Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.780
Поени од реакции
8.235
Разиел..дали може една анализа од тебе плс:back:
Damn...ОК.Последно за оваа сезона дефинитивно.

Nephthys умешно се држи како мистериозна појава.Не дава да ја запознаеш,те држи под топлата сенка на незнаењето.Ама убаво ти е.Знаеш дека вреди да чекаш.Ја чувствуваш таа аура на мудрост и гордост која таа може да ти ја наметне.Иако е најчесто едноставна во изразувањето,има некоја чудна сила која дава левитација на нејзините зборови.Создава мирен оган од кој розовите мајмунчиња бегаат.

Аватарот...words are meaningless.Robed Beauty is more than Naked Beauty.It...provokes the mind.

Nephthys е горда.Сигурно со право.Многу пати е брутална во изразувањето ако некој ја навреди или ако си створи илузија дека е навредена.Сака докази.Оди до крај.Многу често е нелогична во тие нејзини потраги.Ама мрда.Душка.Бара онаму каде обичниот,просечниот и простиот се задоволува со вера и теорија...Nephthys сака вистина.Можеби ќе свати дека вистина нема.Дека се е илузија и дека сме толку патетични во нашата потрага,во нашето душкање,нашето барање на одговори онаму каде прашањата се нелогични.Но,и треба време.Ќе дојде и тоа.Се надевам нема да ја уништи.

"Locked forever in a dream"...Вечноста во сонот е грда.Интровертно тонеш во Земјата на чудата каде како старееш,работите во сонот ти стануваат обични.Бараш нови уживања....на крај ќе ја пробаш и болката...како последното неиспробано нешто за да се качиш на врвот на сонот....затоа...иако уметнички изгледа прекрасно...се надевам дека не е така.You can look reality in the eyes and still be on top of it.

Nephthys е едноставна величенственост која има многу човечки маани кои нема да ги кажам бидејќи не сакам да ги видам.Затоа и ми пропадна анализава.Coz i think that Nephthys is perfect....but she's not.

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Јас скај дог барам една убава,искрена,долга и прекрасна психоанализа од прекрасната Лејди Сатори:back::back::back:

С

Сатори

Гостин
Лејди Сатори a moze da ja iam cesta da dobijam i od tebe edna analiza? :->
Аххх...премногу си млада за да настапуваш со тој став, ти кажале, нели?
Епа можеби треба да почнеш да размислуваш на таа тема дека имале право.Не е светот цел во црно-бело како што ти го гледаш, напротив,тука има сивило за да се удавиш во него...белото е малку потешко да се најде.
Но ти тоа го знаеш нели?
Си си поставила на сама себе некои мерки, правила и стандарди и сега ќе се тепаш за нив, иако знаеш понекогаш дека не си во право, ама со филмот кој ти е во глава, дека треба да бидеш цврста и непобедлива, нема попуштање.
Што еден ден ќе ти прави проблеми, затоа, лусен ап.
Понекогаш не знаеш кога треба да прекинеш, каде се повлекува границата, епа тоа ти е пошто си млада, не се секирај ќе пораснеш.:nesum:
Фина си, не велам јас не, само мораш малку да го средиш тоа што ќе им го преставиш на луѓето, не се сите луди по „оган“.:smir:

зунза

Модератор
Член од
27 јануари 2006
Мислења
3.301
Поени од реакции
60
Raziel...may I? :wink:

Raziel...the new Bada.
The new member of the society of people with mind-style.
Sarcasm? Does it sound familiar to you?

Не многу активен член.
Веројатно го градел стилот на размислување и пишување од фебруари 2007 досега. Очигледно имале влијание Бада,Сит,Торчо или уште некој од таа категорија на луѓе кои јадат јогурт и бурек наутро,ама изгледа како да јадат „мрсно тесто кои Отоманските Империјалисти го смислиле за да им создадат логор од канцерогени супстанци во телото’’.
Отворено ќе ти кажам дека јасно се гледа на кој степен е твојот респект и ценење према членовите кои никогаш не гледале ниеден филм на Милчо Манчевски,нивото на користење на american iron(y) во англискиот им е ниско и немаат на аватар извадок од стрип.
Не,ти не си самобендисан,но доволно јасно даваш дознаење дека само таквите како тебе се со изграден стил и само нив вреди да ги читаш или слушаш,оти ниедно друго мислење „од обичен смртник’’,како што ти милуваш да кажеш, нема цена или не звучи доволно саркастично.
Free-minded? -Nah.
Правиш пародија од се што ќе ти се фати,на тој начин го градиш својот стил,така сакаш да бидеш запаметен и како дел од луѓето со таквиот стил. Wake up,six! не те прави тоа ништо посебен иако мислиш дека оставаш впечаток како да не ти е тоа важно.
Го разбиваш клишето со текстовите На Зададена, кои замисли! немаат никаква сличност со оние на Бада,Сит или Торчо.
Radiohead? Толстој? Family guy? Замисли,дури и јас обичниот лигав смртник ги сакам.
Gothic art-от оди уз нив,нели. Типично.
Одмаздата иако ти ја сервираат топла,ти ја прифаќаш ладно. Cute,huh?
Се чиниш цврст,поинаков,велешанец.
Реалноста е иронична,затоа ти правиш од неа парада. Како и многу од нас.
Знам дека сакаш да изгледа дека ништо од тоа не ти прави emotional suicide,па тоа го правиш со криење зад параванот од сарказам.
Сакаш да изгледаш толку цврст и страшен,па никој да нема муда да ти направи тебе анализа. Ноу гатс то дискрајб д Сарко-мастер? Сач А пити.

Сепак јадеш бурек и јогурт наутро.

И пак нели, не сум достојна да ти правам анализа,бидејќи нат инаф ајрони ин мај блад.
I know your reaction before you react. :smir:

Енивеј,очекувам твоја анализа :)

С

Сатори

Гостин
За Скај Дог :)

Јас скај дог барам една убава,искрена,долга и прекрасна психоанализа од прекрасната Лејди Сатори:back::back::back:
Сатори на мисија за Скај Дог

Значи, бидејќи имам контакт со оваа личност, мојата анализа малку од малку барем ќе биде основана на нешто, ќе биде долга и претерано заморна што значи им препорачувам на останатите членови да не се мачат и да ја читаат.

Прво што го забележав кај тебе беше дека си премногу добар во душа за да бидеш скинер, али јебига, живот.
Сфаќам, јас сум нацист...али некои сфаќања не можат секогаш и секаде да се одбранат и ти тоа го знаеш.Иако понекогаш го бираш „полесниот“ начин за да ја решиш ситуацијата.

Не можеш да негираш дека сакаш да бидеш центар на внимание,али не се скирај за тоа, сите ние сакаме.И нормално, потреба од тоа да те почитуваат, его...ако некој згази преку тебе...повторно
, што и не е така лоша работа во денешно време (ме потцеќаш на Фајт клуб).
Независен тип си...сакаш све да ти биде под контрола, тука е и понекогаш со задволство да изгубиш контрола во одредени „активности“.
Сакаш се што е добро...и наше. :)

Великодушен си, знам тоа, самоуверен...но понекогаш тоа не ти носи само најдобри работи, анд ју ноу ит.

Сакаш да си играш со работите околу тебе, не си екстремно сериозна личност...во се има малку светлина, ако се е темно.
Али за сметка на тоа си се држиш цврсто до идеологијата.

Имаш мани, не дека не, знаеш да бидеш размазен (под тоа подразбирам, да биде по твое), дигнат, али тоа си оди пошо си скинер и ствари...:smir:

Ма све на све...една мила личност си за која ми е драго дека барем малку ја познавам

R

Razorblade Kiss

Гостин
Bush(av)

Буш(ав)имав прилика да го запознаам претходно,пред да откријам дека и тој бил овде,на кајганавa:)
Тој е од оние личности кои паѓаат во око уште кога ќе ги здогледаш.Не поради физички изглед,со кој може да се пофали,или поради тоа што самиот по себе е ексцентрик,туку едноставно,плени.Дали тоа е харизма,привлекување на внимание, истакнување во околината по добри работи,или само се правиме интересни,сеуште е рано да кажам.Само ќе кажам дека тоа доста добро го прави.
Буш(ав) е добар другар,секогаш е тука да те ислуша и да ти даде по некој совет.Е тоа е најинтересното,што знае да ти даде доста мудар совет,земајќи ги во предвид неговите години и генерацијата која не следи и двајцата.Тој не е овде да соли памет и да зборува нешта напамет,ве уверувам,тоа што го кажува,тоа и го мисли.
Го интересираат теми на разговор и дебати што за некои би можеле да бидат и досадни,а можеби и табу.Љубопитноста е ок понекогаш,и супер е што се интересираш за тие теми,но никој не не тера да пораснеме предвреме.Или можеби сме пораснале,којзнае.Но балансот помеѓу cheeky guy и личност која може да понуди аргументи се менува,ако подолго време немаш што да update-уваш.Ова не е критика директно за тебе,ова е совет не само за тебе,туку и за мене која сум свесна дека е така,и за сите-не дозволувајте незаинтересираноста да го разјаде вашиот мозок,затоа што подоцна,тешко е за подмачкување.
Буш(ав)е чувствителен.Не ги крие своите емоции(под емоции не мислам на леење крокодилски солзи ало:)).Тип на луѓе кои сакаат забава,вечерни излегувања и дружење со другарите/ките,но кога би бирал,би избрал домашна атмосфера,пред компјутер можеби,или гледајќи некој добар филм.Здодевност,избегнување на монотоноста во сета таа забава,или пак моменти кога треба да се биде сам.
Во животот сите имаме подеми и падови.Не дозволувај еден неуспех да те претвори во депресивец или осамен тип.Падот само те прави посилен,и со искуство + за понатамошна иднина.Не ги земај работите пресериозно,ова се најубавите години,штета што сите не го забележуваат тоа.
Роден за лидер,не следиш шеми,туку ги креираш.Не ти е важно дали некој ќе ја следи или не,важно го имаш најдобриот учесник во неа-ти.One man show.Вообразено,но симпатично.
Поздрав,колега,остани така.

Член од
11 август 2007
Мислења
49
Поени од реакции
1
od koga toa psihologijata se pretvori u nadrilekarstvo i "gledanja na tarot karti".?!? Zar sistematskite istrazuvanja padnaa vo voda?! A kaj e socioloshkiot faktor, faktorot na genetikata, potesnoto semejstvo i t.n. i t.n.?!!?

D

Delux

Гостин
Raziel ako ne ti se spie edna analizichka :pipi: :smir: :vozbud:
Со оглед на тоа дека си савила своја слика на аватар,а земен во предвид и јузерот,тогаш би кажал дека очекуваш некој да даде позитивна анализа за тебе како личност.
Јас искрено не те читам и не ми остраваш некој посебен впечаток,го гледам авататот и ке кажам дека си прилично девојка која сака убави комплименти на нејзина адреса...
На аватар има девојка која која е загледана во фотоапаратот и која се надева дека ќе биде некогаш фото-модел како на пр. Кејт Мос...еве јас ќе ти ги стискам палците за тебе!
Препорачано е да гледаш што повеќе F-TV...да држиш диета од доктор Жан Митрев,и да пратиш што се дешава во шоу-бизнисот!

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
А бе напрајте ми мене 3 пат ви викам.:mist:

CuCeNcE

perfectly imperfect
Член од
19 јуни 2006
Мислења
1.878
Поени од реакции
7
Знам дека имам редица за чекање али нема врска ќе почекам:) една анализа од Лејди Сатори, Разорблејд кис, ада, крејзи ин лав или од било кој што сака да ме проанализира ако може.
фала однапред:back:

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.780
Поени од реакции
8.235
Raziel...may I? :wink:

Raziel...the new Bada.
The new member of the society of people with mind-style.
Sarcasm? Does it sound familiar to you?

Не многу активен член.
Веројатно го градел стилот на размислување и пишување од фебруари 2007 досега. Очигледно имале влијание Бада,Сит,Торчо или уште некој од таа категорија на луѓе кои јадат јогурт и бурек наутро,ама изгледа како да јадат „мрсно тесто кои Отоманските Империјалисти го смислиле за да им создадат логор од канцерогени супстанци во телото’’.
Отворено ќе ти кажам дека јасно се гледа на кој степен е твојот респект и ценење према членовите кои никогаш не гледале ниеден филм на Милчо Манчевски,нивото на користење на american iron(y) во англискиот им е ниско и немаат на аватар извадок од стрип.
Не,ти не си самобендисан,но доволно јасно даваш дознаење дека само таквите како тебе се со изграден стил и само нив вреди да ги читаш или слушаш,оти ниедно друго мислење „од обичен смртник’’,како што ти милуваш да кажеш, нема цена или не звучи доволно саркастично.
Free-minded? -Nah.
Правиш пародија од се што ќе ти се фати,на тој начин го градиш својот стил,така сакаш да бидеш запаметен и како дел од луѓето со таквиот стил. Wake up,six! не те прави тоа ништо посебен иако мислиш дека оставаш впечаток како да не ти е тоа важно.
Го разбиваш клишето со текстовите На Зададена, кои замисли! немаат никаква сличност со оние на Бада,Сит или Торчо.
Radiohead? Толстој? Family guy? Замисли,дури и јас обичниот лигав смртник ги сакам.
Gothic art-от оди уз нив,нели. Типично.
Одмаздата иако ти ја сервираат топла,ти ја прифаќаш ладно. Cute,huh?
Се чиниш цврст,поинаков,велешанец.
Реалноста е иронична,затоа ти правиш од неа парада. Како и многу од нас.
Знам дека сакаш да изгледа дека ништо од тоа не ти прави emotional suicide,па тоа го правиш со криење зад параванот од сарказам.
Сакаш да изгледаш толку цврст и страшен,па никој да нема муда да ти направи тебе анализа. Ноу гатс то дискрајб д Сарко-мастер? Сач А пити.

Сепак јадеш бурек и јогурт наутро.

И пак нели, не сум достојна да ти правам анализа,бидејќи нат инаф ајрони ин мај блад.
I know your reaction before you react. :smir:

Енивеј,очекувам твоја анализа :)
Убаво стокмено.Се гледа дека си се потрудила и си прочитала некои од постовите.Арно ама...контрадикторно.How can one have a tendency to look like someone and not even try to when he writes?I wonder where that "copy" thing came from.Weird.The Satori magic works on those who follow in her wake.:baeh:

Инаку фала.За разлика од претходни анализи,оваа личи на нешто:smir:

}I{BuTtErFlY

You want ME
Член од
21 февруари 2006
Мислења
765
Поени од реакции
14
Со оглед на тоа дека си савила своја слика на аватар,а земен во предвид и јузерот,тогаш би кажал дека очекуваш некој да даде позитивна анализа за тебе како личност.
Јас искрено не те читам и не ми остраваш некој посебен впечаток,го гледам авататот и ке кажам дека си прилично девојка која сака убави комплименти на нејзина адреса...
На аватар има девојка која која е загледана во фотоапаратот и која се надева дека ќе биде некогаш фото-модел како на пр. Кејт Мос...еве јас ќе ти ги стискам палците за тебе!
Препорачано е да гледаш што повеќе F-TV...да држиш диета од доктор Жан Митрев,и да пратиш што се дешава во шоу-бизнисот!
како прво фала за тоа што си се потрудил:pipi:......необележаното место ти е ок,кој не сака убави коментари да слуша за себе си нели:wink:....е сега за обележаното...
воопшто не се билдам за фото модел особено не кејт мос :pos2::)..сепак благодарам на подршката:tapp:...е сега зашто да држам диета:raz:...кај виде каква ми е фигурата на телото :pos2::vozbud:....имам 50кг и воопшто не ми требаат диети и немам потреба да знам што се дешава у шоу-бизнис оти како што напоменав не се билдам за тие писти така да грешна анализа....:smir:
следниот....(по можност Raziel:pipi:)

Kajgana Shop

На врв Bottom