N
Nephthys
Гостин
Разиел..дали може една анализа од тебе плс:back:
Damn...ОК.Последно за оваа сезона дефинитивно.Разиел..дали може една анализа од тебе плс:back:
Аххх...премногу си млада за да настапуваш со тој став, ти кажале, нели?Лејди Сатори a moze da ja iam cesta da dobijam i od tebe edna analiza? :->
Сатори на мисија за Скај ДогЈас скај дог барам една убава,искрена,долга и прекрасна психоанализа од прекрасната Лејди Сатори:back::back::back:
Со оглед на тоа дека си савила своја слика на аватар,а земен во предвид и јузерот,тогаш би кажал дека очекуваш некој да даде позитивна анализа за тебе како личност.
За да добиеш анализа,треба да:Aj ako moze za mene edna analiza.
Убаво стокмено.Се гледа дека си се потрудила и си прочитала некои од постовите.Арно ама...контрадикторно.How can one have a tendency to look like someone and not even try to when he writes?I wonder where that "copy" thing came from.Weird.The Satori magic works on those who follow in her wake.:baeh:Raziel...may I? :wink:
Raziel...the new Bada.
The new member of the society of people with mind-style.
Sarcasm? Does it sound familiar to you?
Не многу активен член.
Веројатно го градел стилот на размислување и пишување од фебруари 2007 досега. Очигледно имале влијание Бада,Сит,Торчо или уште некој од таа категорија на луѓе кои јадат јогурт и бурек наутро,ама изгледа како да јадат „мрсно тесто кои Отоманските Империјалисти го смислиле за да им создадат логор од канцерогени супстанци во телото’’.
Отворено ќе ти кажам дека јасно се гледа на кој степен е твојот респект и ценење према членовите кои никогаш не гледале ниеден филм на Милчо Манчевски,нивото на користење на american ironво англискиот им е ниско и немаат на аватар извадок од стрип.
Не,ти не си самобендисан,но доволно јасно даваш дознаење дека само таквите како тебе се со изграден стил и само нив вреди да ги читаш или слушаш,оти ниедно друго мислење „од обичен смртник’’,како што ти милуваш да кажеш, нема цена или не звучи доволно саркастично.
Free-minded? -Nah.
Правиш пародија од се што ќе ти се фати,на тој начин го градиш својот стил,така сакаш да бидеш запаметен и како дел од луѓето со таквиот стил. Wake up,six! не те прави тоа ништо посебен иако мислиш дека оставаш впечаток како да не ти е тоа важно.
Го разбиваш клишето со текстовите На Зададена, кои замисли! немаат никаква сличност со оние на Бада,Сит или Торчо.
Radiohead? Толстој? Family guy? Замисли,дури и јас обичниот лигав смртник ги сакам.
Gothic art-от оди уз нив,нели. Типично.
Одмаздата иако ти ја сервираат топла,ти ја прифаќаш ладно. Cute,huh?
Се чиниш цврст,поинаков,велешанец.
Реалноста е иронична,затоа ти правиш од неа парада. Како и многу од нас.
Знам дека сакаш да изгледа дека ништо од тоа не ти прави emotional suicide,па тоа го правиш со криење зад параванот од сарказам.
Сакаш да изгледаш толку цврст и страшен,па никој да нема муда да ти направи тебе анализа. Ноу гатс то дискрајб д Сарко-мастер? Сач А пити.
Сепак јадеш бурек и јогурт наутро.
И пак нели, не сум достојна да ти правам анализа,бидејќи нат инаф ајрони ин мај блад.
I know your reaction before you react. :smir:
Енивеј,очекувам твоја анализа![]()
како прво фала за тоа што си се потрудилСо оглед на тоа дека си савила своја слика на аватар,а земен во предвид и јузерот,тогаш би кажал дека очекуваш некој да даде позитивна анализа за тебе како личност.
Јас искрено не те читам и не ми остраваш некој посебен впечаток,го гледам авататот и ке кажам дека си прилично девојка која сака убави комплименти на нејзина адреса...
На аватар има девојка која која е загледана во фотоапаратот и која се надева дека ќе биде некогаш фото-модел како на пр. Кејт Мос...еве јас ќе ти ги стискам палците за тебе!
Препорачано е да гледаш што повеќе F-TV...да држиш диета од доктор Жан Митрев,и да пратиш што се дешава во шоу-бизнисот!