Zdravo na site bi pobarala eden iskren sovet od vas. So soprugot sme vo brak 3 god, nemame deca, i jas samo sto doznav deka me izneveruva so koleska od rabota nekolku meseci veke. Koleskata isto taka znaela deka e zenet, a taa e slobodna. Toj me moli placi da se smirime da ne se razveduvame. Drugi problemi osven ovoj sega sme nemale se bilo super dosega. Bliskite mi velat sekoj maz koga togas ke izneveri ne go rasturaj brakot poradi edna drolja. Sto bi napravile vie na moe mesto. Bi blagodaram.
Prvo, ne se site mazi isti. I ne, ne izneveruvaat site...Komparacija bi ti bilo da se prasas dali site zeni se isti, kako sto nie znaeme da kazeme
Drugo, dali poradi edna kurva da rasturis brak (koj vikas ti e OK), zavisi samo od tvojot i negoviot karakter.
Za tvoj karakter : Ako ti mislis deka mozes da prostis i pomines preku ova - nikako ne rasturaj. Ama ako mislis deka tolku ti smeta, za vo idnina vo sekoja sitna kavga da go vadis problemot i cel zivot da se karate za ovaa tema, toa e drug muabet...
Za negov karakter : Kako sto rekov, mazite se razlicni...mozebi na mazot ti idenje po kurvi i ebenje kaj stigne, mu e normalen life style...Ama mozebi i ednostavno se slucilo poradi x raboti, mozda moment na slabost, mozda nekoe masko dokazuvanje, bildanje na ego i sl...Sto ne mora da znaci deka voopsto nekogas ke se povtori ako seriozno razgovarate
Tvoja procenka...