треба тој е друго.
Колко примети и столчиња су извадени од запад или грешка сам?
Да да на цел запад ќе нема столчиња..
FB_IMG_1730131337473.jpg

Простор позади кошеви ќе се намали, онија бесва висечки кошеви.

Исто пред сви улази се турав плочке..

Последно уредено:

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.271
Поени од реакции
5.350
Малко е утнато сс црвено жути столчиња или само ја такој размислују.

cold.smooth

секјурити
Член од
28 октомври 2024
Мислења
11
Поени од реакции
12
Малко е утнато сс црвено жути столчиња или само ја такој размислују.
па реално много би било подобро цела сала да е плаво бела,некако овај црвена не ми е симпатична

Член од
11 октомври 2022
Мислења
223
Поени од реакции
607
па реално много би било подобро цела сала да е плаво бела,некако овај црвена не ми е симпатична
Тој се лсно решава, само ако некад одлучив да мењав. Ја немам ништо против и да е црвено жута можда имав у план и репрезентација да игра туј кошаркарска или ракометна.

Последно уредено:

cold.smooth

секјурити
Член од
28 октомври 2024
Мислења
11
Поени од реакции
12
Тој се лсно решава, само ако некад одлучив да мењав. Ја немам ништо против и да е црвено жута можда имам у план и репрезентација да игра туј кошаркарска или ракометна.
у кумановску салу мое мислење е дека сг најголем проблем ќе е сместивост пошто како гледам доста е немалена,а боја требаше да си биде плаво-бела цела сала како у Битолу Боро Чурлевски цела сала е зелено-бела

Член од
11 октомври 2022
Мислења
223
Поени од реакции
607
у кумановску салу мое мислење е дека сг најголем проблем ќе е сместивост пошто како гледам доста е немалена,а боја требаше да си биде плаво-бела цела сала како у Битолу Боро Чурлевски цела сала е зелено-бела
Па имаш пример Охрид што су исто плаво бели ама сала ги е црвено жута. Не е важно толко важно да победуемо.

Член од
1 јуни 2008
Мислења
1.218
Поени од реакции
414
Куманово никад не е било плаво бело ама нејќу да улазам у туј тему од Цица навамо биднасмо плаво бели ама небитно

имаше прилику да улегну онј дн у салу имаше мајсторинке фарбасва некои спремасва фасаду плочке се лепесва све работе ми паднасва у очи онија просторие под степенице изгледа такој ќе ги оставив руинирани и друга работа некако све ми изгледа много несериозно кој га прави проект за реновацију у уста да га ебу

Член од
11 октомври 2022
Мислења
223
Поени од реакции
607
Куманово никад не е било плаво бело ама нејќу да улазам у туј тему од Цица навамо биднасмо плаво бели ама небитно

имаше прилику да улегну онј дн у салу имаше мајсторинке фарбасва некои спремасва фасаду плочке се лепесва све работе ми паднасва у очи онија просторие под степенице изгледа такој ќе ги оставив руинирани и друга работа некако све ми изгледа много несериозно кој га прави проект за реновацију у уста да га ебу
Много е још некако расфрљано, около салу много кал и ѓубре, треба да се позачисти и посреди, ентериер убав треба да се доуреди. Имав још 2 недеље рок да биде све готово.

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.782
Поени од реакции
17.288
A какв ги е план сс онија просторие што ги издавасва на Ташка и на Версус? Реновирани ли са, ке ги издавав ли?

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.271
Поени од реакции
5.350
A какв ги е план сс онија просторие што ги издавасва на Ташка и на Версус? Реновирани ли са, ке ги издавав ли?
Па боље да ги измајмив да работив него овакој да остане.

Па не се сложују затој што црвено е било до 2002 , а од 2009 е плаво и песме су ни за плаво бело Куманово.
Повише године и поголем дел на навивачи што идев сга ги знаев тија бое.

Kajgana Shop

На врв Bottom