Развод

Член од
23 октомври 2024
Мислења
5
Поени од реакции
2
Zdravo na site bi pobarala eden iskren sovet od vas. So soprugot sme vo brak 3 god, nemame deca, i jas samo sto doznav deka me izneveruva so koleska od rabota nekolku meseci veke. Koleskata isto taka znaela deka e zenet, a taa e slobodna. Toj me moli placi da se smirime da ne se razveduvame. Drugi problemi osven ovoj sega sme nemale se bilo super dosega. Bliskite mi velat sekoj maz koga togas ke izneveri ne go rasturaj brakot poradi edna drolja. Sto bi napravile vie na moe mesto. Bi blagodaram.

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.026
Поени од реакции
7.685
Zdravo na site bi pobarala eden iskren sovet od vas. So soprugot sme vo brak 3 god, nemame deca, i jas samo sto doznav deka me izneveruva so koleska od rabota nekolku meseci veke. Koleskata isto taka znaela deka e zenet, a taa e slobodna. Toj me moli placi da se smirime da ne se razveduvame. Drugi problemi osven ovoj sega sme nemale se bilo super dosega. Bliskite mi velat sekoj maz koga togas ke izneveri ne go rasturaj brakot poradi edna drolja. Sto bi napravile vie na moe mesto. Bi blagodaram.
Razvod i nishto drugo!
Kurva si e Kurva , bez razlika dali mashka ili zhenska!

I na tie Bliskite kazhi im pozdrav od mene! Ako tie bile glupavi i se pomirile so kurvarlukot ne znachi deka site Mazhi izneveruvaat.

Член од
23 октомври 2024
Мислења
5
Поени од реакции
2
Razvod i nishto drugo!
Kurva si e Kurva , bez razlika dali mashka ili zhenska!

I na tie Bliskite kati im pozdrav od mene! Ako tie bile glupavi i se pomirile so kurvarlukot ne znachi deka site Mazhi izneveruvaat.
Blagodaram.
Автоматски споено мислење:

I mnogu me interesira dali site mazi izneveruvaat kako sto zboruvaat postarive sto gi imam vo moja okolina i dali ostana barem eden cesen i veren maz. Znaci se da ti e pogodeno i da trgnes so druga javno po kafinja duri. Ne razbiram.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.870
Поени од реакции
23.265
I mnogu me interesira dali site mazi izneveruvaat kako sto zboruvaat postarive sto gi imam vo moja okolina i dali ostana barem eden cesen i veren maz. Znaci se da ti e pogodeno i da trgnes so druga javno po kafinja duri. Ne razbiram.
So ti menva to vo zivotot dali site mazi se takvi ili ne. Tvojot e takov, to e bitno. I uste pobitno posto vo tvojot slucaj nema dilemi, faten ziv valjda, priznal vina, dali ti si spremna da pominis preku toa. Ostaj so velat bliski rodnini, petko trajko. Ti dali si spremna da pominis preku toa, da prostis. Ako ne si, djabe e cel mubet posto ti ke zivees so nego, ne tie. Ako si, togas e drug muabet. Ti najdobro si se znaes so tabiet si.

Член од
23 октомври 2024
Мислења
5
Поени од реакции
2
So ti menva to vo zivotot dali site mazi se takvi ili ne. Tvojot e takov, to e bitno. I uste pobitno posto vo tvojot slucaj nema dilemi, faten ziv valjda, priznal vina, dali ti si spremna da pominis preku toa. Ostaj so velat bliski rodnini, petko trajko. Ti dali si spremna da pominis preku toa, da prostis. Ako ne si, djabe e cel mubet posto ti ke zivees so nego, ne tie. Ako si, togas e drug muabet. Ti najdobro si se znaes so tabiet si.
Bitno e zosto e ako se site mazi takvi i vtor i tret da fatam istoto ke go pravi. A so ovoj barem se ostanato mi bese pogodeno imavme kompromis i dogovor za se...i go sakam..e sega dali mozam da preminam preku toa e druga rabota, prvpat mi se slucuva vakvo nesto ama verojatno bi me macelo dolgo vreme duri i da ostanime zaedno..

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.870
Поени од реакции
23.265
Bitno e zosto e ako se site mazi takvi i vtor i tret da fatam istoto ke go pravi. A so ovoj barem se ostanato mi bese pogodeno imavme kompromis i dogovor za se...i go sakam..e sega dali mozam da preminam preku toa e druga rabota, prvpat mi se slucuva vakvo nesto ama verojatno bi me macelo dolgo vreme duri i da ostanime zaedno..
Pa ne deka na lenta ne stancaat pa site isti. Dodusa i vtoriot i tretiot ako go napravi istoto, statisticki verojatnosta e golema vo tebe da e problemot, ne vo niv. Ili si epten maler ili znaes da gi odberis. Bilo kako bilo, dali mozes da pominis preku toa ne e druga rabota tuku prva i osnovna. Od toa ponatamu zavisi na kaj ke odi rabotata. Toa prvo rascisti si go sama so sebe. Posle pojasna ke bidi borbata.

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.026
Поени од реакции
7.685
NE E SE SITE ISTI!
I so ovoj ti se cinelo deka ti e pogodeno zatoa shto ti machkal Oci .Ako si mu vredela nemalo da te izneveruva posle "Tri" godini kolku shto mislish deka bile vo red. A sigurno bil i pred toa takov samo shto ne si ho fatila.

I rachunaj ne vredi da mu prostish zatoa shto utre pak ce napravi isto samo shto mozhebi togash i nekoi deca ce stradaat.

Vo gernanija vikaat " Podobro uzhasen kraj otkolku uzhas bez kraj"

Член од
23 октомври 2024
Мислења
5
Поени од реакции
2
Mnogu vi blagodaram na iskrenite odgovori, mi trebase mislenje od mashka perspektiva.

Член од
11 октомври 2014
Мислења
2.437
Поени од реакции
2.441
Mnogu vi blagodaram na iskrenite odgovori, mi trebase mislenje od mashka perspektiva.
Сите не изневеруваат,сите не сме исти.
Опростиму ама не заборавај,Дај му уште една Шанса .....денес да најдиш супер партнер/партнерка исто е ко на лото да добиеш 7

Член од
9 октомври 2022
Мислења
2.334
Поени од реакции
6.361
Сите сме исти, остани си со тој не прави трошок џабе. Чим на форум мораш да ги прашуваш овие работи, веројатно немаш некое животно искуство и тоа е доволен мотив да се активира и следниот маж што ќе го имаш.

Член од
5 ноември 2012
Мислења
2.695
Поени од реакции
6.022
Prvo, ne se site mazi isti. I ne, ne izneveruvaat site...Komparacija bi ti bilo da se prasas dali site zeni se isti, kako sto nie znaeme da kazeme

Drugo, dali poradi edna kurva da rasturis brak (koj vikas ti e OK), zavisi samo od tvojot i negoviot karakter.
Za tvoj karakter : Ako ti mislis deka mozes da prostis i pomines preku ova - nikako ne rasturaj. Ama ako mislis deka tolku ti smeta, za vo idnina vo sekoja sitna kavga da go vadis problemot i cel zivot da se karate za ovaa tema, toa e drug muabet...
Za negov karakter : Kako sto rekov, mazite se razlicni...mozebi na mazot ti idenje po kurvi i ebenje kaj stigne, mu e normalen life style...Ama mozebi i ednostavno se slucilo poradi x raboti, mozda moment na slabost, mozda nekoe masko dokazuvanje, bildanje na ego i sl...Sto ne mora da znaci deka voopsto nekogas ke se povtori ako seriozno razgovarate

Tvoja procenka...

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.026
Поени од реакции
7.685
Сите сме исти, остани си со тој не прави трошок џабе. Чим на форум мораш да ги прашуваш овие работи, веројатно немаш некое животно искуство и тоа е доволен мотив да се активира и следниот маж што ќе го имаш.
A kakvo zhivotno iskustvo ti barash od mlada devojka vo prv brak?
Prvo ti ne si zhenet i zatoa se ti e isto i seedno.

Neverno kopile nikogash nema da se popravi. Samo shto posle godina dve ce imaat deca i ce mora i tie da stradaat.

Abe za lanjo samo WC sholja i kazanceto pushtanje.

Член од
15 јуни 2013
Мислења
1.776
Поени од реакции
2.754
Разведи го копилето. Без деца ништо не те врзува за него. А ако одлучиш да му простиш сама си потпишуваш гратис омаложување за годините следни што ќе ги врвите заедно.

Член од
9 октомври 2022
Мислења
2.334
Поени од реакции
6.361
A kakvo zhivotno iskustvo ti barash od mlada devojka vo prv brak?
Prvo ti ne si zhenet i zatoa se ti e isto i seedno.

Neverno kopile nikogash nema da se popravi. Samo shto posle godina dve ce imaat deca i ce mora i tie da stradaat.

Abe za lanjo samo WC sholja i kazanceto pushtanje.
Не бе ти си женет. Друга работа од кај знаеш дека е млада? Трета работа никогаш не е “се погодено” кога се случува тоа. Секогаш има причина која не ретко не е очигледна. Али пошто нема комуникација и се има страв од reality check се случува тоа. Секој за себе мисли дека е перфектен во врската…

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.026
Поени од реакции
7.685
Не бе ти си женет. Друга работа од кај знаеш дека е млада? Трета работа никогаш не е “се погодено” кога се случува тоа. Секогаш има причина која не ретко не е очигледна. Али пошто нема комуникација и се има страв од reality check се случува тоа. Секој за себе мисли дека е перфектен во врската…
Abe neverstvo e neverstvo i CHAO.
Ako imal bez razlika kakvi brachni problemi ne mu dava za pravo da izneveruva.

A po komentarive shto gi pishuvash po temive izleguva deka i ti si od toa drushtvo " I tata bi sine"

Ili malce pofigurativno,
Sedish na masa vecerash sam, vleguva zhena ti nasmeana posle edno 3-4 saati otsutna i nedostapna a i i vikash
Zlato vecerava se oladi kaj si do sega?

Ti veli,
eve bev kaj kolegata, taka me zapali deneska i morav da vidam dali e navistina tolku dobar so jazikot kako shto se fali. I shto da ti recam, ne samo toa tuku i kakvo ebanje mu udri eve nozeve ushte mi se tresat. Odam da si legnam prekapana sum.

I ti?
Odi zlato! bitno me sakash od se srce!

Abe odi begaj

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom